Mikrus, niestety zawsze tak było jest i będzie w polityce, i to bez względu jaka opcja trzyma ster u władzy i czy tragedia wydarzyła się u nas czy za wielką wodą. Wszędzie jest to samo... A faktem jest, że "kwa, kwa, kwa" ma szczególne zdolności promowania się przy wyjątkowych okolicznościach....
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Nie zrozumiales mnie chyba - ja tego nie neguje, ze akcja byla super.
Chodzi mi o to, ze czyjes poswiecenie i ciezka praca jest tak prymitywnie wykorzystywana do wlasnych, politycznych celów.
BTW: Nie wiem o co Ci chodzi z tym banem.
a promowali sie nie tylko panowie K. (kurde szlak mnie trafia ze szargaja nazwiskiem)
jedyny pozytyw to taki ze moze sie wezma wreszcie za ustawe o ratownictwie medycznymSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
-
A dla mnie bylo wkur.. na maxa jak praktycznie wszycy kaczka1, kaczka2 i kazio wyglaszali podziekowania za sprawnie przeprowadzona akcje jak ona kur.. sie jeszcze toczyla, ale nie.. oni juz byli gotowy podsumowac i jechac dalej na fali...
Cale szczescie ze ludzie robia cos w ludzkim odruchu i ludzkich pobudek, bo wlodaze pokazali czym sie kieruja i jakimi ludzmi sa...
Komentarz
-
-
Też mam podobne odczucia co kolega MiKruS.
Jest to bardzo dołujące, bo zginęła masa ludzi, co jest samo w sobie straszne, a na dokładkę wykorzystuje się to do budowania własnego wizerunku.
Jeśli chodzi o akcję, czytałem komentarze zagraniczne, z których wynika, że akcja ratownicza była chaotyczna i źle przeprowadzona. Co ciekawe polskie komentarze są dokładnie odwrotne.
Teraz skupiłbym się na przeanalizowaniu sytuacji i zrobieniu wszystkiego, żeby coś takiego nie mogło się powtórzyć w przyszłości!Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSMam nadzieje, ze ludzie to jednak widzą i wskazą im nalezne im miejsce w szeregu...
Jak narazie widac, ze propaganda sprawnie dziala. Inaczej PIS po tym co pokazal od wyborow, w tej chwili powinien miec zerowe poparcie.
Ale dajmy spokoj z polityka na tym forum."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
W końcu czwartek . .. :jump:
jednak życie jest ocrutne . . .. , rzeżbię ksenonki .Kilka telefonów do serwisów podziałały na mnie jak czysty spiryt ROJAL . :zlo: Jedni nie zakładali nigdy ksenonów do O2 , drudzy twierdzą , że to w ogóle nie możliwe :shock: , and , ostatnia opcja to zbycie " marudera " CENĄ "(8,0-12 tyś zł) . Ale nie poddam się .....
Jak będzie wszystko banglało , zdam foto relację , a puki co ...... , za ten pakt STABILIZACYJNY
Komentarz
-
-
za ten pakt STABILIZACYJNY
Komentarz
-
-
dołacze sie ze swoim grzancem :-) miodzioooo...-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zdrowie Henia
Komentarz
-
-
Nie znaczy że na tym koniec, żona śpi ( pogniewana) dzieci też :wink: a ja mam jeszcze finlandię tylko z czym by tu rozrobić :roll:
[ Dodano: Nie 19 Lut, 06 23:02 ]
i mniej ostrzeżeń życzę
Komentarz
-
Komentarz