[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • leszekmw
    RS
    • 2005
    • 5356

Zamieszczone przez szkoda
    to kup sobie używane jak nowe na allegro
    no to dałeś do pieca...używki fotele do nówki wozu świeżo odebranego :twisted:
    O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
    GVI 1.4TSI
    LANCIA YPSILON 1.2 MPI
    tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

• x_cite
      L&K
      • 2011
      • 1478
      • Octavia II (1Z3)
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

no właśnie gdzie to stare fotele do nowej fury?! wiecie jaki jest koszt nowego fotela do O II Tour??

Komentarz

• Borsuk2
        L&K
        • 2010
        • 1203

Zamieszczone przez x_cite
        wiecie jaki jest koszt nowego fotela do O II Tour??
        Asymetrycznie dzielone siedzisko i oparcie tylnej kanapy (dotyczy wersji Combi) - na wyposażeniu (gratis)
        Asymetrycznie dzielone siedzisko i oparcie tylnej kanapy z podłokietnikiem i zamykanym schowkiem (dotyczy wersji Limuzyna) - 1200 zł.
        Fajna stronka

Komentarz

• x_cite
          L&K
          • 2011
          • 1478
          • Octavia II (1Z3)
          • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez Borsuk2
          wiecie jaki jest koszt nowego fotela do O II Tour??
          Asymetrycznie dzielone siedzisko i oparcie tylnej kanapy (dotyczy wersji Combi) - na wyposażeniu (gratis)
          Asymetrycznie dzielone siedzisko i oparcie tylnej kanapy z podłokietnikiem i zamykanym schowkiem (dotyczy wersji Limuzyna) - 1200 zł.
          Dzięki kolego, ale chodziło mi o przedni fotel kierowcy z regulacją na lędźwie - koszt nowego takiego fotela - może być też np. z droższej wersji np. RS ale wystarczy nowy z regulacją lędźwiową.

Komentarz

• Borsuk2
            L&K
            • 2010
            • 1203

ops:
            Fajna stronka

Komentarz

• andrzejm
              Drive
              • 2010
              • 51

Wreszczie w sobote 22 stycznia odebrałem swoją O2 1.2 TSI Mint w Carsedzie k. Mińska Mazowieckiego. Jechałem po nią 430 km (w jedną stronę) ale się opłaciło. Mój najbliższy dealer Skody był droższy o 1500 PLN i nie chciał zejść z ceny. Bonusy od Pana Jakuba Jaczaka: opony zimowe, chlapacze, listwy progowe czarne, dywaniki gumowe, dywaniki welurowe, gumowa wykładzina do bagażnika, siatki do bagażnika, śruby na koła "złodziejki", złota karta serwisowa, apteczka, trójkąt, kamizelka. Część z w/w w ramach rekompensaty za poślizg z terminem odbioru auta.

Komentarz

• piter-wroc
                Drive
                • 2011
                • 99

wrocław tmt

Witam kolegów i koleżanki z forum. Ja zamówiłem Octavie Tour Kombi w Październiku około 28 dokładnie nie pamiętam a termin odbioru ustalili mi na 31.01.2011 i dzisiaj zadzwonili ze jest do odebrania . Morał tego taki że mimo wszystkich przeczytanych obłędów przy czasie oczekiwania w moim przypadku się nie sprawdziły. Jeśli salon poda realny termin realizacji nie ma nerwów przy czekaniu.
                Pozdrawiam wszystkich użytkowników nowego TOURA.
                O2 Kombi Tour

O2 Tour Rosso Brunello

Komentarz

• kris75
                  Ambiente
                  • 2010
                  • 217

no tak tyle ze czas oczekiwania zależy od wyposażenia i terminu dostawy potrzebnych podzespołów - inna klimatyzacja, inna tapicerka i już by była zmiana w terminie

Komentarz

• Gugurugu
                    Drive
                    • 2011
                    • 44

Witam

Nie chciałem tworzyć nowego tematu więc napiszę tutaj...

Niestety muszę zrezygnować z zamówionej O2 Tour Liftback.
                    Jednak szkoda aby taka rezerwacja przepadła, być może ktoś z forumowiczów planuje zakup takiego samochodu w podobnej konfiguracji jak moja ....więc chętnie za symboliczną gratyfikację oddam

Nova Octavia II Tour Liftback 1.6 MPI - zamówiona 09.12.2010 Warszawa

dodatki fabryczne:
                    - Kolor Black Magic Perłowy
                    - pakiet OPTIMUM
                    - światła przeciwmgłowe
                    - podłokietnik Jumbo BOX
                    - radio fabryczne SWING (2din)
                    - blokada skrzyni biegów
                    - koło zapasowe
                    - dywaniki
                    - listwy boczne

CENA jaką wynegocjowałem: 49 300,00 PLN
                    Zaliczka którą zostawiłem to 1 000 PLN
                    odbiór w marcu. Konkretnej daty jeszcze nie ma.

Cena takiej konfiguracji teraz to 55 530 zł
                    Chciałbym za moje ciężkie i waleczne negocjacje 1000 zł i chętnie przekaże to zamówienie nowemu właścicielowi.

Zapraszam do kontaktu na prv.

Komentarz

• x_cite
                      L&K
                      • 2011
                      • 1478
                      • Octavia II (1Z3)
                      • BSE 1.6 MPI 102 KM

No to moja konfiguracja jest taka: kolor czarny, pakiet optimum, radio SWING, koło zapasowe, wycieraczka aero tylnej szyby, czujnik parkowania, dywaniki gumowe, chlapacze kpl przód i tył, listwy boczne i instalacja gazowa za cenę 49 900. Z Twojej konfiguracji łyknąłbym przeciwmgłowe światła i podłokietnik

Komentarz

• piter-wroc
                        Drive
                        • 2011
                        • 99

Zgadzam się z kolegą kris75 co do dodatkowego wyposażenia innych octavi niż tour. Niestety w konfigurowaniu toura nie można za bardzo poszaleć wiec jest dostarczany w terminie.
                        O2 Kombi Tour

O2 Tour Rosso Brunello

Komentarz

• Gugurugu
                          Drive
                          • 2011
                          • 44

No to moja konfiguracja jest taka: kolor czarny, pakiet optimum, radio SWING, koło zapasowe, wycieraczka aero tylnej szyby, czujnik parkowania, dywaniki gumowe, chlapacze kpl przód i tył, listwy boczne i instalacja gazowa za cenę 49 900. Z Twojej konfiguracji łyknąłbym przeciwmgłowe światła i podłokietnik
                          Jak zamawiałem to instalacji nie było w cenie więc nie miałem takiego pola manewru
                          Jednak osobiście nie jestem zwolennikiem gazu, ale to z uwagi na to że aż tak dużych przebiegów rocznie nie robię.

Moja propozycja jak widać również nie jest dla zwolenników gazu.
                          Niedawno byłem w salonie i zrobiłem identyczną konfigurację, cena po rabatach to 54500 PLN. Oczekiwanie koniec kwietnia, a być może teraz to już maj.
                          Jeżeli znajdzie się osoba która będzie chciała przejąć moje zamówienie to w stosunku do dzisiejszych cen zaoszczędzi ok 4 tyś zł i nie będzie musiała długo na auto czekać. Oczywiście rok produkcji 2011. Zachęcam, ponieważ i tak muszę z tego zamówienia zrezygnować. ...najpóźniej 15 lutego.

Komentarz

• machu
                            Ambiente
                            • 2010
                            • 147

Interauto Kraków, Zakopiańska.

O2 Tour kombi 1.6 + lakier metalik + pakiet optimum + koło zapasowe + JUMBO BOX.

Zamówiona jeszcze w listopadzie 2010 - wyprodukowana w styczniu (już jest do odbioru).
                            Od salonu: alarm (niefabryczny) zintegrowany "z kluczykiem" - nie pamiętam w tej chwili nazwy, listwy boczne, dywaniki gumowe, montaż radia, montaż zimówek.
                            Cena 51tys.

Załapałem się na promocję -2200zł, więc cena wyszła bdb.
                            Sprzedam czarnulkę...
                            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=1000063

Komentarz

• grzegorz3737
                              Classic
                              • 2011
                              • 14

Czy można gdzieś pobrać intrukcję do nowej O2 Tour, bo od jakiegoś czasu szukam bez skutecznie !

Komentarz

• dziadekk
                                Rider
                                • 2011
                                • 355
                                • Octavia II (1Z3)
                                • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez grzegorz3737
                                Czy można gdzieś pobrać intrukcję do nowej O2 Tour, bo od jakiegoś czasu szukam bez skutecznie !
                                Wyslalem emilem, moze to wystarczy Ci, pozdro.

Komentarz

• leszekmw
                                  RS
                                  • 2005
                                  • 5356

no to teraz się kurde zacznie ...

proponuje ADMINISTRACJI , oczywiście o ile mogę . żeby na głównej stronie OCP umieściła dużą informację o tym że O2 , O2fl , O2 tour poza kosmetyką i paroma pierdółkami na maxidocie nie różnią się od siebie żadnymi szczegółami technicznymi , i są to takie same auta. inaczej będziemy mieli teraz wałkowane od nowa wszystkie tematy techniczne pod katem O2 tour. tak jak niedawno to było z O2FL.
                                  GVI 1.4TSI
                                  LANCIA YPSILON 1.2 MPI

Komentarz

• Borsuk2
                                    L&K
                                    • 2010
                                    • 1203

Zamieszczone przez leszekmw
                                    inaczej będziemy mieli teraz wałkowane od nowa wszystkie tematy techniczne pod katem O2 tour
                                    oj nie irytuj się. Stosunek cena/jakość w O2Tour jest korzystny, więc nie ma się co dziwić, że będzie nas (nowych użytkowników Octavii i forum) przybywać. Z czasem okrzepniemy, nauczymy się używać przycisku szukaj i będzie dobrze.

A swoją drogą ile innych tematów się powtarza ... (1,9; dwumasa; alusy; spalanie; TSI; DSG; RS; ESP z ABS + ASR + MSR + HBA + EBV + EDS + DSR; i tak dalej ......)

:szeroki_usmiech
                                    Fajna stronka

Komentarz

• rowerek
                                      Rider
                                      • 2010
                                      • 449

Może na stronie Skody :?: :!: Jak widać najciemniej po latarnią...

Instrukcje Skoda

Komentarz

• Fota
                                        Classic
                                        • 2010
                                        • 31

Zamieszczone przez Gugurugu

Jak zamawiałem to instalacji nie było w cenie więc nie miałem takiego pola manewru
                                        Jednak osobiście nie jestem zwolennikiem gazu, ale to z uwagi na to że aż tak dużych przebiegów rocznie nie robię.

Ja też zamawiałem przed nowym rokiem i o "gratisowym" gazie nie było mowy, ale udało się ten gaz domówić w zamian za rabat 2200 dla zamawiających przed końcem 2010 roku. Sądzę, że w Twoim przypadku sprawa też jest do załatwienia

Tour II Combi 1,6

Komentarz

• x_cite
                                          L&K
                                          • 2011
                                          • 1478
                                          • Octavia II (1Z3)
                                          • BSE 1.6 MPI 102 KM

gdyby ktoś chciał zamawiać na Słowacji....to proszę http://www.skoda-auto.sk/modely/octavia_tour2/

Komentarz

• Gugurugu
                                            Drive
                                            • 2011
                                            • 44

Zamieszczone przez Fota
                                            Gugurugu napisał/a:

Ja też zamawiałem przed nowym rokiem i o "gratisowym" gazie nie było mowy, ale udało się ten gaz domówić w zamian za rabat 2200 dla zamawiających przed końcem 2010 roku. Sądzę, że w Twoim przypadku sprawa też jest do załatwienia
                                            Z tym że ja chciałem z mojej O2 Tour zrezygnować, ale w związku z tym ze CENA dobra i wyposażenie też niezłe szukam chętnego na moją rezerwację tutaj na forum. Może się znajdzie

Komentarz

• x_cite
                                              L&K
                                              • 2011
                                              • 1478
                                              • Octavia II (1Z3)
                                              • BSE 1.6 MPI 102 KM

wie ktoś może jak sprawdzić w dokumentach lub może po numerze VIN kiedy moja Octavia opuściła fabrykę?? tzn jaka jest konkretna data produkcji? z góry dzięki serdeczne

Komentarz

• leszekmw
                                                RS
                                                • 2005
                                                • 5356

tylko bez krzyku .., czy w O2 tour deska jast stara czy nowa? chyba nowa... :? :wink:
                                                GVI 1.4TSI
                                                LANCIA YPSILON 1.2 MPI

Komentarz

• x_cite
                                                  L&K
                                                  • 2011
                                                  • 1478
                                                  • Octavia II (1Z3)
                                                  • BSE 1.6 MPI 102 KM

nowanóweczka

Komentarz

• Kristofokles
                                                    Drive
                                                    • 2010
                                                    • 92

Do caveman_: dało Ci coś te wyciszenie maski??

Komentarz

Pracuję...