Nie panikujcie tak z tym AdBlue, ciężarówki jeżdżą już z tym od prawie 10 lat odkąd weszło euro5. Na początku były z tym jakieś problemy, ale często z winy kierowców, no i sam system wymagał dogłębnego przetestowania na klientach :twisted: teraz jest praktycznie bezawaryjny, wiadomo co jakiś czas padnie jakiś czujnik czy pompka. Zużycie tego płynu jest w okolicach 3-5% zużytego paliwa i zależy od obciążenia silnika oraz temp. jego pracy. Na postoju nie zauważyłem podgrzewania tego płynu ale w czasie jazdy jest on podgrzewany.
Co do vag jeździłem nimi ok 15 lat, były vw, audi seaty i skoda, i po prostu mi się one znudziły. Ta ich unifikacja już mnie zaczęła przyprawiać o nudności. Musiałem sobie od nich odpocząć, życie jest zbyt krótkie żeby tkwić w jednym koncernie, ale nie mówię, że nie kupię już vaga. Na razie mam romans z francuzeczką i jest mi z nią cudnie :diabelski_usmiech polecam każdemu taką odskocznię :P
Co do vag jeździłem nimi ok 15 lat, były vw, audi seaty i skoda, i po prostu mi się one znudziły. Ta ich unifikacja już mnie zaczęła przyprawiać o nudności. Musiałem sobie od nich odpocząć, życie jest zbyt krótkie żeby tkwić w jednym koncernie, ale nie mówię, że nie kupię już vaga. Na razie mam romans z francuzeczką i jest mi z nią cudnie :diabelski_usmiech polecam każdemu taką odskocznię :P
Komentarz