aaaa... w takim samym samochodzie ? i sava lepiej po śniegu mimo wszystko?
ostatnio poszalałem pod zakładem/duuużo sniegu/ na nowiutkich kleberach , bardzo pozytywne wrażenia . w dodatku porównując do moich 810.... :wink:
ostatnio poszalałem pod zakładem/duuużo sniegu/ na nowiutkich kleberach , bardzo pozytywne wrażenia . w dodatku porównując do moich 810.... :wink:
Nawet jako, że jestem dobrym człowiekiem zatrzymałem się i niedawno pomogłem szkodnikowi O1 linką autko zawisło na śniegu i udało się wyciągnąć 
ops: ograniczając się do wyboru 3 podanych niżej opon które byście wybrali?
ad: .... Nie ma prawie w całej Zielonej Górze opon!!! Jeśli już to jakieś sztuki ... Na internecie też większość jest wykupiona...obdzwoniłem kilka poważnych sklepów i nic...za to CENY KOSMOS :lol: ale w końcu dostałem Kleber HP2 :roll: (gwoli ścisłości, na zimę to ja się zaopatrzłem wcześniej w Pirelli z których jesttem MEGA zadowolony - ale akurat sprzedałem O1 i potrzebowałem opony zimowe na nowe auto). W czwartek zakładam koła na samochód i śmigam :drive: Ciekawe czy te nowe spiszą się tak dobrze jak Pirelli :diabelski_usmiech
wcisnęli mi michałki primacy alpin 3 cycuś takiego ... skontrolowałem tylko datę produkcji i czy napewno nowe (czyt. nieużywane
Komentarz