Zamieszczone przez paweł2
Skoda Rapid komercyjnie-wersja produkcyjna film
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Agamek12Ale kilka tygodni temu byłem w oplowskim salonie i dostałem informację, że Astra Classic nie jest już produkowana i do sprzedaży zostało raptem kilka sztuk aut.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neoXsMyślałem o tej Astrze ale jest nieco za mała niestety.
Btw. taki Hyundai i30 to w ogóle wart jest jakiegokolwiek zainteresowania? http://www.hyundai.pl/Samochody/Osob...wy_i30/Cennik/
Ja na Twoim miejscu nie kupiłbym Rapid'a, wolałbym O2 lub O3 lub Astrę, i30 albo innego kompakta. Po prostu nie zniósł bym jego taniości :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DJ MŁODYneoXs, aleś ty uparty gadaj z Danielciem on ci załatwi fajowo doposażona nową skode namiary Daniel nr GG 3804471 danielcio
Kombik od Pandzika jednak odpada - jednak autko za duże chociaż uważam ofertę za atrakcyjną, gdyby to był sedan to na pewno pojechałbym na oględziny
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Octavianos, ktokolwiek tam "z góry" to argumentuje tymi normami, to żenuje niemożliwie. Hipokryzja do kwadratu, ale spoko...może jeszcze trochę czasu trzeba żeby notowania Skody spadły, to może ktoś w końcu pomyśli o tym LPG w Rapidzie - i nie mam tu na myśli eksperymentalnych instalacji do TSI.Artur
Komentarz
-
-
Coście się tak do tego 1.6i z gazem w Rapidzie uparli...? Naprawdę wierzycie, że księgowy pozwoliłby na to, żeby opracowywać "nowy" 1.6i i wstawić go dla zaledwie kilku tysięcy egzemplarzy sprzedanych w Polsce ponosząc jednocześnie niemałe koszty na opracowanie nowej konstrukcji, homologację i tym podobne sprawy? Chcecie mieć gaz to kupcie 1.2MPI albo poczekajcie na dopracowane i tańsze instalacje do TSI...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez notsureKiedyś pisali, że spełnia teraz , że nie spełnia... mogli by się zdecydować :P
http://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/...lnikiem-16-mpi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez notsureKiedyś pisali, że spełnia teraz , że nie spełnia... mogli by się zdecydować :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OctavianosZamieszczone przez notsureKiedyś pisali, że spełnia teraz , że nie spełnia... mogli by się zdecydować :P
VW uzywa praktycznie tych samych silnikow wszedzie z lekkimi modyfikacjami.
Facet z Motoru piszacy o autach uzywanych nieoficjalnie twierdzi, ze ma pewne info, ze silnik 1.2 tsi... jest tanszy (????) w produkcji od 1.6 mpi.... byc moze to tylko takie jego brednie, ale z drugiej strony moze byc to prawda, on kiedys prowadzil swietny magazyn Auto Po Gwarancji - sam jest mechanikiem z wyksztalcenia....
Maja w latach 2014-2017 wg nowego wydania Motoru w UE podrozyc lpg srednio o o 50 groszy na litrze czy cos takiego wiec Wam sie odechce zalow za 1.6 mpi... diesle tez maja byc drozsze bo euro 6 - i maja zdrozec srednio o 1000 euro, jak mozna z tej gazetki wyczytac. A wiec tylko tsi.... :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Zamieszczone przez OctavianosZamieszczone przez notsureKiedyś pisali, że spełnia teraz , że nie spełnia... mogli by się zdecydować :P
VW uzywa praktycznie tych samych silnikow wszedzie z lekkimi modyfikacjami.
Facet z Motoru piszacy o autach uzywanych nieoficjalnie twierdzi, ze ma pewne info, ze silnik 1.2 tsi... jest tanszy (????) w produkcji od 1.6 mpi.... byc moze to tylko takie jego brednie, ale z drugiej strony moze byc to prawda, on kiedys prowadzil swietny magazyn Auto Po Gwarancji - sam jest mechanikiem z wyksztalcenia....
Maja w latach 2014-2017 wg nowego wydania Motoru w UE podrozyc lpg srednio o o 50 groszy na litrze czy cos takiego wiec Wam sie odechce zalow za 1.6 mpi... diesle tez maja byc drozsze bo euro 6 - i maja zdrozec srednio o 1000 euro, jak mozna z tej gazetki wyczytac. A wiec tylko tsi.... :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Coście się tak do tego 1.6i z gazem w Rapidzie uparli...? Chcecie mieć gaz to kupcie 1.2MPI albo poczekajcie na dopracowane i tańsze instalacje do TSI...
Własnie dlatego podoba mi się taktyka Citroena i Peugeota i ich nowych modeli. Nie pierdzą kwiatkami o ekologii, tylko przygotowali proste silniki, a Skoda nadal chce wmuszać na siłę swoje TSI, nie pozostawiając ŻADNEJ alternatywy (niech ktoś nawet nie próbuje pisać że "hej - jest jeszcze 1.2 MPI - które sie nadaje do gazowania", bo "TO" nie jest "normalna" opcja do brania pod uwagę, tylko kpina z klienta). Kwestię tego czy to fair, czy nie fair, pozostawiam do oceny Wam samym, ale mnie osobiście mierzi, że w aucie marki, która jak dotąd, bardzo mi leży, nie mogę mieć normalnego prostego silnika o pojemności ok.1.8, tylko jak chcę to muszę się godzić od razu na turbo i DPF, a potem głowić się, jak o to dbać...aha...i jeszcze gazu nie mogę włożyć. A pierdnąć sobie mogę? :evil: Ktoś to gdzieś tutaj już zgrabnie ujął, że kiedyś Skoda dawała więcej za mniej - była tanim autem w eksploatacji i przypasowała znacznej części takich krajów jak nasze, ale nie wiedzieć temu nagle też postanowiła pokazać, że sroce spod ogona nie wypadła i nie jest już tą samą Skodą z końca lat 90, którą można sobie kupić ze słabym, albo mocnym dieslem, z kosiarką benzynową, bądź turbawą. O nie! Skoda teraz jest trendy i tak jak brat VW nie da się skalać jakimiś SDI, albo prostą benzyną, tylko ekologiczny-turbo-wypas z filtrami przeciwpyłkowymi, i podstępnie liczy na to, że ludzie dalej będą ją kupować, jadąc na farmaoznie o prostocie, praktyczności, niewysokiej cenie.
Zamieszczone przez marlej108Maja w latach 2014-2017 wg nowego wydania Motoru w UE podrozyc lpg srednio o o 50 groszy na litrze czy cos takiego wiec Wam sie odechce zalow za 1.6 mpi...
Zamieszczone przez marlej108A wiec tylko tsi.... :-)Artur
Komentarz
-
Komentarz