Ogłoszono kryzys

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bzyq_74
    RS
    • 2008
    • 3467
    • Volkswagen
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
    • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Zamieszczone przez Agamek12
    Każdy też wie o tym, że marzeniem niemal każdego polityka jest wyląować na jakiejś cieplutkiej i intratnej posadce gdziekolwiek
    Normalna rzecz. Jak straci poparcie i wyleci za stołka to pójdzie w ślady Kwacha, Wałęsy, Sarkoziego czy Al Gora głosić kazania na grubą kapuchę, a tematów nie zabraknie
    MARCIN
    Mój szkodnik

Komentarz

• yogi_at_pozen
      Rider
      • 2011
      • 418

Zamieszczone przez parasite
      Zamieszczone przez westwi78
      yogi_at_pozen, szkoda czasu na leminga...
      I wszystko w temacie. Swoją drogą ładnie nauczyliście się powtarzać. Normalnie jak papugi. Idol powiedział lemingi i teraz pół kraju kracze "leming, leming, leming". Poraża mnie Wasza wiedza i inteligencja.
      Pozdrawiam
      Człowieku, nie znasz mnie ani moich przekonań/upodobań. Postawiłem "przecinek" w tym co powiedział Westwi78, żebyś mógł zrozumieć sens wypowiedzi a Ty mnie po jednym zdaniu szufladkujesz.

Jedyne co mi przychodzi na myśl przy takich pyskówkach to https://www.youtube.com/watch?v=JS6gwfXTE-Q ...

Komentarz

• parasite
        L&K
        • 2011
        • 1368

Zamieszczone przez yogi_at_pozen
        Zamieszczone przez westwi78
        yogi_at_pozen, szkoda czasu na leminga...
        I wszystko w temacie. Swoją drogą ładnie nauczyliście się powtarzać. Normalnie jak papugi. Idol powiedział lemingi i teraz pół kraju kracze "leming, leming, leming". Poraża mnie Wasza wiedza i inteligencja.
        Pozdrawiam
        Człowieku, nie znasz mnie ani moich przekonań/upodobań. Postawiłem "przecinek" w tym co powiedział Westwi78, żebyś mógł zrozumieć sens wypowiedzi a Ty mnie po jednym zdaniu szufladkujesz.

Jedyne co mi przychodzi na myśl przy takich pyskówkach to https://www.youtube.com/watch?v=JS6gwfXTE-Q ...
        A czy ja Ciebie cytuje w odpowiedzi? To chyba raczej miało być do Westwi78 chyba? 8) I wierz mi albo nie ale dobrze zrozumiałem sens jego wypowiedzi bez Twojej pomocy.
        AGR 112KM, 232Nm
        Subaru Impreza GH 2.0 150KM

Komentarz

• yogi_at_pozen
          Rider
          • 2011
          • 418

A czy ja Ciebie cytuje w odpowiedzi? To chyba raczej miało być do Westwi78 chyba? 8)
          ja tylko odnosze sie do "nauczyliście" ktore sugeruje ze albo wylewasz żale do ogółu społeczenstwa albo do mnie i Westwi78, bo to my bralismy udzial w dyskusji na ptrzestrzeni kilku ostatnich postow

I wierz mi albo nie ale dobrze zrozumiałem sens jego wypowiedzi bez Twojej pomocy.
          skoro dobrze zrozumiales to po co takie bezsensowne odpowiedzi w stylu "To nasz wrak leży na dnie morza? Nie wiedziałem."?

Komentarz

• Agamek12
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 9943
            • Ford

Przestańcie pierdolić o tej katastrofie! To nie ma nic wspólnego z kryzysem...

A może ma? Może wyjaśnienie jej zgodnie z tezami głoszonymi przez PIS spowoduje, że Polska stanie się krajem gospodarczego cudu?
            Adam... Używam:
            Rolka: e11FL 97KM/130Nm
            Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• yogi_at_pozen
              Rider
              • 2011
              • 418

A może ma? Może wyjaśnienie jej zgodnie z tezami głoszonymi przez PIS spowoduje, że Polska stanie się krajem gospodarczego cudu?
              Jestem rowniez zdania ze jedno nie ma nic do drugiego, tylko irytuje mnie jak ktos probuje sprowadzic dyskusje dorosłych ludzi do poziomu 10-cio letnich dzieciaków przez stwierdzenia "To nasz wrak leży na dnie morza? Nie wiedziałem."

EOT

a odnosnie tematu, u mnie w IT kryzysu poki co nie ma

Komentarz

• parasite
                L&K
                • 2011
                • 1368

ja tylko odnosze sie do "nauczyliście" ktore sugeruje ze albo wylewasz żale do ogółu społeczenstwa albo do mnie i Westwi78, bo to my bralismy udzial w dyskusji na ptrzestrzeni kilku ostatnich postow
                Jak ktoś Cie zaszufladkował to westwi78 i czep się jego. Co do liczby mnogiej to szkoda mi już klawiatury.

skoro dobrze zrozumiales to po co takie bezsensowne odpowiedzi w stylu "To nasz wrak leży na dnie morza? Nie wiedziałem."?
                Bo jednak jest pewna różnica i wcale nie trzeba tego złomu targać do Polski.

Racja, ja już kończę bo jak widać większość sądzi według siebie i wszędzie widzi skorumpowanych ekspertów.

"To nasz wrak leży na dnie morza? Nie wiedziałem."
                Fajnie jest tak uczepić się jednego zdania spośród kilkunastu? Za to argumentacja "szkoda czasu na leminga" Ci nie przeszkadza i nie wkurza? :lol:
                AGR 112KM, 232Nm

Komentarz

• yogi_at_pozen
                  Rider
                  • 2011
                  • 418

Za to logiczne myślenie nie jest Twoją mocną stroną... Kuźwa, dyskusja jak z 3-latkiem, jeden o zupie drugi o dupie...

Westwi78 chodziło o to, że skoro Francuzi się fatygowali żeby wyciągnąć wrak samolotu z dnia morza, to nasi mogli się pofatygować i sprowadzić go do siebie, tym bardziej ze 1) daleko nie mieli a 2) ze wrak nie leżał N metrów pod wodą...
                  O drugi Widzę, że nerw Ci puszcza. [...]
                  Z całą pewnością "O drugi" powiedział Westwi78.

Człowieku, ubodła Cie moja uwaga, że piszesz jak idiota i probujesz sie ratować.
                  Przełknij gorycz porażki w tej kwestii i przejdz do merytorycznej dyskusji, EOT.

[ Dodano: Wto 11 Wrz, 12 10:46 ]
                  "To nasz wrak leży na dnie morza? Nie wiedziałem."
                  Fajnie jest tak uczepić się jednego zdania spośród kilkunastu? Za to argumentacja "szkoda czasu na leminga" Ci nie przeszkadza i nie wkurza? :lol:
                  Przytoczone zdanie lepiej komentuje okreslenie gimbus, ktory wejdzie na forum, napisze jakas glupote byle ludzi powku$#wiac, nic nie wnoszac do tematu stad tez nie komentowalem odpowiedzi Westwi78, bo uznalem ja za adekwatną

Komentarz

• parasite
                    L&K
                    • 2011
                    • 1368

Z całą pewnością "O drugi" powiedział Westwi78.

Człowieku, ubodła Cie moja uwaga, że piszesz jak idiota i probujesz sie ratować.
                    Przełknij gorycz porażki w tej kwestii i przejdz do merytorycznej dyskusji, EOT.
                    Za to Ty piszesz jak wybitny intelektualista szczególnie "merytorycznie" pomijając wszystkie argumenty, a czepiając się jednego zdania gimbusiku?
                    "Idioty" komentować nie będę. Myślę, że już wyraźnie widać, że na intelektualistę to się tylko kreujesz.

bo uznalem ja za adekwatną
                    A jakże by inaczej obiektywnie rzecz biorąc
                    AGR 112KM, 232Nm

Komentarz

• yogi_at_pozen
                      Rider
                      • 2011
                      • 418

parasite, w odpowiedzi do posta Westwi78, odpisales jakas glupote "To nasz wrak leży na dnie morza? Nie wiedziałem." i to skomentowalem. I tutaj zadne dodatkowe argumenty merytoryczne odnosnie kryzysu czy smolenska nie maja nic do rzeczy.

Jednakowoż życze miłego dnia, wracam do roboty, EOT.

Komentarz

• kmink
                        L&K
                        • 2007
                        • 1360
                        • Superb III (3V3)

parasite ochłoń troszeczkę i hamuj się z niektórymi tekstami bo faktycznie są na poziomie 10letniego dziecka...rozumiem że nauki pobrane w Tusk Vision Network polegające ne tym że zamiast konstruktywnego kontr-argumentu wystarczy kogoś wyśmiać czy nazwać moherem ideologicznie i duchowo związanym z Kaczyńskim...

Czy wg Ciebie nie można mieć innego zdania niż Twoje?

Niedługo dojdzie do tego, że będzie trzeba chodzić w odpowiednich ubraniach czy jeździć odpowiednimi samochodami bo zostanie się wyśmianym i wyzwanym od "mohera"...
                        Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
                        https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
                        www.dpfserwis.pl

Komentarz

• parasite
                          L&K
                          • 2011
                          • 1368

parasite, w odpowiedzi do posta Westwi78, odpisales jakas glupote "To nasz wrak leży na dnie morza? Nie wiedziałem." i to skomentowalem. I tutaj zadne dodatkowe argumenty merytoryczne odnosnie kryzysu czy smolenska nie maja nic do rzeczy.

Ironiczna odpowiedz na niezbyt trafne porównanie. Już o tym pisałem, ale chyba dużo osób jest na tym punkcie przewrażliwionych.

Zamieszczone przez kmink
                          parasite ochłoń troszeczkę i hamuj się z niektórymi tekstami bo faktycznie są na poziomie 10letniego dziecka...rozumiem że nauki pobrane w Tusk Vision Network polegające ne tym że zamiast konstruktywnego kontr-argumentu wystarczy kogoś wyśmiać czy nazwać moherem ideologicznie i duchowo związanym z Kaczyńskim...

Czy wg Ciebie nie można mieć innego zdania niż Twoje?
                          Niedługo dojdzie do tego, że będzie trzeba chodzić w odpowiednich ubraniach czy jeździć odpowiednimi samochodami bo zostanie się wyśmianym i wyzwanym od "mohera"...
                          Nie no to jest jakiś najazd czy jak? Gość mnie wyzywa od lemingów a teraz to ja go wyśmiewam? Nazwałem go mocherem. PiSowcem wcześniej? Bo piszę swoje argumenty i to Was tak boli?
                          Fakty TVNu oglądałem może z kilka razy w życiu, TVN24 nawet nie mam, z resztą w TV co najwyżej jakiś serial obejrzę i wiadomości na TVP lub TVP Info? Ty mnie pouczasz a sam mi wmawiasz że jestem jakimś PeŁowcem? Może sam się zastanów nad tym co piszesz? Czy ja mu napisałem, że pisze jak idiota?
                          No własnie czy jeśli nie wierzę Kaczyńskiemu i Macierewiczowi to jestem lemingiem?
                          AGR 112KM, 232Nm

Komentarz

• shok
                            RS
                            • 2009
                            • 2070
                            • Octavia I (1U2)
                            • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

A ja wam powiem ,że rozmowa z niektórymi nie ma sensu z kilku powodów powodów.
                            Po pierwsze albo nie czytacie linków które wam się wkleja ( bo są za długie,zbyt odmienne od waszych teorii,nie rozumiecie sensu co tam piszę) bo co by wam nie wkleić nigdy nie skomentujecie. Ewentualnie skomentujecie na poziomie dziecka w przedszkolu np.o czyimś dziadku ale co do reszty mimo kilkunastu na prawdę dobrych argumentów nie było ani jednego komentarza. Poziom poraża.
                            Po drugie zauważyłem ,że piszecie ale nie podajecie ani jednego linka by przeczytać i potwierdzić swoje zdanie. Wynika z tego ,że albo mówicie ogólnikami zasłyszanymi lub kompletnie nie jesteście oczytani w temacie.
                            Wklejajcie linki z chęcią poczytam i jeżeli będą na tyle przekonujące przyznam wam racje.Ale wy piszecie i piszecie ale niczym tego nie potwierdzacie.
                            Co do kosztów jakie ponosicie ale jakoś do kosztów lotów premiera z rodziną się nie czepiacie-przypadek?
                            Wyjaśnienie katastrofy nie rozwiąże problemu kryzysu ale da wiele odpowiedzi. Lecz media robią dosłownie wszystko by temat ten obrzydł zwykłym ludziom. Pokazują byle jakąś informacje do znudzenia.Ale tych istotnych nie pokazują.Ludzie zaczynają tego mieć dość i o to chodzi właśnie niektórym mediom.

Komentarz

• yogi_at_pozen
                              Rider
                              • 2011
                              • 418

Ironiczna odpowiedz na niezbyt trafne porównanie. Już o tym pisałem, ale chyba dużo osób jest na tym punkcie przewrażliwionych.
                              No i widzisz, porownanie Westwi78 bylo o tyle trafne, ze o ile sie orentiuje w wiekszosci wypadkow lotniczych wlasciwe organizacje staraja sie pozyskac wrak samolotu celem dokladnej analizy przyczyn wypadku (m.in. na tej podstawie wprowadzane sa nowe regulacje i przepisy w lotnictwie, ktore maja wykluczyc podobne sytuacje w przyszlosci. Ktos kiedys powiedzial ze wypadki lotnicze sa zbyt "cenne" by nie wyciagac z nich wnioskow).

Majac na uwadze powyższe i to co powiedzialem wczesniej odnosnie historycznie uzasadnionej (wg mnie) nieufnosci do wladz radzieckich/rosyjskich, nalezalo by ten wrak sprowadzic i poddac go dokladnym badaniom.

Odnosnie ironii: wg mnie palnąłeś głupote i teraz dorabiasz historie o ironii, ale niech kazdy czytajacy wyrobi sobie sam opinie na ten temat.

Komentarz

• Wally
                                RS
                                • 2012
                                • 3790
                                • Volkswagen

w porę się pohamowałem i uciekłem za swoim zdaniem z tego idiotycznego ping ponga....

a teraz wniosek nasuwa mi się jeden po czytaniu Waszym postów....

ja mam rację a Ty jesteś za PIS`em...
                                nie to ja mam rację a Ty jesteś za PO....

z całym dla Was szacunkiem ale jesteście normalni inaczej...

zakończcie te dyrdymały, bo jak powiedział klasyk :szeroki_usmiech nie są warte nawet grzdyla
                                Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
                                => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
                                => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
                                "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• Le-Ce
                                  L&K
                                  • 2010
                                  • 1313
                                  • Octavia I (1U2)
                                  • AUM 1.8 20VT 150 KM

Zamieszczone przez Wally
                                  bo jak powiedział klasyk
                                  cytujesz tego z 45 str. z naciskiem na klasyk :?:

:box2

:szeroki_usmiech
                                  Moja ADELA

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58788

i jej najlepszy wynik 15,75 l/ 100km

Komentarz

• Wally
                                    RS
                                    • 2012
                                    • 3790
                                    • Volkswagen

Zamieszczone przez Le-Ce
                                    cytujesz tego z 45 str. z naciskiem na klasyk :?:
                                    w rzeczy samej, bo jaki inny klasyk by się tu miał znaleźć i jakże trafnie odnieść się do tych dyrdymałów :szeroki_usmiech
                                    Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
                                    => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
                                    => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
                                    "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• parasite
                                      L&K
                                      • 2011
                                      • 1368

Zamieszczone przez Wally
                                      a teraz wniosek nasuwa mi się jeden po czytaniu Waszym postów....

ja mam rację a Ty jesteś za PIS`em...
                                      nie to ja mam rację a Ty jesteś za PO....

z całym dla Was szacunkiem ale jesteście normalni inaczej...
                                      W takim razie zamknąć wszystkie tematy w offtopicu bo wszyscy są normalni inaczej wyrażając swoje zdanie.
                                      Ani razu nic nie napisałem, że ktoś jest z PiSu czy lemingiem i też nie ja użyłem słowa idiota, ale też faktem jest, że wszyscy, których znam i są wyznawcami teorii spiskowej są wiernymi i bezkrytycznymi fanami PiSu.
                                      Wątek nie o katastrofie więc lepiej zakończyć ten temat.
                                      AGR 112KM, 232Nm

Komentarz

• Eidos71
                                        RS
                                        • 2011
                                        • 2050
                                        • Octavia II (1Z3)
                                        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

We wczorajszym programie TVN "Kuba Wojewódzki" gościem był m.in. Paweł Kukiz. Do wczoraj po trosze przychylałem się do szerzonych opinii o delikatnym szaleństwie Kukiza. Jednak oglądając i słuchając jego wczorajszej wypowiedzi stwierdziłem, że w 100 % popieram tego faceta. Nie wiem, w jakim stopniu identyfikuje się o9n z tym, co mówił, ale jego poglądy na polską politykę uważam za trafione w 100 %. Facet zyskał w moich oczach baaardzo wiele - sprawiał wrażenie człowieka spoza polityki, który jest już na maksa wkur..ony na to, co się dzieje od wielu lat w Polsce i nie boi się mówić o tym otwarcie i głośno. Przypuszczam, że - jeżeli w najbliższym czasie nie przestanie otwarcie głosić swoich (uważam, że bardzo słusznych) poglądów - niedługo usłyszymy, iż Paweł Kukiz został zatrzymany przez Policję za jakieś p-two. No, chyba że politycy i massmedia zdołają stworzyć w oczach społeczeństwa portret Pawła Kukiza - człowieka niezrównoważonego psychicznie, zniszczonego alkoholem i narkotykami... Ale P. Kukiz na razie jest dla mnie odważnym debeściakiem.
                                        Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                                        MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• kmink
                                          L&K
                                          • 2007
                                          • 1360
                                          • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Eidos71
                                          .....No, chyba że politycy i massmedia zdołają stworzyć w oczach społeczeństwa portret Pawła Kukiza - człowieka niezrównoważonego psychicznie, zniszczonego alkoholem i narkotykami...
                                          wystarczy że nazwą go pisowcem i jest już pozamiatany :wink:
                                          Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
                                          https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
                                          www.dpfserwis.pl

Komentarz

• parasite
                                            L&K
                                            • 2011
                                            • 1368

Eidos71, mogłeś napisać co właściwe takiego powiedział, ale jak kogoś interesuje to tu można obejrzeć:
                                            Wejdź na stronę stacji TVN i dowiedz się więcej o naszych programach! Najnowsze aktualności, programy TVN, program TV, wideo, odcinki online!

Ale nie wiem czy niektórzy będą chcieli oglądać. Anty Tusk w Tusk Vision Network to śmierdzi z daleka :lol:
                                            AGR 112KM, 232Nm

Komentarz

• zwolin
                                              Rider
                                              • 2010
                                              • 656

Eidos71, Kukiz od zawsze miał bardzo zdrowe spojrzenie na politykę i otaczający świat.
                                              Takie spojrzenie człowieka, który, sam będąc uczciwym oczekuje tego samego od innych.

Niestety nawet w wywiadach z nim dziennikarzyny co drugie pytanie wracają do gorzały, żeby pozostawić taki delikatny niesmak, że może coś z nim jednak jest nie tak......
                                              Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
                                              O II Tour Combi 1.6
                                              Mitsu Carisma 4G93 GDI

Komentarz

• Eidos71
                                                RS
                                                • 2011
                                                • 2050
                                                • Octavia II (1Z3)
                                                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Eidos71, mogłeś napisać co właściwe takiego powiedział
                                                Gdybym miał napisać, co powiedział / podsumować jego wypowiedź, znowu bym się zaczął wkur..iać na nasz piękny kraj, a szczególnie na patałachów i dorobkiewiczów nim rządzących...
                                                Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                                                MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• Udesky
                                                  RS
                                                  • 2007
                                                  • 1692
                                                  • Octavia I (1U2)
                                                  • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Tak na marginesie, Rydzykowi już dawno powinni dobrać się do dupy. Tam to dopiero wyszłoby przekrętów. :szeroki_usmiech

Gwoli kryzysu. Dziś czytałem, że cena prądu spada. Koszt 1kilowatogodziny to ok 190zł, wobec 215 z 2011.
                                                  Gdyby tak jeszcze paliwo staniało jak za czasów "kryzysu" z 2009 gdzie było po 3.60 i tu kolejny szok dla niektóry, w tedy też rządziło PO i Don Donaldo Tuskoni. :lol:
                                                  W Polsce nie ma kryzysu.
                                                  Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• Bili
                                                    Rider
                                                    • 2010
                                                    • 373
                                                    • Octavia II combi (1Z5)
                                                    • BKD 2.0 TDI 140 KM

Ta cena to nie czasem za MW?
                                                    Pozdrawiam.
                                                    Michał

Komentarz

Pracuję...