piotrek_gdy jakim sposobem odklejakes mocowanie starego lusterka od szyby? Mam zawiez zeby togosciu zrobił ale moze sam to zmecze.
mam do sprzedania obudowe czujnika i obudowe lusterka.
dandus, razem lilo użylismy dokładnietego sposbu opisanego w linku który wkleił LUKI, - czyli podgrzać i kluczem skręcic przy uzyciu odpowiedniej siły :wink:
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Jakby ktos chciał to mam na zbyciu uchwyt pod czujnik, obudowe czujnika razem z tymi rynienkami na kable i te dwie blaszki co dociskają czujnik.A czy ktoś z was nie ma na zbyciu wtyczki do czujnika i lusterko pod fotochrom?
Witam. czujnik założony ale niestety działa tylko w 90%,
1. doświetlanie auta wieczorem działa tylko przy otwieraniu a przy zamykaniu już nie,
2. sławetnego liliowego kabelka nie mam i chciałem go dołożyć ale we wtyczce A modułu komfortu nie ma pinu nr 20, a nawet jest ich tylko 11.
Jeśli jest jakieś rozwiązanie na moje problemy to proszę o pomoc z góry dzięki.
krzynol, tak chodzi mi o CH LH
a jeśli chodzi o kabel to kowal 2002 napisał: z pinu 2 na włączniku świateł na pin 20 wtyczka A.
bordentz czyli sterownik pod kolumną kierownicy?, jeśli tak to to miałem na myśli
Komentarz