Dziękuję za informację
Zakupy w Chinach - AliExpress
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez mcaris Zobacz wpisW Isudarach jest problem z radiem FM słaby odbiór miłem do niedawna isudara i został sprzedany .Jeśli komuś zleży na odbiorze fm polecam rcd330 mib II super zbiera ukf)
Co do jakości gra porównywalnie z radiem Stream, więc nie można narzekać. Kamera cofania + czujniki cofana to pełen luksus.
W przyszłości chcę wymienić na nowszy Isudar bo mój nie obsługuje jeszcze czujników ciśnienia w kołach, a chciałbym mieć
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekosw1 Zobacz wpisczujniki TPMS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisjak to wygląda i jak to się podpina?Daj namiar
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez roberta Zobacz wpissą to czujniki specjalnie do tego radia wyprodukowane
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jarksson Zobacz wpisPanowie, czy ten Isudar obsługuje również czujniki parkowania z przodu?? Zastanawiam się nad jego kupnem, więc jeśli obsługuje to pewnie zamówię
Komentarz
-
-
Panie i Panowie mam pytanko dotyczące konkretnie tego radia ISUDAR NA03W6VW0702, czy uruchamiając silnik radio włączy się i od razu macie podświetlone przyciski radia bez włączania świateł. Chyba mam bałagan w kostce ISO, bo u mnie podświetla od razu, inna opcja przełożenia pinów w kostce powoduje że radyjko po zgaszeniu silnika gubi pamięć i wraca do ustawień fabrycznych. Jeśli możecie to zróbcie opis każdej kostki (tej wpinanej do radia i ISO) jaki kolor przewodu w jakim pinie ma być. Dzięki za pomoc.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekosw1 Zobacz wpisPanie i Panowie mam pytanko dotyczące konkretnie tego radia ISUDAR NA03W6VW0702, czy uruchamiając silnik radio włączy się i od razu macie podświetlone przyciski radia bez włączania świateł. Chyba mam bałagan w kostce ISO, bo u mnie podświetla od razu, inna opcja przełożenia pinów w kostce powoduje że radyjko po zgaszeniu silnika gubi pamięć i wraca do ustawień fabrycznych. Jeśli możecie to zróbcie opis każdej kostki (tej wpinanej do radia i ISO) jaki kolor przewodu w jakim pinie ma być. Dzięki za pomoc.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez roberta Zobacz wpis
niestety to radio tak ma nie ma też regulacji jasności podświetlenia przycisków z przełącznika świateł.
Komentarz
-
-
Witam,
trochę laickie pytanie ale czy to radio jest tpu plug & play, czyli jesli wyjme stare radio (octavia 2 FL 2011) i zakupię ISUDAR to wszystko bedzie działało? tzn. wyświetlanie czujników parkowania, ustawienia klimatyzacji, komunikaty,
a i jeszcze jedno czy opcja bluetooth umożliwia wysyłanie muzyki z telefonu?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Damian6310 Zobacz wpisczy to radio jest tpu plug & play
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Damian6310 Zobacz wpisdawcio, a czy sterowanie z kiery dział, czy trzeba jakies dodatkowe moduły dopupić?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez roberta Zobacz wpis
działa a kto nie ma, a posiada manetkę do komputera (maxdot) to gdy jest ustawione na maxdot audio to przyciskami komputera można zmieniać stacje a tempomatem regulować głośność
Notabene drugie pytanie, bo nie wiem czy to ironia tam była wyżej czy nie, mam maxidota, swing i czujniki przód tyl, czy te czujniki bez problemu współpracują z takim chińskim wynalazkime? czy tylko te chińskie czujniki wchodzą w grę? nie chciałbym tracić dokładności tych oryginalnych bo jest naprawdę mega.
Komentarz
-
-
Przyciski trzeba przypisać w menu radia w ustawieniach kierownicy wielofunkcyjnej ( nie przestrasz się jak przestawisz na te ustawienia to nie będziesz mógł wejść w ustawienia komputera pokładowego samochodu do momentu aż nie wyjmiesz kluczyka z stacyjki)
Tu masz zdjęcia jak widać wszystko działa jedyna bolączka to taka jak podepniesz VCDS to wyświetla błąd nie rozpoznane radio i nawigacja
Komentarz
-
-
Witam ponownie. Dzisiaj dotarła do mnie kamera cofania:
https://pl.aliexpress.com/item/for-s...311.0.0.pJNV8k
Wersja: 8011 Wire CCD SONY
Pasuje idealnie P&P nic nie trzeba przerabiać. Obraz czysty i wyraźny jeszcze nie wiem jak będzie w nocy. Ciekawostka - kamera dostarczana jest bez lini pomocniczych (u mnie linie nanosi radio i są skrętne z ruchem kierownicy) jeżeli potrzeba mieć dodatkowe linie z kamery należy przeciąć biały przewodzik przy kamerze (widoczny na zdjęciu całego zestawu).Ostatnio edytowany przez tomekosw1; 27276.
Komentarz
-
-
tomekosw1 Też kupiłem taką kamerę, niestety po zimie przestałą działać. Okazało się, że w obudowie kamery, sam obiektyw i elektronika jest zalana klejem na gorąco, niestety chińczyk pożałował kleju i nie zalał całej elektroniki, dostała się tam woda i poczyniła spustoszenie. Tak że radze rozkręcić kamerkę i poprawić fabrykę /chińską/.Nie trzeba od środka dawać dystansu, głupszej podkładki, takiej 0,5 cm?
Komentarz
-
Komentarz