TEMPOMAT SKODA OCTAVIA II
Zwiń
X
-
Podłącze sie do tematu wymiany modułu pod kierownicą, u mnie CS czyli bida wersja, mam Minta. Dołożyłem manetki tempomatu i mfa(komp), kierownica mnie jak narazie nie interesuje multifunkcyjna, może kiedyś maxidot. Wiem że CH i CD obsluguje wszystko ale standardowa cena to minimum 300 kopiejek polskich, jeśli nie chce multikiery to jakich oznaczeń szukać na module ???Ostatnio edytowany przez Tulipan83; 47506.
-
-
Ok dzieki to teraz zostaje wymienic sterownik szkoda ze takie drogie
Zostaw komentarz:
-
-
A w kostkach ktore przychodza do zespolonych manetek i tasmy jest wystarczajaca ilosc przewodow zeby byl tempomat nie biorac pod uwage numeru sterownika czy trzeba jakies kabelki jeszcze dokladac? Dodaje foty 20181021_163534.jpg
Zostaw komentarz:
-
-
Numer modułu który podałeś to bcm centralnej elektryki Ciebie interesuje moduł pod kierownica centralnie pod mantkami, manetki masz zespolone i takich musisz szukać z obsługa tempomatu i ew. komputera
Zostaw komentarz:
-
-
Proszę o pomoc w doborze zespołu manetki do sterowania Tempomatem
Mój moduł centralny to:
BC Moduł 1KO 937 085 L
Modele na kierownicy nie posiada sterowania tempomatem to:
5KO 953 521 BJ
5KO 953 502 L
Jaki model manetki będzie pasował
Czy pojedyncza lewa czy zespolona lewa i prawa ?Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisOpcja druga czyli brak kabelka z modułu do podszybia.
Pin 13 w module i pin 4 w niebieskiej na podszybiu. Jak nie masz to mogę wysłać.
A na przyszłość, gdyby ktoś szukał instrukcji jak ten kabelek podłączyć, oto i one:
foto modułu
instrukcja PLOstatnio edytowany przez pakeroso; 44255.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez sebos81 Zobacz wpisA czy 549 e tez bedzie pasowal i obsluży wszystko czy nie?
Zostaw komentarz:
-
-
A czy 549 e tez bedzie pasowal i obsluży wszystko czy nie?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez sebos81 Zobacz wpisTo jaki proponujesz zeby obsłużył kierownice licznik dolozony tempomat radio i reszte zamiast 5K0-953-569 d
Zostaw komentarz:
-
-
To jaki proponujesz zeby obsłużył kierownice licznik dolozony tempomat radio i reszte zamiast 5K0-953-569 d
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez sebos81 Zobacz wpisA co to znaczy w tabeli stering angle sensor tbd?
Zostaw komentarz:
-
-
A co to znaczy w tabeli stering angle sensor tbd?
czyli mam szukac takich5K0-953-569-H, L, E, BD, BA, AL, AH,
Zostaw komentarz:
-
-
No i niestety chyba nie obsluguje tempomatuZałączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
Napisz jaki masz numer sterownika kierownicy. Bardzo możliwe, że sterownik obsługuje multi i komputer a nie obsługuje tempomatu.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: