Zamieszczone przez Qstachu
Zamieszczone przez Qstachu
ale sądzę że chyba lepiej , czyli LM do Skody (bo silnik bardziej wysilony i przebieg) a do Seata tego Valvoline czy coś bardziej budżetowego skoro to zwykły dupowóz?
1.3 LPG
LPG

bo na 245 stron parę przewertowałem i się na czytałem takich wywodów nad olejem że byle co mnie nie zadowoli :P ale do rzeczy niby najlepiej zalać do oby dwóch to samo ale co mi to da ? muszę kupić i tak dwa razy po 5L więc nie będzie oszczędności na zakupię raczej.Zmiany nie będą w jednym czasie, całkiem inna specyfika silników tzn, kupię lepszy olej podciągając do skody to niestety ale wlewając go do seata jest marnowanie pieniędzy (jak lać paliwo 98+ gdzie silnik jest skonfigurowany pod 95 lub mniej octan :P taki pic na wodę
).Kupując tańszą alternatywę podciągając do Seata skoda może ucierpieć.Dlatego rzuciłem pytanie na forum licząc na sensowne odpowiedzi bo równie dobrze mogłem wejść do marketu czy sklepu i kupić jakiś olej w np najładniejszej bańce 
1.3 LPG
LPG

ad: jak wyżej...bo mi sie po prostu nie chce :szeroki_usmiech
Właśnie przymierzam się do wymiany owego oleju w swojej Lagunie i wytypowałem 3 rodzaje olejów:

W sumie niech go na ten 15kkm wezmie nawet 10l. To jest cale 200zl. To w zasadzie koszt jednego tankowania do pelna LPG 
Komentarz