krzynol, niezly arsenal Kolo
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez EnriquezDzisiaj w stronę wybrzeża za Zagrzebiem korek do nieba...
Nie wiem jak Ci ludzie dojechali i czy dojechali... Co tam się u licha dzieje?
[ Dodano: Nie 31 Lip, 16 01:56 ]
Zamieszczone przez pager1Jutro wyjazd, mam nadzieję, ze cos znajdziemy
PolecamZałączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leonnNa pomorzu też mają słoną wode to potem chcę się pićO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pager1Krzynol ten arsenal to dla teściowej->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
zalezy jakie konto cie interesuje. Od lat w mbank są na cąłym swiecie za darmo wyplaty ale to przy koncie Aquarius. Musisz miec co miesiąc wpływ na 5000 pln. Ale może to być dowolna wpłata i możesz ją za chwile przerzucić na inne konto. Nie musisz tego nazywać że to wypłata czy coś takiego - tak jak jest np. w getin.
Komentarz
-
-
Koledzy tak sobie czytam po internecie o assistance na czas wyjazdu i widzę takie kombinacje:
- zawarcie umowy z PZU z holowaniem na 1000km i potem wypowiedzenie tej umowy w terminie 30dni - oczywiście zgodnie z OWU:
Kod:Jeżeli umowa ubezpieczenia jest zawarta na okres dłuższy niż 6 miesięcy, ubezpieczający ma prawo odstąpienia od umowy ubezpieczenia w terminie 30 dni, a w przypadku gdy ubezpieczający jest przedsiębiorcą - w terminie 7 dni od dnia zawarcia umowy ubezpieczenia, składając oświadczenie w tym zakresie, z zastrzeżeniem ust. 3.
Czyli teoretycznie powinienem zapłacić tylko za 1 miesiąc tego ubezpieczenia.
Co o tym sądzicie?
Komentarz
-
-
Jakie ubezpieczenie zagraniczne kupujecie, jadać przez Autostrady w Niemczech, Austrii i Słowenii?
[ Dodano: Sob 06 Sie, 16 22:02 ]
Szukam między noclegu w okolicach Zell am See na 4 noce, polecicie jakieś strony oprócz booking.com i airbnb.com?
[ Dodano: Nie 07 Sie, 16 12:01 ]
[Austria, Chorwacja] Plan mam taki, Austria Krimml tam dostaniemy kartę National park summer activity card, będziemy tam przelotem 4 dni potem przejazd Grossglockner High Alpine Road, docelowo okolice Novigrad.
Szukam informacji co warto wybrać z tej karty aby zobaczyć w okolicy Krimml, bo karta sporo oferuje z tego co widać, ale bez szczegółów. Najlepiej byłoby jakieś atrakcje dla dzieci (place zabaw, parki) w połączeniu z wjazdem kolejkami na szczyty. Ewentualnie czy jest coś wartego zobaczenia z dziećmi na Półwyspie Istria do 100 km.
Komentarz
-
-
5 września i ja ruszam do Cro.
Podpowiedzcie proszę gdzie z synkiem 2 latka ruszyć? Byłem już w Vodicach i 2x w Baśka Voda. Nie chcę jechać do jakiejś totalnej dziury ale i nie do imprezowni typu Makarska.
PS. jak tam ogólnie wygląda sprawa z tymi imigrantami na trasie i w samym Cro?Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Czy ktoś nie dawno pokonywał trasę z PL przez przejście PL/CZ Gorzyczki,
CZ Olomouc, Brno, A Wiedeń, Graz, na Mureck drogą 66, dalej Trate w
SLO drog.433 do Lenart v Slov. Goricach i drog.229 na Ptuj
do przej: Gornji Macelj.
Ruszam 16.08 wieczorem z Wa-wy tą trasą w kierunku Splitu.
Proszę o wszelkie podpowiedzi o przepustowości, zakazach, objazdach, utrudnieniach, ograniczeniach itp.
Może ktos z forum będzie w miejsc Podstrana pod Splitem w dniach 18-26 sierpnia.
My jedziemy na 2 rodzinki z 3jka dzieci (2,3,14).SewerWa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sewerwana Mureck->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz