Zamieszczone przez szkoda
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez x_citewiecie jaki jest koszt nowego fotela do O II Tour??
Asymetrycznie dzielone siedzisko i oparcie tylnej kanapy z podłokietnikiem i zamykanym schowkiem (dotyczy wersji Limuzyna) - 1200 zł.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Borsuk2Zamieszczone przez x_citewiecie jaki jest koszt nowego fotela do O II Tour??
Asymetrycznie dzielone siedzisko i oparcie tylnej kanapy z podłokietnikiem i zamykanym schowkiem (dotyczy wersji Limuzyna) - 1200 zł.ale wystarczy nowy z regulacją lędźwiową.
Komentarz
-
-
Wreszczie w sobote 22 stycznia odebrałem swoją O2 1.2 TSI Mint w Carsedzie k. Mińska Mazowieckiego. Jechałem po nią 430 km (w jedną stronę) ale się opłaciło. Mój najbliższy dealer Skody był droższy o 1500 PLN i nie chciał zejść z ceny. Bonusy od Pana Jakuba Jaczaka: opony zimowe, chlapacze, listwy progowe czarne, dywaniki gumowe, dywaniki welurowe, gumowa wykładzina do bagażnika, siatki do bagażnika, śruby na koła "złodziejki", złota karta serwisowa, apteczka, trójkąt, kamizelka. Część z w/w w ramach rekompensaty za poślizg z terminem odbioru auta.
Komentarz
-
-
wrocław tmt
Witam kolegów i koleżanki z forum. Ja zamówiłem Octavie Tour Kombi w Październiku około 28 dokładnie nie pamiętam a termin odbioru ustalili mi na 31.01.2011 i dzisiaj zadzwonili ze jest do odebrania. Morał tego taki że mimo wszystkich przeczytanych obłędów przy czasie oczekiwania w moim przypadku się nie sprawdziły. Jeśli salon poda realny termin realizacji nie ma nerwów przy czekaniu.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników nowego TOURA.
Komentarz
-
-
Witam
Nie chciałem tworzyć nowego tematu więc napiszę tutaj...
Niestety muszę zrezygnować z zamówionej O2 Tour Liftback.
Jednak szkoda aby taka rezerwacja przepadła, być może ktoś z forumowiczów planuje zakup takiego samochodu w podobnej konfiguracji jak moja ....więc chętnie za symboliczną gratyfikację oddam
Nova Octavia II Tour Liftback 1.6 MPI - zamówiona 09.12.2010 Warszawa
dodatki fabryczne:
- Kolor Black Magic Perłowy
- pakiet OPTIMUM
- światła przeciwmgłowe
- podłokietnik Jumbo BOX
- radio fabryczne SWING (2din)
- blokada skrzyni biegów
- koło zapasowe
- dywaniki
- listwy boczne
CENA jaką wynegocjowałem: 49 300,00 PLN
Zaliczka którą zostawiłem to 1 000 PLN
odbiór w marcu. Konkretnej daty jeszcze nie ma.
Cena takiej konfiguracji teraz to 55 530 zł
Chciałbym za moje ciężkie i waleczne negocjacje 1000 zł i chętnie przekaże to zamówienie nowemu właścicielowi.
Zapraszam do kontaktu na prv.
Komentarz
-
-
No to moja konfiguracja jest taka: kolor czarny, pakiet optimum, radio SWING, koło zapasowe, wycieraczka aero tylnej szyby, czujnik parkowania, dywaniki gumowe, chlapacze kpl przód i tył, listwy boczne i instalacja gazowa za cenę 49 900. Z Twojej konfiguracji łyknąłbym przeciwmgłowe światła i podłokietnik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez x_citeNo to moja konfiguracja jest taka: kolor czarny, pakiet optimum, radio SWING, koło zapasowe, wycieraczka aero tylnej szyby, czujnik parkowania, dywaniki gumowe, chlapacze kpl przód i tył, listwy boczne i instalacja gazowa za cenę 49 900. Z Twojej konfiguracji łyknąłbym przeciwmgłowe światła i podłokietnik
Jednak osobiście nie jestem zwolennikiem gazu, ale to z uwagi na to że aż tak dużych przebiegów rocznie nie robię.
Moja propozycja jak widać również nie jest dla zwolenników gazu.
Niedawno byłem w salonie i zrobiłem identyczną konfigurację, cena po rabatach to 54500 PLN. Oczekiwanie koniec kwietnia, a być może teraz to już maj.
Jeżeli znajdzie się osoba która będzie chciała przejąć moje zamówienie to w stosunku do dzisiejszych cen zaoszczędzi ok 4 tyś zł i nie będzie musiała długo na auto czekać. Oczywiście rok produkcji 2011. Zachęcam, ponieważ i tak muszę z tego zamówienia zrezygnować. ...najpóźniej 15 lutego.
Komentarz
-
-
Interauto Kraków, Zakopiańska.
O2 Tour kombi 1.6 + lakier metalik + pakiet optimum + koło zapasowe + JUMBO BOX.
Zamówiona jeszcze w listopadzie 2010 - wyprodukowana w styczniu (już jest do odbioru).
Od salonu: alarm (niefabryczny) zintegrowany "z kluczykiem" - nie pamiętam w tej chwili nazwy, listwy boczne, dywaniki gumowe, montaż radia, montaż zimówek.
Cena 51tys.
Załapałem się na promocję -2200zł, więc cena wyszła bdb.Sprzedam czarnulkę...
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=1000063
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grzegorz3737Czy można gdzieś pobrać intrukcję do nowej O2 Tour, bo od jakiegoś czasu szukam bez skutecznie !
proponuje ADMINISTRACJI , oczywiście o ile mogę . żeby na głównej stronie OCP umieściła dużą informację o tym że O2 , O2fl , O2 tour poza kosmetyką i paroma pierdółkami na maxidocie nie różnią się od siebie żadnymi szczegółami technicznymi , i są to takie same auta. inaczej będziemy mieli teraz wałkowane od nowa wszystkie tematy techniczne pod katem O2 tour. tak jak niedawno to było z O2FL.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwinaczej będziemy mieli teraz wałkowane od nowa wszystkie tematy techniczne pod katem O2 tour
A swoją drogą ile innych tematów się powtarza ... (1,9; dwumasa; alusy; spalanie; TSI; DSG; RS; ESP z ABS + ASR + MSR + HBA + EBV + EDS + DSR; i tak dalej ......)
:szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grzegorz3737Czy można gdzieś pobrać intrukcję do nowej O2 Tour, bo od jakiegoś czasu szukam bez skutecznie !
Instrukcje Skoda
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gugurugu
Jak zamawiałem to instalacji nie było w cenie więc nie miałem takiego pola manewru
Jednak osobiście nie jestem zwolennikiem gazu, ale to z uwagi na to że aż tak dużych przebiegów rocznie nie robię.
Komentarz
-
-
gdyby ktoś chciał zamawiać na Słowacji....to proszęhttp://www.skoda-auto.sk/modely/octavia_tour2/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FotaGugurugu napisał/a:
Jak zamawiałem to instalacji nie było w cenie więc nie miałem takiego pola manewru
Ja też zamawiałem przed nowym rokiem i o "gratisowym" gazie nie było mowy, ale udało się ten gaz domówić w zamian za rabat 2200 dla zamawiających przed końcem 2010 roku. Sądzę, że w Twoim przypadku sprawa też jest do załatwienia
Komentarz
-
Komentarz