Zamieszczone przez Majowy
pakiet SUNSET bedzie mozna zamawiac w kombi i zwyklej wersji

ai ruch był spory. A najgorsze, że słychać zawieszenie, szczególnie przy wpadnięciu tyłu w krótką płaską dziurę (na mocno łatanej nawierzchni) no i na kostce. W czasie jazdy całkowicie wyłączyłem radio i zawieszenie słychać od spodu, jakby przyoszczędzili na wygłuszeniu podłogi. Na równej drodze auto ładnie się trzyma, nie można przy normalnych prędkościach wyczuć, że z tyłu jest belka, ale przy szybszym wejściu w dziurawy łuk już to czuć. Ciężko to opisać, trzeba pojeździć, ale różnica jest wyraźnie wyczuwalna. Tył jest bardziej nerwowy, zdaje się, że wyjeżdża na zewnątrz łuku. Plastykowe boczki już sobie daruje, tylna kanapa mi lata bo i tak przez najbliższe kilka lat jeżdżę z fotelikiem, a teściowa nie człowiek... Nie sprawdziłem do końca, ale chyba w podłokietniku nie ma chłodzenia. Tym razem skupiłem się jednak na właściwościach jezdnych, a nie wyglądzie w środku. Sprawdzę nstępnym razem.
.Więc czekam spokojnie do początku przyszłego roczku.Zainteresowała mnie opinia sprzedawcy odnośnie ceny superba po lifcie stwierdził " ceny będą spadać bo sprzedaż superba stoi i musza coś z tym zrobić
"
.Więc czekam spokojnie do początku przyszłego roczku.Zainteresowała mnie opinia sprzedawcy odnośnie ceny superba po lifcie stwierdził " ceny będą spadać bo sprzedaż superba stoi i musza coś z tym zrobić
"
ai ruch był spory. A najgorsze, że słychać zawieszenie, szczególnie przy wpadnięciu tyłu w krótką płaską dziurę (na mocno łatanej nawierzchni) no i na kostce. W czasie jazdy całkowicie wyłączyłem radio i zawieszenie słychać od spodu, jakby przyoszczędzili na wygłuszeniu podłogi. Na równej drodze auto ładnie się trzyma, nie można przy normalnych prędkościach wyczuć, że z tyłu jest belka, ale przy szybszym wejściu w dziurawy łuk już to czuć. Ciężko to opisać, trzeba pojeździć, ale różnica jest wyraźnie wyczuwalna. Tył jest bardziej nerwowy, zdaje się, że wyjeżdża na zewnątrz łuku. Plastykowe boczki już sobie daruje... 

Komentarz