te alpin a4 sa godne polecenia czy lepiej poszukac czegos innego ? bo moje zimowki przypominaja bardziej dętkę a nie opone :P
OPONY zimowe - temat zbiorczy
Zwiń
X
-
alpinów a4 mało się sprzedało w tamtym roku , ale ostatnio michelin nie jest mistrzem świata jeżeli chodzi o zimówkę . poza tym , jak już wielokrotnie pisałem , zależy do czego jest potrzebna opona , czy do jazdy po polnych drogach czy do przemieszczania się po trasie na przykład.
jeżeli chodzi o bardziej agresywne opony to chyba jednak ug7 jest jedna z lepszych , jak coś bardziej uniwersalnego to ts830 , niezłe są klebery , uniroyale jeżeli ktoś chce wydać mniej kasy.
ale na przykłąd na samo miasto i dębica sobie poradzi nieźle również.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Takie male pytanie co do opon bo widze ze siedzisz mocno w temacie bo moje zimowki przerobilem na dedki do zabawy bo byly tak łyse :P i potrzebuje czegos co nie zawiedzie szkodnika by dal rade glownie na drogach miejskich i autostradach (niektore z tych miejskich sa takie ze auta staja w miejscu i koniec bo jest troszke nachylony teren) a moja wiedza na temat opon to taka jak przecietnego kowalskiego o wittenborgu 7100
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokMacie może jakieś namiary na sprawdzonego sprzedawce? Chcę kupić opony zimowe do Clio
A jesli chodzi o Lublin to polecam firmę Orzeł albo Sabat, mają chyba najpelsze ceny opon w mieście.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
leszekmw, A Sava S3 jak się spisuje? Bo ja poluje na te opony ?"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chimek11potwierdzam że micheliny to słabe gumy. na własnej skórze doświadczyłem.
może na autostradzie są ok ale w troche trudniejszym terenie masakra.
Powiem jeszcze że przez ostatnich kilka lat nie chciałem mieć z Michelinami do czynienia po tym jak zawiodłem się bardzo na letnich oponach w Xsarze. Te A4 kupiłem z musu bo nie było w styczniu dostępnych żadnych innych opon w poszukiwanym rozmiarze. Podchodziłem do nich bardzo sceptycznie (byłem i nadal jestem bardzo zadowolony z GY UG7 i Pirelli SottoZero) ale sprawdziły się naprawdę w 100%.
Komentarz
-
-
Big, A jak z bieżnikiem i jego ścieralnością?"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
natash, 5x112.
bws34, nie handluje raczej savą.
Ruget, jak widzisz , ile opon tyle opinii , nie dam rady Ci określić co jst dobre ponieważ możesz mieć potem pretensje że koledzy maja inne i te właśnie chwalą. ja do tej pory jeździłem na ts810 i sa to świetne opony według mnie , a dla wielu innych są do dupy bo po śniegu słabo jadą. najgorzej że już ich nie produkują imam dylemacik co teraz.. :szeroki_usmiech .
Big, dunlop jest ok ale ma tendencję do wybijania i dlatego mnie nie interesuje.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwBig, dunlop jest ok ale ma tendencję do wybijania i dlatego mnie nie interesujeA miałem je w rozmiarze 205/55R16 SP Sport 01; 195/65R15 SP Winter Sport 3M i teraz SP Winter Sport 3D. Powiem ci, że jestem niesamowicie zadowolony z opon tej marki a SP Sport 01 uważam za jedne z lepszych opon w swojej klasie.
[ Dodano: Sro 17 Sie, 11 12:32 ]
Zamieszczone przez natashA co oznacza ET nieraz widzę 47 nieraz 50 ?Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwdo tej pory jeździłem na ts810 i sa to świetne opony według mnie , a dla wielu innych są do dupy bo po śniegu słabo jadą. najgorzej że już ich nie produkują imam dylemacik co teraz..With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Komentarz