Poczekajmy na S3
Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rafikiPanowie, ale tak szczerze to nie ma chyba brzydszego współczesnego auta niż Multipla :lol:
Poza tym dla mnie najpaskudniejsze jest Kia Pride... Kia Duma... auto, ktore mozna okreslic kazdym wyrazem - gniot, paskuda, kibel, dramat, ale na pewno nie duma...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLPanowie czy jest to możliwe bym widział dziś nowego superba?
Dodam że nie piłem :P auto jechało ode mnie jakieś 30-40m.sedan w beżowym kolorze i wyglądało jak większa octavia ale INACZEJ lepiej! Kurcze już nic nie wiem ???? :roll:Black magic
Komentarz
-
-
BADYL, też dzisiaj miałem taka wizje i tez w bezowym kolorze tylko ze w lublinie..
aż pomyślałem że faktycznie ta O3 taka sama od przodu /bo tylko tak widziałem / jak ten superb z forum...ale to pewnie ten beż capuccio tak działa na oczy.. :szeroki_usmiechO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Badyl, Leszek - a moze jestescie swieci i mielisci po prostu widzenie Superba III.... dzieki bozemu blogoslawienstwu... (sluchalem wczoraj troche radia ojca dyrektora i mi sie udzielo...)O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez domino_ELMarleja nie ma od 7 stycznia .... fajnie ..... pewnie caly czas spi/je/pilnuje/odpoczywa (* niepotrzebne skreslic) w swoim "mirafiori" :diabelski_usmiech
http://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/...ie/1zrmb#fp=as
jestem, jestem, tylko zadnych nowosci o S3 nie ma.
z tej wizualizacji co wkleiles to widac ze wyglada wlasciwie jak ta czerwona ze zdjecia z Auto Zeitung co wklejalem jakis czas temu.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
no to dobrze ze jestes ! z jednej strony sie martwilem o Ciebie z drugiej doskonale rozumie Twoja "nieobecnosc "
wiesz, na razie jakiejs tam petardy co do nowych zdjec nie mamy co sie spodziewac, wszystko chodzi poczta pantoflowa , co kto gdzies zdobedzie to zaraz idzie miedzy redakcjami , to watek o nowym modelu wiec kazdy co tylko znajdzie jakis nowy tekst wkleja, normalne
spokojnego popoludnia dla wszystkich..... >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....
Komentarz
-
-
feels3, Nowego passata i tak nie przebije. Ciekawe na ile się do niego zbliży i na ile będzie lepsza od O3. Przecież ma to być klasa wyżej, więc nie tylko wielkość, ale i jakość.
S2 po FL, presentują się naprawdę spoko. Nawet lepiej niż O3, przynajmniej z przodu, tył taki sobie, ale ujdzie, bo całość jest OK.
A O3 jak jedzie z daleka i nie ma xenonów, to nie mogę poznać, tylko szukam szybko wzrokowo, czy między atrapą chłodnicy, a światłami jest dodatkowa blacha, bo nie mogę na pierwszy rzut oka poznać czy to nie Rapid. :? Normalnie wstyd, ale co poradzić. :|Była O1 jest F2.
Komentarz
-
-
Koledzy, tak jak VW bredzi teraz w materialach promocyjnych, ze nowy Passat to prawie klasa premium, tak nie wierze ze nowy Superb to bedzie jakis skok naprzod strasznie duzo.
Nowy Passat na pewno jest troche ladniejszy niz dotychczasowy, troche inny design, ale prawde mowiac jakbyscie mnie postawili przed wyborem - nowy Passat czy BMW 5 - to gdyby nawet to mial byc Passat najlepiej mozliwie wyposazony i najbiedniejsze BMW 5 - wzialbym BMW. Tu nie ma co porowynywac. To samo dla mnie bedzie z Superbem. Na pewno bedzie mial swiezy design, wiecej elektronicznych bajerow (ale nie elektroniczne zegary przynajmniej na poczatku zeby mogl sie Passat wyroznic!) ale w istocie to cudow bym sie nie spodziewal bo sie bedzie pewnie wtedy trzeba rozczarowac.
Ja osobiscie planuje porwanie glownego designera Skody - Kabana, jesli Skoda oszaleje i zrobi w moim ulubionym Superbie cale plastikowe drzwi. Wrecz jestem gotow posunac sie do rekoczynow...
Komentarz
-
Komentarz