blackrs, zgadzam sie w 100% .taki 1.8 4x4 miałby wzięcie.
Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez feels3Zamieszczone przez dudek_tblack - po uj Ci te 4x4 - tak szczerze… po co?
podobnie doposazone te samochody wcale nie roznia sie gigantycznie cena.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez antekDokładnie... S3 nie jest aż tak dramatycznie droższe od dobrze wyposażonej O3.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez antekDokładnie... S3 nie jest aż tak dramatycznie droższe od dobrze wyposażonej O3.
Komentarz
-
-
W dzisiejszym Auto Motor i Sport jest porownanie S3 i Passata B8. Ogolnie wnioski podobne do tych, co porownywali oba auta. S3 swietny, ale Passat sprawia lepsze wrazenie o czym decyduja rozne szczegoly wg autora testu.
O dziwo autor testu zauwazyl, ze Passat z bezowa tapicerka i drewnianym dekorem imituje udanie klase premium. Moze dlatego w najnowszym S3 tego drewnianego dekoru brakuje...
ps. dla mnie wnetrze S3 w czarnej tonacji skorzanej (bo materialowej nie widzialem - tutaj sa same najwyzsze wersje wyposazenia) prezentuje sie na 1 rzut oka lepiej niz wnetrze Passata. Natomiast wnetrze wlasnie w tonacji bezowej lepsze wrazenie sprawia w Passacie. Pisalem o tym po powrocie z targow w Poznaniu w kwietniu.
Czyli zamysl VAG, ze kazda z marek ma odpowiednia pozycje wciaz sie udaje. VW sprawia nieco lepsze wrazenie niz Skoda, ale gorsze oczywiscie niz Audi, ktore jest na szczycie. Nie wiem tylko jakie miejsce zajmuej Seat.... mozliwe ze wkrotce zadne....
ps. jak ktos sie interesuje Tour de Franca to mogl zobaczyc jak wyglada S3 w czerwonym lakierze - calkiem, calkiem :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dudek_tblackrs napisał/a:
pstryczek napisał/a:
Także trzeba odczekać na 1,8TSI, to może być hitowa benzyna w S III
szkoda tylko że be 4x4
trochę źle zrobili ze 4x4 jest 1.4 lub 2.0 tym mocniejszym i nie ma nic pośrednio oprócz diesla
black - po uj Ci te 4x4 - tak szczerze… po co?
tylko mi nie mówcie ze w zakręt lepiej wchodzi i lepiej na śliskim przyśpiesza bo z tego i tak korzysta sie raz na pół roku..a napęd 8-10 kosztuje. mam paru klientów co się subaru bujają i chwalą strasznie..tylko jak ich widzę na szosie czy wyprzedzam to tak się wloką ze od razu tak se myślę ..na chuj wam to wszystko jak wy i tak całe życie w zoo mieszkacie , jak mawiał Daniec..... :szeroki_usmiech
o chłopcach z forum A4 , A6 nie wspomnę..no bez Q niema jazdy wogóle przecież.. :diabelski_usmiechO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
black - po uj Ci te 4x4 - tak szczerze… po co?
oczywiście to 4x4 to kilka razy w roku moze się przyda a może i nieBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsna wyjazd w góry na narty. fakt to tylko raz w roku.
A VW to nie marka premium , nawet sam VW i dealerzy nie starają się tego klientowi wmówić ... Passat to przecież klasa ... biznes
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwZamieszczone przez dudek_tblack - po uj Ci te 4x4 - tak szczerze… po co?
tylko mi nie mówcie ze w zakręt lepiej wchodzi i lepiej na śliskim przyśpiesza bo z tego i tak korzysta sie raz na pół roku..a napęd 8-10 kosztuje. mam paru klientów co się subaru bujają i chwalą strasznie..tylko jak ich widzę na szosie czy wyprzedzam to tak się wloką ze od razu tak se myślę ..na chuj wam to wszystko jak wy i tak całe życie w zoo mieszkacie , jak mawiał Daniec..... :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Dlaczego w ofercie Superba nie przewiduje się silników 1,0 i 1,2 TSI, a nawet chluby VAGa, czyli silnika 1,4 MPI. Teraz w dobie coraz większej ilości nieoznakowanych radiowozów, których w najbliższych latach jeszcze przybędzie, nie potrzeba szybkich samochodów. A przy takiej poszerzonej ofercie, można by mieć możliwość kupienia nowego samochodu w cenie powiedzmy czterolatka popowodziowego i wyklepanego z wiaty przystanku. Wtedy nie byłoby problemu z 4x4, bo po coMarek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwo właśnie..po co Wam te 4x4..rozumiem oczywiście kolegów w górach mieszkających..
Komentarz
-
-
Zaraz sie okaze, ze bez napedu 4x4 to sie nie da jezdzic...
To troche tak, jak niektorzy co twierdza, ze jak pojazd nie ma prawie 200 koni pod maska to sie tez nie da jezdzic, bo nie mozna nic wyprzedzic...
O tempora, o mores...!
ps. a swoja droga wracajac do TEMATU O SUPERBIE III to dziwne, ze te laczenie napedow i skrzyn automatycznych tak przebiega. Ja na miejscu producenta dawalbym wybor z tym napedem do kazdego mozliwego silnika (nie wiem, moze poza 1.4 tsi 125 KM i 1.6 tdi 110 KM?) a skrzynie automatyczna to juz na pewno do kazdego silnika - skoro ktos ma ochote doplacic, to co mu bronic. A tu na razie w PL dsg nie mozna miec do 1.4 tsi oraz do 1.6 tdi...
Komentarz
-
-
rezon, wszyscy jeździmy cały rok , jedni więcej drudzy mniej..
nie chce mi się wspominać o moich przedstawicielach którzy jeżdżą jeszcze więcej od Ciebie w normalnych autach..
jeżeli Ci faktycznie jest potrzebny bo inaczej nie czujesz się bezpiecznie - to dokupuj sobie , na pewno lepiej jest go mieć .
ale tak mniej więcej 4/5 aut na świecie niema 4x4...i jakoś dają radę - zapewne w różnych warunkach atmosferycznych i robiąc różne przebiegi..
kończę dyskusję o 4x4..nie raz już o tym pisałem ..inni również.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108O tempora, o mores...!
Onegdaj to i końmi na koniec świata, czyli Istanbułu i Ziemi Świętej, ludziska pomykali. :lol:
Żeby nie było tylko OT.
Widziałem dzisiaj u mnie na wsi szarego S III, ledy świecą nieco inaczej niż w OIII.
Przód ładny, bok też, ale ten tył nadal trochę ciężkawo wygląda.
Generalnie będzie bestseller !!!
Komentarz
-
Komentarz