no cudów się nie spodziewam, mam vag coma. chodzi raczej o szybką diagnostykę czy podejrzenie parametrów, komórkę mam zawsze ze sobą a laptopa nie
może ktoś niedaleko Katowic ma te urządzenie może mógłbym podjechać i sprawdzić czy działa to z moim szkodnikiem ?
może ktoś niedaleko Katowic ma te urządzenie może mógłbym podjechać i sprawdzić czy działa to z moim szkodnikiem ?
k Kochani proszę o wyrozumiałość - siedzę trzecią noc i grzebie w tym temacie , a i tak muszę napisać to - jakiego kabelka potrzebuje do zdiagnozowania i usuwanie niektórych komunikatów ( bo pewnie wszystkiego się nie da ) ? Doradźcie również co lepiej sie przyda laptop czy równie dobrze może być tablet z androidem ( taki sobie chce zakupić , oczywiście z górnej półki , ale jak laptop według was będzie lepszy to kupię laptopa ). Tyle wiem , że trzeba do zdiagnozowania np laptop , kabelek + oprogramowanie , a może coś jeszcze ? :confused A to wszystko potrzebne mi jest do zdiagnozowania Octavi 1 1,9 TDI ALH z 2003 roku , chciałbym oczywiście nie płacić za to jakiś 1700 zł - Pewnie napiszę jeszcze do kolegi innowa - oczywiście mile widziane linki , także takie skąd pobrać te oprogramowanie ( oczywiście za friiii ) - Dzięki

Komentarz