Czekam na nowego Ceed'a zobaczymy jak będzie wyglądał, w każdym bądź razie skody już nie kupię prędzej pójdę po nowego Leona w przyszłym roku, bo operacja plastyczna OIII się nie powiodła - wygląda fatalnie :diabelski_usmiech .
Octavia III Face Lifting
Zwiń
X
-
no ja siedze w pracy, i tak momentami net przegladam, prawde mowiac obiektywnie po prostu przod auta teraz duzo gorzej wyglada. Zwlaszcza jak to bedzie wersja bez swiatel LED i xenonow to przeciez bedzie wygladalo sporo gorzej niz teraz. Tyl moim zdaniem tez slabszy, ale rozni sie w sumie niewiele. Po co oni te swiatla tak udziwnili to nie wiem...
Ale moze przynajmniej wyeliminuja jakies bledy konstrukcyjne ktore byly dotychczas - np. te rzekome stuki czy wycierajacy sie od pasa slupek srodkowy? Bo czesto wlasnie auta po fl maja te wady usuniete... albo bedzie bogatsze wyposazenie...?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SalvatoreNo nie wiem Dla mnie O2 FL jest nadal brzydsza niż O2, a te lampy to kompletna tragedia...
P.S. Te lampy z tyłu jak świecą przypominają mi nowe TIPO :lol:Octavia 3 - 1.4TSI
Komentarz
-
-
Okazuje sie znowu tradycyjnie, ze Auto Bild juz miesiac temu zamiescil dobre zdjecie - wizualizacje dokladnie tego modelu, ktory teraz "ujawnila" Skoda. A wiec Auto Bild tubą propagandową koncerny VAG :-) Tak samo bylo poprzednio przy Kodiaqu i Superbie, a wczesniej przy Fabii 3.
Co do samego auta, to imho w tej kolorystyce dramatu nie ma, choc jest gorzej... ale ciekawe jak beda wygladaly wersje bez swiatel ledowych i xenonow... moim zdaniem brzydko.
A active z czarnymi klamkami i lusterkami to juz zupelnie jak jakis potworek po chinskim tunningu.
W ogole teraz przod auta to wcale nie zrobil sie a la Mercedes, ale wlasnie jakis taki dalekowschodni... moze takie chinskie gusta, a tam sprzedaja najwiecej Octavek.
Komentarz
-
-
Jak dla mnie z zewnątrz zarówno w O2 jak i O3 wersje FL są "niefajne".obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Jako posiadacz O3 uważam, że tragedii nie ma. Nawet mi się podoba choć nie zamierzam zmieniać rocznego samochodu... FL ma niby wprowadzać poprawki a z autopsji wiemy jak to z tym jest, ja wolę kupić samochód z końca produkcji gdzie pewne wady są już wyeliminowane aniżeli nową konstrukcję która dopiero gdzieś po 2 latach będzie w miarę pewna. Tak jak Marlej napisał te wszystkie wizualizacje są bogatych wersji (np. Laurin Klement) i jak dla mnie jest ok no może prócz przodu :P, natomiast ciekawe jak będzie się prezentować bazowa wersja... O ile O3 w biednej wersji średnio się prezentuje to ta FL może być pokraczna.
Komentarz
-
-
Przód jeszcze jak się chce, ale zepsuli lampy z tyłu. I nie chodzi o wygląd ale o sposób w jaki świecą, czyli tak samo jak w nowym Superbie. Jest po prostu tragedia, ani to nie wygląda, ani nie świeci dobrze, praktycznie ledwie widoczne. Ktoś kto widział na żywo myślę wie o co mi chodzi.
A w nowym Passacie LEDY z tyłu robią robotę, no ale to VW...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriquezlockin, gdzie ta tragedia w Superbie, bo nie widzę... Może taką choinkę jak w Passacie mieli zrobić z kupą diodek od Leca?
a tył Octy po lifcie - fakt - dupy nie urywa. Teraz jakby Rapid...ET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I
ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO
Komentarz
-
-
Ciekawe,jak będzie wyglądał RS, bo póki co nie można go jeszcze zamawiać. Na face gremialnie słychać głosy krytyki,poza oczywiście opinią Skody,wedle której stylistycznie to wielki krok w przyszłość no to można się teraz spodziewać zwyżki cenowej używanych O III, zresztą i tak nieźle trzymających cenę.
Komentarz
-
-
Liftingi jeśli chodzi o wygląd prawie zawsze są do d... To taka zmiana na siłę tego co było dobrze zaprojektowane. Np ostre linie aut na obłe albo odwrotnie.
Te dzielone lampy w mojej opinii wyglądają tak sobie ale w połączeniu z jakimiś minimalnymi zmianami w przetłoczeniach klapy dają pewnie jakiś tam badziej dynamiczny wygląd. Generalnie mi się nie podoba. Mogli zorbić nowe lampy ale bez dzielenia.
LEDY w tylnich ? Byłem pewny żu już w OIII były LEDy ...
Generalnie pierwsze ważenie takie że to trochę mniej spieprzony FL od O II FL ale i tak OIII przez FL jest ładniejsza.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez S3 CHRISZamieszczone przez Enriquezlockin, gdzie ta tragedia w Superbie, bo nie widzę... Może taką choinkę jak w Passacie mieli zrobić z kupą diodek od Leca?
a tył Octy po lifcie - fakt - dupy nie urywa. Teraz jakby Rapid...
Pytam jako użytkownik takowego
Komentarz
-
Komentarz