pobrać soft czyszczący to co jest w navi, od kolegi z forum (Kędzior). OK szybkie wgranie potem ponowne wgrywanie 2660PL i.... oczekiwanie pełne nerwów i zdrowasiek - OBY ZADZIAŁAŁO!!!! :cry: :twisted: UFFFFFFF! Pomogło
No ale żaden z was "pomagacza" :diabelski_usmiech nie kliknął
hej.wlasnie zaczelem sie rozgladac za jakims columbusem do mojej octavii i przegladajac allegro znalazlem jakies dwa rodzaje jedne z led a drugie bez.Teraz mam pytanie czy ta z led to ma wyswietlacz ledowy czy tylko podswietlenie ledowe a moze to tylko jakis wymysl sprzedajacych*??
piotrcar, nie ta ledowa to ma wyświetlacz oled i full HD 3D z barierą paralaksy także można widziec jak sie droga porusza w pełni 3d :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Mojego Columbusa kupiłem, od znanego i cenionego na forum kolegi. Twierdził, że to najnowszy model z ledowym podświetleniem i nawet przez moment nie przeszło mi przez myśl, że chodzi o guziki. :diabelski_usmiech
Moje O2jest z 2006 przed FL i rozładowuje akumulator
poliftowy nie rozumie jaki to jest mozesz jasniej
po liftowy czyli fl /FL- face lifting/
Z tego co wiem (ale pokroic sie za to nie dam)
mamy:
O2 ze starym Canem
O2 Z nowym Canem (bodajze od pazdziernika 2007)
O2FL tylko z nowym Canem
Dodatkowo do columbusa jest specjalnie spreparowany soft dzieki ktoremu dziala w O2 ze starym canem: Maxi Dot, MF kiera i ze tego co pisze marbab
Nadmienie ze byly O2 sprzed liftu(koncowka produkcji) ktore mialy fabrycznie TRINAX,a pozniej COLUMBUSA.
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
no i wydrazylem temat. Na sofcie 2660PL dzialaja karty SDHC 32GB niezaleznie od classy, dzis testowalem. Poprzednia karta Kingstona wyjatkowo gryzla sie z Columbusem
a wie ktoś jak poradzić sobie ze swl error (010306)
Przy probie aktualizacji softu wywala mi ten błąd wysuwa płytę i włącza się ponownie.
To samo jeśli chce wyczyścić navi ..;/ obraz wypalam na płycie Platinum CD-R nero burning rom najmniejszą prędkością, czy musi być na DVD+R lub CD+R ??
jak sobie z tym poradzić
do czyszczenie mam stąd soft http://www.megaupload.com/?d=TG9ZATDY
Chcę wyczyścić i wgrać wszystko od nowa pl menu lektor i mapę nowszą 7.1 (SOFT 3910 Pl z navi forum)
Komentarz