Masz chińskiego klona?
Interface diagnostyczny - VAG
Zwiń
X
-
Jest: Czeszka-warta-grzeszka
Jest: Fiat Grande Punto 5d 2009 1.4 8v LPG
Była: Astra F Kombi 1997 1.6 8v
Była: Agila 2001 1.2 16v
Była: Astra F 3d 1992 1.4 8v LPG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcioqbus102, ale po co Ci takie cuda :?: Nie lepiej VCDS-a :?:
a co do innovy, czym się różni ta wersja tańsza od droższej w praktyce?Jest: Czeszka-warta-grzeszka
Komentarz
-
-
dawcio ma zmieniony podpis(jak jak kupowałem to miał co innego wpisane) więc wydaje mi się że tak.
qbus102 różni się posiadanymi zdolnościami :satan Napisz do niego pw to Ci wszystko na pewno wytłumaczyMichał
Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW
Komentarz
-
-
dawcio: czytałem, czytałem, ale oryginał z wiadomych względów odpada, szukałem czegoś z naszego rynku... a nie chciałem jakiegos badziewia chińskiego z alledrogo, myślałem że viaken coś będzie mieć, ale rozumiem, że albo oryginał albo chińczyk..
generalnie do moda szkodnika będę się zabierał pewnie na wiosnę, albo przed latem jak zbiorę budżet
jak nie masz nic przeciwko to Cię wtedy pomolestuję o pomoc :lol:
cbcool: wysłałem do innovy zapytanie o aktualność i różnice w obu wersjach - czekam na odpowiedź
domyślam się, że o posiadane zdolności chodzi, a nie o kolor wtyczki :diabelski_usmiech
ale do tego dochodzi kwestia moich zdolności (a raczej ich braku w temacie majstrowania przy aucie więc z góry wszystkich przepraszam za proste i naiwne pytania dyletantów ops:Jest: Czeszka-warta-grzeszka
Komentarz
-
-
Tak sobie z ciekawości - ostatnio zrobiłem aktualizacje swojego vcdsa i byłem ciekawy ile teraz kosztują takie cuda na dalekim wschodzie ale na aliexpress nie widzę :shock: albo nie umiem szukać.. dawniej to były oferty z setkami zakupionych a teraz?VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
Komentarz