Ja polecam wycieraczki Trico hybrid. Cena dość wysoka bo 100zł za komplet ale warto!
Jakie wycieraczki?
Zwiń
X
-
D2mian : dzięki poczytam o nich , jednak nie ukrywam że chciałbym wydać troszkę mniej
na razie szukam wśród hipermarketowych (tak w przedziale 20-40 zł ) , potrzebuje przednie od kierowcy na szybko bo moja wysłużona już dość mocno i jak jest deszcz to owszem zbiera ale mam smugi i jak jadą z przeciwka to nic nie widzę...
Komentarz
-
-
Panowie czy któryś z Was kupował na allegro np.
1. http://allegro.pl/wycieraczki-bmw-e9...811713776.html kupował ktoś z Was może w/w wycieraczki?
2. http://allegro.pl/wycieraczki-valeo-...872777869.html
Komentarz
-
-
piotrek_os,
Coś podejrzanie tanio... teraz kupowałem wycieraczki do Mondeo MKIV i za te http://wycieraczkioximo.pl/index.php...roller=product dałem 67zl cena uczciwa uważam, wytrzymują około rok ory... (nie mowie tu o wycieraczkach z napisem Ford bo to już absurd ) kosztują x2. Do Skody kosztują podobnie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osmogłem zaryzykować w Valeo
Inna sprawa że w tym samy okresie ja zrobiłem jakieś 12tys ojciec x2
Komentarz
-
-
bosch ma chore ceny według mnie....
kupiłem po drodze wycieraki koledze do a5 w hurtowni, komplet dedykowanych bosch 170 zł....oximo - produkowane w polsce 55 zł:
polecam te wycieraczki, dobra jakość, dobrze i cicho pracują, nie ma co przepłacać. Może bosch więcej wytrzyma, ale bez przesad, żeby cena była 3xtaka za komplet. Więcej niż sezon więcej i tak nie wyrobią :wink:
[ Dodano: Czw 18 Gru, 14 17:28 ]
gusiak11, w sumie już o nich napisałeś, kolejny przykład dałem na bazie a5 poprostu wychodzi :wink:
Komentarz
-
-
iparts
Ja od pewnego czasu korzystam z wycieraczek Valeo jak na razie jestem zadowolony, wcześniej z uporem maniaka kupowałem Bosch, jeśli miałbym porównywać to szczerze mówiąc ocena była by podobna, zarówno wycieraczki Boscha jak i Valeo zachowywały się cicho, odprowadzały wode naprawde dobrze no i wytrzymują dosyć długo.
Komentarz
-
Gość
-
Gość
czyli niby banan ale z rdzeniem jak zwykla wycieraczka, leza u mnie takie w garazu tylko marketowki, zbieraja dobrze, ale ja i tak narazie uzywam alci bo nie widze powodow by zmieniac.
Komentarz
-
nadszedł czas i u mnie na zmiane wycieraczek, gdyż koniec obecnych juz coraz bliżej poniewaz cieżko wskazac faworyta wśród modeli do OII. zainteresowały mnie wspomniane wczesniej wycieraczki hybrydowe. wydają się dość interesującą propozycją. mam pytanie do tych co uzytkowali. jak sprawują sie te wycieraczki w stostunku zwykłych bananów? jak z wytrzymałoscią. cenowo wypadają porównywalnie.OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
zmieniałem teraz gumki , nie chciało mi się jechać do vw po ori to kupiłem tanie wycieraczki w hurtowni , wyjąłem gumki i przełożyłem , zbierają świetnie . wycieraczki oczywiście jakieś budżetowe , za 23zł zmieniłem wszystkie 3 :szeroki_usmiechO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz