Odsadzenie felgi. Inaczej - średnica otworu centrującego.
Osadzenie to chyba nie ma nic do średnicy otworu centrującego. Od osadzenia felgi zależy ile koło będzie schowane w nadkolu lub będzie wystawało poza obrys samochodu, a otwór centrujący to jest tylko od tego, żeby koło przylegało do piasty czy czego to tam przylega :P i żeby weszło w ten kapturek co jest na osi
poczekaj , troszkę niech się obrobię ze sprawami na teraz to się tym zajmiemy.. . jaki rozmiar :?:
może i 810 poszukam jeszcze... , dwa samochody muszę obuć :roll: .
poczekaj , troszkę niech się obrobię ze sprawami na teraz to się tym zajmiemy.. . jaki rozmiar :?:
może i 810 poszukam jeszcze... , dwa samochody muszę obuć :roll: .
jak na razie to 225/45R17 :diabelski_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Wyszedł następca: 4D. Ale jeszcze nikt tym po śniegu nie jeździł bo są w sprzedaży od miesiąca
tylko pytanie czy oplaca sie ryzykowac :P na oponeo widze roznica miedzy 3 a 4 D to ok 20 zl wiec nic strasznego ... a myslac o zimowkach liczylem sie juz z tym ze 250 za sztuke bedzie ... ehh pamietam jeszcze mazde gdzie nowiusienkie barumki byly po 500 zl ehh co za piekne czasy (500 za komplet :P)
poważnie? szukam do starej skody jakichś tańszych opon i między innymi biorę pod uwagę Save Eskimo S3+ a nigdy nie miałem na niej okazji jeździć...? Lepiej to czy może nowe Barumy Polarisy 3?
lilo w sumie nie ma roznicy co zaloze zimowki z zeszlego roku sa tak lyse ze panowie z policji zamiast mandat pisac to smiali sie ze to dętka a nie opona :P
Big hmm w sumie nie chce powtorzyc momentu jak jechalem za tirem pod gore i nagle on zmienil kierunek jazdy bo tak nim rzucilo i moje opony nie chcial hamowac tzn lecialem jak szmata :P ale na szczescie z przeciwka nic nie jechalo wiec skodzinka uratowana byla
Niestety opona taka sobie i do tego szybko się zjechała
Też jeździłem na Dunlopach trakcja dobra, ale wytrzymała tylko dwa sezony, więc na pewno lepsze będą oponki Sava Eskimo S3+ lub Fulda Kristall Montero 2.
Komentarz