NAVI RNS-510

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kędzior
    Ambiente
    • 2007
    • 207

Nie będę gorszy

Zamieszczone przez maxpaynemm
    pobrać soft czyszczący to co jest w navi, od kolegi z forum (Kędzior). OK szybkie wgranie potem ponowne wgrywanie 2660PL i.... oczekiwanie pełne nerwów i zdrowasiek - OBY ZADZIAŁAŁO!!!! :cry: :twisted: UFFFFFFF! Pomogło
    No ale żaden z was "pomagacza" :diabelski_usmiech nie kliknął

Komentarz

• piotrcar
      Rider
      • 2010
      • 641

hej.wlasnie zaczelem sie rozgladac za jakims columbusem do mojej octavii i przegladajac allegro znalazlem jakies dwa rodzaje jedne z led a drugie bez.Teraz mam pytanie czy ta z led to ma wyswietlacz ledowy czy tylko podswietlenie ledowe a moze to tylko jakis wymysl sprzedajacych*??
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

Komentarz

• djczas
        RS
        • 2005
        • 9612

piotrcar, nie ta ledowa to ma wyświetlacz oled i full HD 3D z barierą paralaksy także można widziec jak sie droga porusza w pełni 3d :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech

Komentarz

• piotrcar
          Rider
          • 2010
          • 641

a jak je odroznic,poprostu nie chcial bym zaplacic za led a dostac zwykla??

Komentarz

• djczas
            RS
            • 2005
            • 9612

piotrcar, podaj linki bo wierzyć mi sie nie chce że nie wyczaiłeś ironii

Komentarz

• djczas
              RS
              • 2005
              • 9612

piotrcar, x tego co sie orientuje to wszystkie maja led jako podświetlenie więc to ściema według mnie

Komentarz

• Andys
                Elegance
                • 2007
                • 762

piotrcar, x tego co sie orientuje to wszystkie maja led jako podświetlenie więc to ściema według mnie
                Ledowe podświetlenie przycisków i pokręteł z pewnością, ale czy wszystkie modele mają ledowe podświetlenie matrycy? Jesteś pewien? :roll:
                Pozdrawiam,
                Andys

Komentarz

• djczas
                  RS
                  • 2005
                  • 9612

Andys, tego nie wiem o matrycy ale pewnie tak

Komentarz

• piotrcar
                    Rider
                    • 2010
                    • 641

to takie troche dziwne ze jeden sprzedawca a sprzedaje dwie nawigacje i jedna jest led a druga nie.napisze do niego i zobaczymy co odpisze

Komentarz

• Andys
                      Elegance
                      • 2007
                      • 762

Mojego Columbusa kupiłem, od znanego i cenionego na forum kolegi. Twierdził, że to najnowszy model z ledowym podświetleniem i nawet przez moment nie przeszło mi przez myśl, że chodzi o guziki. :diabelski_usmiech
                      Pozdrawiam,
                      Andys

Komentarz

• djczas
                        RS
                        • 2005
                        • 9612

piotrcar, olej gościa i kup od jednego z naszych sprzedawców no chyba że olisz sie potem użerać z allegrowy sprzedawcą a ie szukaj dziury w całym

Komentarz

• piotrcar
                          Rider
                          • 2010
                          • 641

nie szukam dziury w calym.poprostu forum jest po to aby sie cos dowiedziec.

Komentarz

• z tymi guzikami to jakiś żart?
                            piotrcar,na filmikach poniżej zobaczysz jaka jest różnica
                            W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Komentarz

• djczas
                              RS
                              • 2005
                              • 9612

piotrcar, zgłoś sie do chłopaków i kup u nich
                              kross12, no to mnie teraz wgeiło byłem przekonany że tam w starym też jest podświetlenie ledowe

Komentarz

• mirrroo
                                Classic
                                • 2011
                                • 13

Czesc wie ktos który Gateway nie rozładowuje akumulatora

Komentarz

• djczas
                                  RS
                                  • 2005
                                  • 9612

mirrroo, poliftowy nie rozładowuje aku

Komentarz

• marbab
                                    RS
                                    • 2009
                                    • 4713
                                    • Fiat
                                    • BMM 2.0 TDI 140 KM

mirrroo, przed FL tez sa ok jesli jest odpowiedni soft w Columbusie.
                                    Marek

Octavia Scout 2.0 TDI, Diamond Silver
                                    Fiat 126p FL 650E, Żółć Wątrobowa

Komentarz

• Janus
                                      Ambiente
                                      • 2011
                                      • 122

Zamieszczone przez ali7
                                      Poprzez np. VCDS-a odptaszkuj navi w Address 19: CAN Gateway.
                                      POI pobierz z navi-forum i wgraj poprzez karte SD.
                                      Przepatrzyłem Can Gateway - długie kodowanie i nic nie znalazłem żeby było cos powiązane z navi.

Czy napewno tam?

Dotyczy wyświetlania nawigacji na MAXI DOT.
                                      Była F2 1.4 TDI 2009.

Komentarz

• mirrroo
                                        Classic
                                        • 2011
                                        • 13

Moje O2jest z 2006 przed FL i rozładowuje akumulator
                                        poliftowy nie rozumie jaki to jest mozesz jasniej

Komentarz

• heretyk
                                          Rider
                                          • 2009
                                          • 549
                                          • Octavia III (5E3)
                                          • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez mirrroo
                                          po liftowy czyli fl /FL- face lifting/

Z tego co wiem (ale pokroic sie za to nie dam)
                                          mamy:
                                          O2 ze starym Canem
                                          O2 Z nowym Canem (bodajze od pazdziernika 2007)
                                          O2FL tylko z nowym Canem

Dodatkowo do columbusa jest specjalnie spreparowany soft dzieki ktoremu dziala w O2 ze starym canem: Maxi Dot, MF kiera i ze tego co pisze marbab

Nadmienie ze byly O2 sprzed liftu(koncowka produkcji) ktore mialy fabrycznie TRINAX,a pozniej COLUMBUSA.
                                          Zostały mi czesci, po szkodniku:
                                          VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
                                          Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

• mirrroo
                                            Classic
                                            • 2011
                                            • 13

Zamieszczone przez heretyk

mamy:
                                            O2 ze starym Canem
                                            O2FL tylko z nowym Canem

Dodatkowo do columbusa jest specjalnie spreparowany soft dzieki ktoremu dziala w O2 ze starym canem: Maxi Dot, MF kiera i ze tego co pisze marbab

Nadmienie ze byly O2 sprzed liftu(koncowka produkcji) ktore mialy fabrycznie TRINAX,a pozniej COLUMBUSA.
                                            próbowałem wszystkich softów i lipa aku pada kiera nie działa a i jeszcze jedno jak podpiąłem sie pod komputer to nie moze sie połączyc z COLUMBUSEM

Komentarz

• marbab
                                              RS
                                              • 2009
                                              • 4713
                                              • Fiat
                                              • BMM 2.0 TDI 140 KM

no i wydrazylem temat. Na sofcie 2660PL dzialaja karty SDHC 32GB niezaleznie od classy, dzis testowalem. Poprzednia karta Kingstona wyjatkowo gryzla sie z Columbusem
                                              Marek

Octavia Scout 2.0 TDI, Diamond Silver
                                              Fiat 126p FL 650E, Żółć Wątrobowa

Komentarz

• adamzg
                                                Ambiente
                                                • 2008
                                                • 155

Zamieszczone przez heretyk

mamy:
                                                O2 ze starym Canem
                                                O2FL tylko z nowym Canem

próbowałem wszystkich softów i lipa aku pada kiera nie działa a i jeszcze jedno jak podpiąłem sie pod komputer to nie moze sie połączyc z COLUMBUSEM
                                                jakie go masz vaga minimun 9 musi byc do columbusa

Komentarz

• Hohut
                                                  Classic
                                                  • 2011
                                                  • 8

a wie ktoś jak poradzić sobie ze swl error (010306)
                                                  Przy probie aktualizacji softu wywala mi ten błąd wysuwa płytę i włącza się ponownie.
                                                  To samo jeśli chce wyczyścić navi ..;/ obraz wypalam na płycie Platinum CD-R nero burning rom najmniejszą prędkością, czy musi być na DVD+R lub CD+R ??
                                                  jak sobie z tym poradzić
                                                  do czyszczenie mam stąd soft http://www.megaupload.com/?d=TG9ZATDY
                                                  Chcę wyczyścić i wgrać wszystko od nowa pl menu lektor i mapę nowszą 7.1 (SOFT 3910 Pl z navi forum)
                                                  1.9 TDI 140 KM

Komentarz

Pracuję...