Czyli polecasz tą oponkę? Na opony.pl jest ich dużo tak że polecam tam kupić 191zł sztuka i przesyłka free Ja tam właśnie będę brał
OPONY zimowe - temat zbiorczy
Zwiń
X
-
"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
-
-
Miałem Sava Eskimo S3 w firmowym Citroenie Xsara bez ABS - i gdyby nie przytomność umysłu (częściowe odpuszczenie hamowania i zdecydowany manewr omijający), to nie miałbym czystego konta wypadkowego... Krótko przedtem założyłem te opony (ale nie nowe) i zachowanie samochodu mnie zaskoczyło w trakcie pierwszej sytuacji awaryjnej w jesiennych warunkach (deszcz). Beznadziejnie sprawują się na mokrym asfalcie. A w mieście częściej jest woda na ulicach niż śnieg (nie dotyczy dziadowskiego Gdańska).
M.666 4U
Komentarz
-
-
To co innego warto założyć w tej klasie budżetowej?"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Mały78, 205/50/R17, IMO dobry wybór do 17" jeśli felga ma szerokość 7". Jeśli 7,5" to 225/45/R17.
A co do marki u mnie po ostatniej zimie zadowolenie z Continentali TS 830P było bardzo duże. Poprzednio miałem Dunlop Winter Sport 3 D i też byłem zadowolony a jeszcze poprzednie Michelin Alpin jakieś tam i nie pamiętam lub nie chcę pamiętać jakie były.
Ważne jest w jakim budżecie się poruszasz i wtedy zawęża się wybór.
I tak pomyślałem że jak Norwegia to bierz fińskie (dodajże) Nokiany WGR :wink: Zbierają dobre recenzje.
Zajrzyj na stronę ADAC i pewnie w Norwegii masz jakieś rzetelne pismo motoryzacyjne co robi testy, tez polecam takie sprawdzenie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwcoraz więcej wieści dochodzi do mnie że będzie mało opon w zimie..
Na Onecie , czy innej Gazecie zwykle przed sezonem pojawia sie materiał o tym jak to niewiele opon będzie na rynku w tym roku. W trakcie sezonu, ten sam materiał (fotki itd) tylko lekko zmieniony zachęca do kupna opon, które zostały niesprzedane... I tak w kółko. :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz