Ja przy jakichś 165 cm mam .... :? 85 kg. Zawsze trzynałem 79 kg, a teraz ... się rozlazło
Chłopy, zmusza Was kobita do dbania o zdrowie...?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ruwadoJa przy jakichś 165 cm mam .... :? 85 kg. Zawsze trzynałem 79 kg, a teraz ... się rozlazło
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sazadJa też się opuściłem z bieganiem i według obliczonego BMI mam za mały wzrost do swojej wagi
Komentarz
-
-
U mnie ostatnio podstawowym menu w pracy jest chleb żytni, ser(biały/żółty/topiony) i pomidory. Dodatkowo jabłka/banany.
Ja mam jakoś tak, że szczyt aktywności fizycznej jest u mnie zimą, na przełomie 12/13 ważyłem 98kg w do wakacji wszedłem na 106kg. Na początku października zacząłem dietę + rower. Robię ok. 60-70km w tygodniu - czasami do roboty i z powrotem, poczta, z pracy po zakupy do sąsiedniej miejscowości jakieś 8km w jedną stronę.
Mam w magazynie jeszcze sztangę, hantle i lawkę prostą/skos i też coś tam pobrzęczę żelastwem - ale to bardziej całoroczne hobby.
Efekt jest taki, że w niecały miesiąc zjechałem poniżej 100kg nie zmieniając niczego oprócz diety w pracy.
Jak sobie obliczyłem, to do końca roku będzie ok. 92-93kg.
Poza tym nie za bardzo jestem sobie w stanie przypomnieć które to w moim życiu zrzucanie/nabieranie wagi - bo planowe nabieranie wagi też kilka/kilkanaście razy przerabiałem, ale to jeszcze w okresie kiedy sport się uprawiało na poziomie niemal wyczynowym.
Komentarz
-
Komentarz