IMO już przesądzone z tymi podwójnymi światłami. Generalnie to ja się bardzo cieszę, że te mało komu (albo nawet nikomo) się one nie podobają, ponieważ jako świeży użytkownik nowej octabi MY 2017, trochę się bałem, że wejdzie fajny FL i w przyszłym roku będę żałował, że nie poczekałem dłużej :szeroki_usmiech
Octavia III Face Lifting
Zwiń
X
-
przód paskudny na maxa, mi się kojarzy ze starszymi mercedesami choć tam to lepiej wyglądało
przód powinien dostać mały facelifting zmiana zderzaków, lekko lampy itd. Moim zdaniem za tył powinni się zabrać bo tył OIII przypomina starego passata. Powinni zrobić jak już wiekszość aut ma łączone lampy błotnik + klapa coś na wzór nowego superba.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 22TomaszzIMO już przesądzone z tymi podwójnymi światłami. Generalnie to ja się bardzo cieszę, że te mało komu (albo nawet nikomo) się one nie podobają, ponieważ jako świeży użytkownik nowej octabi MY 2017, trochę się bałem, że wejdzie fajny FL i w przyszłym roku będę żałował, że nie poczekałem dłużej :szeroki_usmiech
A co do podwójnych świateł to przynajmniej są "jakieś" i budzą w ogóle emocje a to u Skody nie częste.Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Eeee teraz już nie robią takich mocnych liftingów :szeroki_usmiech
Poza tym liczę, że sporo rzeczy Skoda wprowadziła do Octavii MY 2017, które będą nowością w Octavii FL :twisted: , mam na myśli ładowanie indukcyjne telefonu, DCC, parasolka, Smartlink (chociaż to już chyba było trochę wcześniej).
Na pewno w FL każde radio będzie wyglądało jak Columbus, bo nowe Bolero również ma 8 cali średnicy - trochę tego pewnie będę zazdrościł, dodatkowo jak wprowadzą grzaną kierownicę i nawigację z korkami online to trochę też :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Zamieszczone przez algiW necie jest film jak ktoś nagrał O3 FL w nocy i niestety są te paskudne dzielone reflektory.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł"! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Tak wygląda O3 po FL... ????
Spekulace definitivně potvrzeny, Škoda Octavia opravdu dostala oddělené přední světlomety. Její výraz se tak s faceliftem dramaticky změnil.
Rzekomo wygląda prawie jak Mercedes
(doplněno) Pusťte z hlavy neviditelné modernizace, klíčový model Škody stihl radikální řez. Konzervativní neutralitu vystřídala velmi odvážná moderna.
Ta...prawie....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Tak wygląda O3 po FL... ????
Spekulace definitivně potvrzeny, Škoda Octavia opravdu dostala oddělené přední světlomety. Její výraz se tak s faceliftem dramaticky změnil.
Rzekomo wygląda prawie jak Mercedes
(doplněno) Pusťte z hlavy neviditelné modernizace, klíčový model Škody stihl radikální řez. Konzervativní neutralitu vystřídala velmi odvážná moderna.
Ta...prawie....
- przód nie do przęknięcia - wygląda jak kwazimodo,
- tył - chyba tylko lampy inne i one akurat mi się podobają; ciekawe czy będzie się dało przełożyć :diabelski_usmiech
- środek - zajefajne radio (9,2 cala); zegary wywołują mieszane uczucia (lepszy ekran; gorsze zegary); deski wg mnie nie zmienili.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł"! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Skoda zaprezentowała dzisiaj na YT odświeżoną Octavię:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Widać zmienioną navi, coś jakby połączenie tej z Kodiaqa i Leona2 FL, z usługami Skoda Connect.
Poczekamy, :shock: zobaczymy na żywo :shock:
i tu:
O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maol72Skoda zaprezentowała dzisiaj na YT odświeżoną Octavię:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Widać zmienioną navi, coś jakby połączenie tej z Kodiaqa i Leona2 FL, z usługami Skoda Connect.
Poczekamy, :shock: zobaczymy na żywo :shock:
i tu:
http://www.auto.cz/skoda-octavia-fac...tm_medium=dave
Komentarz
-
Komentarz