Skoda Rapid komercyjnie-wersja produkcyjna film

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Borsuk2
    L&K
    • 2010
    • 1203

marlej108, Agamek12, dla mnie to trochę taki dodatkowy pic. Oprócz upustu gotówkowego 2 500 zł co wraz z pakietem ubezpieczeniowym za 1 590 zł daje upust 4 090 zł, kupon promocyjny przedłuża podstawową 2 letnią gwarancję o dodatkowe 2 lata (w sumie 4) z limitem kilometrów 120 000.
    Fajna stronka

Komentarz

• marlej108
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 4976
      • Octavia III (5E3)
      • CJZB 1.2 TSI 86 KM

Zamieszczone przez Borsuk2
      marlej108, Agamek12, dla mnie to trochę taki dodatkowy pic. Oprócz upustu gotówkowego 2 500 zł co wraz z pakietem ubezpieczeniowym za 1 590 zł daje upust 4 090 zł, kupon promocyjny przedłuża podstawową 2 letnią gwarancję o dodatkowe 2 lata (w sumie 4) z limitem kilometrów 120 000.
      no to akurat jest w porzadku promocja :-)

zwlaszcza jak sie kupi silnik tsi :P
      http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...erwone-skodari
      Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• Agamek12
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 9943
        • Ford

Borsuk2, no to wcale nie musi być jakiś "pic na wodę"...
        Adam... Używam:
        Rolka: e11FL 97KM/130Nm
        Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• Borsuk2
          L&K
          • 2010
          • 1203

No tak. Co racja, to racja. Zapomniałem, że w Rapidzie nie ma 1,6 MPI i z tą gwarancją, to może nie jest i głupi pomysł.

Tylko trochę szkoda papieru, bo ja akurat nie jestem klientem, który co półtora roku kupowałby nowy wóz.

Ale zadowolony jestem i polecić innym mogę .
          Fajna stronka

Komentarz

• Agamek12
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 9943
            • Ford

Borsuk2, a można komuś ten kupon przekazać? Może ktośs chciałby go odkupić za symboliczną złotówkę? Bo przedłużona gwarancja to wcale nie jest taki głupi pomysł...
            Adam... Używam:

Komentarz

• Borsuk2
              L&K
              • 2010
              • 1203

Agamek12, niestety kupon jest imienny i do tego ma dwa kody : numer klienta i numer kuponu.
              Mało tego. W piśmie, w którym jak zwykle dowiaduję się jakim to jestem "cennym" i "kochanym" klientem dostałem też indywidualny kod logowania się do Rapid Configuratora na cc.skodarapid.pl.

Normalnie Ameryka :shock: .
              Fajna stronka

Komentarz

• Mr0czny
                Elegance
                • 2009
                • 948
                • Octavia III (5E3)
                • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

kupony sa imienne wiec lipa

Komentarz

• K4mils
                  Rider
                  • 2011
                  • 278
                  • Renault

Ciekawe kiedy będzie dostępny konfigurator dla osób niebędących do tej pory klientami Skody.
                  B5 FL 1.9 TDI '05
                  Clio II 1.2 16V '04

Komentarz

• AdamB
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2007
                    • 8038
                    • Octavia IV (NX3)
                    • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Te kupony to chyba wszyscy dostają co kupili skodę w salonie, bo ja tez to dostałem.
                    Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• neoXs
                      Rider
                      • 2010
                      • 555

neoXs, no ale skoro piszesz, że nie kupisz Rapida bo tam jest "niegazowalny" TSI zamiast "gazowalnego" 1.6i MPI i to spowoduje 2-krotny wzrost kosztów paliwa, to tak trochę bez sensu jest obrażanie się na Rapida...
                      Po pierwsze nie chcę silnika TSI bo to loteria, jedni go chwalą, inni mają drobne problemy, a jeszcze inni przeklinają. A po drugie to patrząc na Rapida, pamiętając Toura, widząc O2 FL, a zerkając na konkurencję, to nie widzę tego czegoś co by mnie miało namówić do zakupu akurat Rapida. Oprócz tego, że lubię Skodę i jest to jej nowy model. Jednak patrząc na cena/jakość to już to do mnie nie przemawia.

Zamieszczone przez AdamB
                      Te kupony to chyba wszyscy dostają co kupili skodę w salonie, bo ja tez to dostałem.
                      A ja kupiłem 2 lata temu autko z salonu i... nie dostałem ani katalogu, ani kuponu buuu... Chociaż mmsa mi przysłali :P Pewnie ASO strzeliło focha bo po pierwszym przeglądzie, na drugi już nie pojechałem (wymiana filtru powietrza 125 zł robocizna + filtr... no sry ).

Komentarz

• blackrs
                        RS
                        • 2008
                        • 4829
                        • Superb II combi (3T5)
                        • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

ale macie rozkminki głebokie
                        a najlepsze jest to że mają je ci co niedawno kupili auto i niemają zamiaru zmieniać w najbliższym czasie tylko gdybają sobie
                        ludzi poczekajcie z rok i będzie wiadomo jak się przyjmie w naszym kraju a nie każdy będzie tu sadził swoje rajce ...
                        BYŁA o1 rs
                        BYŁA o2 1.6
                        JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• AdamB
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2007
                          • 8038
                          • Octavia IV (NX3)
                          • DKZA 2.0 TSI 190 KM

neoXs, ja swoją OII kupiłem 07.2007 więc pewnie liczą że teraz zmienię, ale ja jestem twardy i na to coś nie zmienię.
                          Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• r2r
                            RS
                            • 2008
                            • 4721
                            • BSE 1.6 MPI 102 KM

A ja szperam w sieci i oglądam sobie Peugeot'a 301. Z zewnątrz prezentuje się zacnie, wnętrze trochę razi, ale to tylko fotki. Nie mniej - przypilnuję kiedy pojawi się na drogach i przyjrzę się bliżej temu samochodowi.

PS: Planują tam wkładać 115-konny 1.6 VTI. Nic mi to nie mówi, nie wiem czy jest kompatybilne z LPG, jak ciągnie, nie wiem też czy było gdzieś indziej wkładane.
                            Artur

Komentarz

• szkoda
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2005
                              • 22543

Zamieszczone przez r2r
                              A ja szperam w sieci i oglądam sobie Peugeot'a 301. Z zewnątrz prezentuje się zacnie, wnętrze trochę razi, ale to tylko fotki. Nie mniej - przypilnuję kiedy pojawi się na drogach i przyjrzę się bliżej temu samochodowi.

PS: Planują tam wkładać 115-konny 1.6 VTI. Nic mi to nie mówi, nie wiem czy jest kompatybilne z LPG, jak ciągnie, nie wiem też czy było gdzieś indziej wkładane.

w każdym razie można się spodziewać sporych oszczędności :szeroki_usmiech
                              saport techniczny baj DGW
                              była BKD+DSG '05 120kkm
                              była BXE '08 190kkm
                              no i nie ma :-)

Komentarz

• Eidos71
                                RS
                                • 2011
                                • 2050
                                • Octavia II (1Z3)
                                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez r2r
                                Planują tam wkładać 115-konny 1.6 VTI. Nic mi to nie mówi, nie wiem czy jest kompatybilne z LPG, jak ciągnie, nie wiem też czy było gdzieś indziej wkładane.
                                Ten silnik montowany jest w autach grupy PSA chyba od 2007 r. (z tym, że w Citroenach były to 120-122 konne jednostki). Nie wiem, czy to te same silniki, co ten, który ma być w Peugeocie. Podobno te silniki są olejożerne, a spalanie paliwa mają na normalnym poziomie. Z obecnymi silnikami VTi ma trochę wspólnego BMW (wspólny projekt z PSA).
                                Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                                MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• Ths
                                  Rider
                                  • 2007
                                  • 317

Zamieszczone przez r2r
                                  Planują tam wkładać 115-konny 1.6 VTI. Nic mi to nie mówi, nie wiem czy jest kompatybilne z LPG, jak ciągnie, nie wiem też czy było gdzieś indziej wkładane.
                                  "W zależności od rynku do napędu auta posłużą dwie jednostki benzynowe o pojemności 1,2 l (3 cyl., 72 KM) oraz 1,6 l (4 cyl., 115 KM). Wtrysk paliwa został przystosowany do pracy nawet na 87-oktanowym paliwie.W Polsce możemy się spodziewać odmian z seryjną instalacją LPG."

źródło: http://m.auto-swiat.pl/1-peugeot-301...twa-tanich-aut

Komentarz

• Rok z Bagien
                                    L&K
                                    • 2010
                                    • 1172

Skoda jak obiecała - przysłała mi dziś cennik i kupon rabatowy na Rapida.
                                    To nie jest kupon rabatowy na Rapida, ale na wszystkie modele Skody.

Za free masz 4 lata (pełnej ? bo nie rozkminiałem Skoda Lifa Plus) gwarancji lub 120.000 km.

Można zanabyć np. linkowanego (już nie wiem, czy w tym temacie) Superba Combii 2.0 Tdi 170 km. w fajnej wersji Ambition plus fele i coś tam jeszcze za 99.000 zł.
                                    I masz gwarancję na 4 lata....
                                    Brzmi nieźle, zwłaszcza jak ktoś by chciał np. DSG i 4x4 do Superba.

Komentarz

• PieTrzaK
                                      L&K
                                      • 2009
                                      • 1323
                                      • Octavia I (1U2)
                                      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

A ja żadnego kuponu nie dostałem

Komentarz

• Agamek12
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2006
                                        • 9943
                                        • Ford

Zamieszczone przez Ths
                                        Zamieszczone przez r2r
                                        "W zależności od rynku do napędu auta posłużą dwie jednostki benzynowe o pojemności 1,2 l (3 cyl., 72 KM) oraz 1,6 l (4 cyl., 115 KM). Wtrysk paliwa został przystosowany do pracy nawet na 87-oktanowym paliwie.W Polsce możemy się spodziewać odmian z seryjną instalacją LPG."

źródło: http://m.auto-swiat.pl/1-peugeot-301...twa-tanich-aut
                                        Stylistyka wnętrza jest niemal równie siermiężna jak w Rapidzie... Ciekawe jakie materiały będą tam wkładane?
                                        No i wybór silników też nieporywający: zupełnie jak kiedyś w Siena/Palio - przypomnę: albo niejadący 1.4i 71KM, albo bardzo sprawny 1.6i 106KM.
                                        Adam... Używam:

Komentarz

• r2r
                                          RS
                                          • 2008
                                          • 4721
                                          • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez szkoda
                                          Zamieszczone przez r2r

w każdym razie można się spodziewać sporych oszczędności :szeroki_usmiech
                                          Zapodaje link do galerii z kilkoma zdjęciami wewnątrz i zewnątrz. Auto nie jest ostatnie (a powiedziałbym że karoseria prezentuje się w sam raz - przystępnie, prosto, elegancko) choć na zdjęciach robionych wewnątrz rzeczywiście zalatuje gdzie-nie-gdzie mocno Loganem :?

Levný sedan se lvem ve znaku má premiéru v Paříži. Jak působí ve srovnání s konkurenční Škodou Rapid?
                                          Artur

Komentarz

• tomekjmopl
                                            L&K
                                            S_OCP Member
                                            • 2006
                                            • 1187
                                            • Opel
                                            • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Chłopaki dostają katalogi, promocje, oferty, a ja "głupi" w zeszłą sobotę ostentacyjnie i z premedytacją zakreśliłem w Inter Auto dwa razy "NIE" w ankiecie nt. przetwarzania danych osobowych i wysyłania ofert promocyjnych :diabelski_usmiech

Komentarz

• demmsi
                                              Elegance
                                              • 2011
                                              • 966
                                              • Octavia II combi (1Z5)
                                              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Nie ma w konfiguratorze możliwosci wyboru silnika 1.4 TSI z manualną skrzynią biegów? :diabelski_usmiech

Komentarz

• PieTrzaK
                                                L&K
                                                • 2009
                                                • 1323
                                                • Octavia I (1U2)
                                                • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Nope, 1.4 tylko w komplecie z DSG.

Komentarz

• marlej108
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2006
                                                  • 4976
                                                  • Octavia III (5E3)
                                                  • CJZB 1.2 TSI 86 KM

A mnie Skoda olała... jesli chodzi o list (albo ukradl listonosz...), ale wlasnie przed chwila dostalem od Skody maila z tym kuponem (tam jest kod indywidualny) do tego darmowego ubezpieczenia.... ale czy ten kod jest imienny wcale nie jestem na 100% pewny - musze to dokladnie przeczytac. Jakby nie byl imienny to moze sprzedam hehe ;-)))
                                                  http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...erwone-skodari
                                                  Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• PAOLO ESCO
                                                    RS
                                                    • 2009
                                                    • 6626
                                                    • Volkswagen
                                                    • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez marlej108
                                                    A mnie Skoda olała... jesli chodzi o list
                                                    a ja własnie dziś dostałem list od Skody i po przejżeniu cennika i opcji wyposażenia ...wylądował w śmietniku bo oferta Skody Rapid jest "chora cenowo" to raz a po drugie kompletnie mnie ten model nie interesuje :?
                                                    Soryyy ale wg mnie Rapid w tej cenie wyjściowej i z tym wyposażeniem będzie się słabo sprzedawał. Konkurencja na rynku oferuje już więcej w lepszej cenie.
                                                    PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

Pracuję...