Zamieszczone przez Big
OPONY zimowe - temat zbiorczy
Zwiń
X
-
-
-
A ja się chyba skuszę na Dunlopy,czytalem o nich fajne opinie więc chyba one mnie będą strzegły przed zimą.A słyszał ktoś o Dunlop SP Winter Sport 4D?"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6mam ten sam dylemat :roll:
może i 810 poszukam jeszcze... , dwa samochody muszę obuć :roll: .O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwZamieszczone przez Nexus6mam ten sam dylemat :roll:
może i 810 poszukam jeszcze... , dwa samochody muszę obuć :roll: .With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dudek_tWyszedł następca: 4D. Ale jeszcze nikt tym po śniegu nie jeździł bo są w sprzedaży od miesiąca
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwZamieszczone przez t271828Na asfalcie ciut odstaje
Komentarz
-
-
No i tu się pojawia pytanie czy kupić Savę czy Dunlopy 4D"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Ruget, Kiedyś miałem Fabie na takich oponach http://allegro.pl/175-60r16-82h-dunl...764153913.html Niestety opona taka sobie i do tego szybko się zjechała , ja na twoim miejscu zainwestowałbym w Fuldę
ps. Gość z linka pisze że opony zdięte z nowego auta 3004r. :shock: :haha:Daniel
Komentarz
-
-
lilo w sumie nie ma roznicy co zaloze zimowki z zeszlego roku sa tak lyse ze panowie z policji zamiast mandat pisac to smiali sie ze to dętka a nie opona :P
Big hmm w sumie nie chce powtorzyc momentu jak jechalem za tirem pod gore i nagle on zmienil kierunek jazdy bo tak nim rzucilo i moje opony nie chcial hamowac tzn lecialem jak szmata :P ale na szczescie z przeciwka nic nie jechalo wiec skodzinka uratowana byla
Komentarz
-
-
Ruget, Ja znalazłem na necie 4D o 6 zł tańsze niż 3D tak że można ryzykować w 4D
Jednak poczytałem tu i tam i Dunlopy odpadają ze względu na nadmierne zużycie bieżnika Pozostają w grze Sava Eskimo S3 lub S3+ (jaka jest różnica?)"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Może Sava? Ja chyba zaryzykuję"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
Komentarz