TEMPOMAT SKODA OCTAVIA II
Zwiń
X
-
Witam dziś zamontowałem manetkę zeapoloną z tempomatem i nieatety narazie nie działa zrobiłem kodowanie silnika i modułu kierownicy jutro szukam przyczyny
Zostaw komentarz:
-
-
Opcja druga czyli brak kabelka z modułu do podszybia.
Pin 13 w module i pin 4 w niebieskiej na podszybiu. Jak nie masz to mogę wysłać.
Zostaw komentarz:
-
-
Założyłem tempomat 1K0953513A, dwa żółte kabelki połączyłem, zaprogramowałem VAGiem i nie działa
Mam poszukać nowej manety, czy możliwe, że brak mi kabla lecącego z kiery do kompa silnika?Kod:17977 - Przełącznik ukł.utrzymywania zadanej prędkości jazdy (E45) P1569 - 008 - niewiarygodny sygnał - Sporadyczny Ramka zamrożona: Obroty silnika: 0 /min Prędkość: 0.0 km/h 0 Bity binarnie: 00000001 Obroty silnika: 704 /min Prędkość: 0.0 km/h 0 Bity binarnie: 00000100 Kody gotowości: 1110 1101
Auto z 2004, wersja Classic więc słaba pod tym względem. I widzę, że tutaj ziomeczek miał podobnie http://forum.octaviaclub.pl/forum/octavia-ii-octavia-ii-fl-octavia-ii-tour-1z/doposażanie-retrofitting-aa/16628-tempomat-skoda-octavia-ii?p=1913308#post1913308
Zostaw komentarz:
-
-
To nie jest numer modułu.Zamieszczone przez sebos81 Zobacz wpisnr modułu mam 5k0 953 521 bm
To będzie pasować.Zamieszczone przez sebos81 Zobacz wpis5K0953501AT
To też będzie pasować.Zamieszczone przez sebos81 Zobacz wpis1K5953501S
Zostaw komentarz:
-
-
a poda ktoś numer manetki jaki mam założyć mam u siebie maxi dot i kiere multifunk
z g óry dzięki
Zostaw komentarz:
-
-
Witam chciałbym założyć tempomat nr modułu mam 5k0 953 521 bm czy ktoś wie czy w O2FL 2012 jest manetka zespolona czy nie i jaki ma mieć numer?
Zostaw komentarz:
-
-
To nie ma znaczenia. Kup i przyjedź to Ci to zrobię tak, że na pewno będziesz zadowolony. Gwarantuję.
Zostaw komentarz:
-
-
Dzięki tylko z tego co zaważyłem obsługi komputera one nie mają a ja mam komputer
Zostaw komentarz:
-
-
Te będą Ci pasować.Zamieszczone przez sharkin Zobacz wpismanetki zespolone do Octavii II TOUR 1.6 2011 rocznik
Zostaw komentarz:
-
-
Witam Mam pytanie .Czy te manetki zespolone do Octavii II TOUR 1.6 2011 rocznik 1K0953503JG Panowie ?
Zostaw komentarz:
-
-
Pomimo, że jest kontrolka to może się nie świecić. Taką masz po prostu wersję licznika.Zamieszczone przez brofi Zobacz wpisCzy włączenie tempomatu powinno być sygnalizowane kontrolką na zegarach ? Kontrolka w liczniku jest, tyle że nie świeci.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam.
Podepnę się z pytaniem w tej dyskusji. W mojej 02 z 2005 r mam fabryczny tempomat, licznik z maxidotem. Czy włączenie tempomatu powinno być sygnalizowane kontrolką na zegarach ? Kontrolka w liczniku jest, tyle że nie świeci.
Zostaw komentarz:
-
-
Dzieki Macieju napisałem do człowieka.Nie ma foto tempomatu ale może podesle.Cena jest atrakcyjna.Dam znać jak pójdą targi.Zamieszczone przez Maciek_0850 Zobacz wpis#kam5, ja ostatnio OLX'a i allegro przekopałem w poszukiwaniu takiej samej
jak jesteś zainteresowany zakupem to z tego co widzę na OLX została jeszcze ta:
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
To jest chyba najtańsza z obecnie wystawionych, ale możesz jeszcze spróbować do niego zagadać, żeby wysyłkę zrobił w cenie czy coś.
Zostaw komentarz:
-
-
#kam5, ja ostatnio OLX'a i allegro przekopałem w poszukiwaniu takiej samej
jak jesteś zainteresowany zakupem to z tego co widzę na OLX została jeszcze ta:
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
To jest chyba najtańsza z obecnie wystawionych, ale możesz jeszcze spróbować do niego zagadać, żeby wysyłkę zrobił w cenie czy coś.
Zostaw komentarz:
-
-
Faktycznie zapomniałem u siebie w serii mam wyswietlacz z komputerem pokładowym ale bez maxi. No i manetka po prawej z obsługą funkcji.
Czy orientujecie się czy kupując zintegrowany moduł można go otworzyć i przełożyć rączkę z obsługą komputera do tej bez. Z tego co widze to są 2 wiązki kablowe na lewą i prawą łopatkę - zatem chyba możliwe byłoby kupno za 150zł wersji z tempo ale bez obsługi mfa i rozkrecenie zdemontowanie prawej manetki wycieraczek,a nastepnie wstawienie tej mojej oryginalnej.
Zestaw z pełną obsługa to ponad 300zł, jeszcze do 200zł bym ugryzł, powyżej to już mało opłacalne sie robi modowanie.
Zostaw komentarz:
-
-
Jak już kupować to taką, ktora obsluguje też komputer pokładowy np. https://www.autoczescionline24.pl/valeo-7615449.html
Zostaw komentarz:
-
-
W linkach które podałeś są manetki bez komputera pokładowego MFA, poszukaj takich które maja sterowanie MFA zarazem będziesz miał 2 mody
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: