Myślę, że sprzedam ją za nieco większą sumę (myślę realnie). Przebieg mały, stan b. dobry, w wyposażeniu ma co trzeba. Wiem, że odpowiedniki mojej O1 znajdę i za 20tys ale.... każdy kto kupował auto wie, że różnice w cenach używek mają często drugie dno
Jak kupowałem Cordobę to zaczynałem właśnie od tanich ofert i nie bez powodu wybrałem droższą - auto do dzisiaj jest w rodzinie i jeździ bez problemu. No ale to już trochę zbaczam z tematu 
Jakby mnie nie było stać to bym nawet o tym nie myślał. Po prostu ustaliłem sobie taki budżet realny i trzeba gdzieś dać granicę
Spoko na upartego nawet teraz O3 pewnie udałoby mi się wykombinować tylko no auto to nie wszystko :P Jakbym był totalnie pod ścianą to bym Wam nie zawracał gitary tylko zamawiał Logana 2 bądź Fabię 
Big - to nie musi być na już, natychmiast
ale im szybciej czegoś się dowiem tym lepiej 
Marlej - tylko ja te dodatkowe 10 tys miałbym już rozplanowane na trochę inne rzeczy :P A nie chcę się zapożyczać potem na cokolwiek. Nie odbiło mi na punkcie Rapida, chłodna kalkulacja pokazuje, że ciężko znaleźć w tej cenie coś lepszego. Fabia Combi jeszcze jest ale... no właśnie ale
A co do Golfa to na pewno jest super ale długa dupeczka hatchback to cudna sprawa i mi na niej zależy nieco

Jakby mnie nie było stać to bym nawet o tym nie myślał. Po prostu ustaliłem sobie taki budżet realny i trzeba gdzieś dać granicę

Big - to nie musi być na już, natychmiast

Marlej - tylko ja te dodatkowe 10 tys miałbym już rozplanowane na trochę inne rzeczy :P A nie chcę się zapożyczać potem na cokolwiek. Nie odbiło mi na punkcie Rapida, chłodna kalkulacja pokazuje, że ciężko znaleźć w tej cenie coś lepszego. Fabia Combi jeszcze jest ale... no właśnie ale

A co do Golfa to na pewno jest super ale długa dupeczka hatchback to cudna sprawa i mi na niej zależy nieco

Komentarz