marlej108, Agamek12, dla mnie to trochę taki dodatkowy pic. Oprócz upustu gotówkowego 2 500 zł co wraz z pakietem ubezpieczeniowym za 1 590 zł daje upust 4 090 zł, kupon promocyjny przedłuża podstawową 2 letnią gwarancję o dodatkowe 2 lata (w sumie 4) z limitem kilometrów 120 000.
Skoda Rapid komercyjnie-wersja produkcyjna film
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Borsuk2marlej108, Agamek12, dla mnie to trochę taki dodatkowy pic. Oprócz upustu gotówkowego 2 500 zł co wraz z pakietem ubezpieczeniowym za 1 590 zł daje upust 4 090 zł, kupon promocyjny przedłuża podstawową 2 letnią gwarancję o dodatkowe 2 lata (w sumie 4) z limitem kilometrów 120 000.
zwlaszcza jak sie kupi silnik tsi :P
Komentarz
-
-
Agamek12, niestety kupon jest imienny i do tego ma dwa kody : numer klienta i numer kuponu.
Mało tego. W piśmie, w którym jak zwykle dowiaduję się jakim to jestem "cennym" i "kochanym" klientem dostałem też indywidualny kod logowania się do Rapid Configuratora na cc.skodarapid.pl.
Normalnie Ameryka :shock:.
Komentarz
-
-
neoXs, no ale skoro piszesz, że nie kupisz Rapida bo tam jest "niegazowalny" TSI zamiast "gazowalnego" 1.6i MPI i to spowoduje 2-krotny wzrost kosztów paliwa, to tak trochę bez sensu jest obrażanie się na Rapida...
Zamieszczone przez AdamBTe kupony to chyba wszyscy dostają co kupili skodę w salonie, bo ja tez to dostałem.).
Komentarz
-
-
ale macie rozkminki głebokie
a najlepsze jest to że mają je ci co niedawno kupili auto i niemają zamiaru zmieniać w najbliższym czasie tylko gdybają sobie
ludzi poczekajcie z rok i będzie wiadomo jak się przyjmie w naszym kraju a nie każdy będzie tu sadził swoje rajce ...BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
A ja szperam w sieci i oglądam sobie Peugeot'a 301. Z zewnątrz prezentuje się zacnie, wnętrze trochę razi, ale to tylko fotki. Nie mniej - przypilnuję kiedy pojawi się na drogach i przyjrzę się bliżej temu samochodowi.
PS: Planują tam wkładać 115-konny 1.6 VTI. Nic mi to nie mówi, nie wiem czy jest kompatybilne z LPG, jak ciągnie, nie wiem też czy było gdzieś indziej wkładane.Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rA ja szperam w sieci i oglądam sobie Peugeot'a 301. Z zewnątrz prezentuje się zacnie, wnętrze trochę razi, ale to tylko fotki. Nie mniej - przypilnuję kiedy pojawi się na drogach i przyjrzę się bliżej temu samochodowi.
PS: Planują tam wkładać 115-konny 1.6 VTI. Nic mi to nie mówi, nie wiem czy jest kompatybilne z LPG, jak ciągnie, nie wiem też czy było gdzieś indziej wkładane.
w każdym razie można się spodziewać sporych oszczędności :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rPlanują tam wkładać 115-konny 1.6 VTI. Nic mi to nie mówi, nie wiem czy jest kompatybilne z LPG, jak ciągnie, nie wiem też czy było gdzieś indziej wkładane.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rPlanują tam wkładać 115-konny 1.6 VTI. Nic mi to nie mówi, nie wiem czy jest kompatybilne z LPG, jak ciągnie, nie wiem też czy było gdzieś indziej wkładane.
źródło: http://m.auto-swiat.pl/1-peugeot-301...twa-tanich-aut
Komentarz
-
-
Skoda jak obiecała - przysłała mi dziś cennik i kupon rabatowy na Rapida.
Za free masz 4 lata (pełnej ? bo nie rozkminiałem Skoda Lifa Plus) gwarancji lub 120.000 km.
Można zanabyć np. linkowanego (już nie wiem, czy w tym temacie) Superba Combii 2.0 Tdi 170 km. w fajnej wersji Ambition plus fele i coś tam jeszcze za 99.000 zł.
I masz gwarancję na 4 lata....
Brzmi nieźle, zwłaszcza jak ktoś by chciał np. DSG i 4x4 do Superba.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ThsZamieszczone przez r2rPlanują tam wkładać 115-konny 1.6 VTI. Nic mi to nie mówi, nie wiem czy jest kompatybilne z LPG, jak ciągnie, nie wiem też czy było gdzieś indziej wkładane.
źródło: http://m.auto-swiat.pl/1-peugeot-301...twa-tanich-aut
No i wybór silników też nieporywający: zupełnie jak kiedyś w Siena/Palio - przypomnę: albo niejadący 1.4i 71KM, albo bardzo sprawny 1.6i 106KM.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez r2rA ja szperam w sieci i oglądam sobie Peugeot'a 301. Z zewnątrz prezentuje się zacnie, wnętrze trochę razi, ale to tylko fotki. Nie mniej - przypilnuję kiedy pojawi się na drogach i przyjrzę się bliżej temu samochodowi.
PS: Planują tam wkładać 115-konny 1.6 VTI. Nic mi to nie mówi, nie wiem czy jest kompatybilne z LPG, jak ciągnie, nie wiem też czy było gdzieś indziej wkładane.
w każdym razie można się spodziewać sporych oszczędności :szeroki_usmiech
Artur
Komentarz
-
-
A mnie Skoda olała... jesli chodzi o list (albo ukradl listonosz...), ale wlasnie przed chwila dostalem od Skody maila z tym kuponem (tam jest kod indywidualny) do tego darmowego ubezpieczenia.... ale czy ten kod jest imienny wcale nie jestem na 100% pewny - musze to dokladnie przeczytac. Jakby nie byl imienny to moze sprzedam hehe ;-)))
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108A mnie Skoda olała... jesli chodzi o list
Soryyy ale wg mnie Rapid w tej cenie wyjściowej i z tym wyposażeniem będzie się słabo sprzedawał. Konkurencja na rynku oferuje już więcej w lepszej cenie.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
Komentarz