Mam pytanie który kabelek byście kupili:
VCDS, VCP czy VAS 5054a
Nie wiem na jaki się zdecydować.
sory za mały ot
Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
mikolaj93, do O1 wystarczy VAG 4.09
Jak chcesz mieć do aut nowszych po CAN (i starszych też) to VCDS 9.08, 10.6
VCP to nie wiem co to?! (Vectra Club Poland)
głowica VAS to do bardziej profesjonalnych zastosowań
Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
Krzynol nie smiej sie. najlepszy Laptop jaki kiedykolwiek powstal, nawet NASA ich uzywa
Zeby nie robic za duzego OT: Proponuje T43p 14". Mega wytrzymaly, poreczny, bardzo leciwy wiec i bardzo tani. Ja mam jako warsztatowy a do pracy T420s. Wierzcie lub nie: jakbym z ktoregos musial zrezygnowac, wybor nie bylyby oczywisty...
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
macluke,
jesteś w stanie odnaleźć źródło tego artykułu w miejscu, które wskazują ?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN
można otworzyć inny bo jak dla mnie to nic się mówiąc kolokwialnie nie trzymało przysłowiowej "kupy" w tym ogłoszeniu (poza wariantem, iż to własny pracownik którejś z firm musiał zrobić) i stąd dopytałem
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN
Bajt 26 Bit 3 = dla posiadaczy czujnika zmierzchu - dzienne aktywne tylko w trybie AUTO, wtedy kiedy czujnik zadecyduje, nie ma potrzeby kodowania amerykańskiego i nie używania hamulca ręcznego w dzień. Na pozycji 0 wyłącznika jest 0.
Jakby komu przyszło zainstalować centralny zamek do klapki paliwa do Miętówki, to Bajt 7 Bit 5 ma pozostać niezaznaczony, wbrew opisowi VCDS - będzie to poprawione w następnej wersji programu.
A powiedzcie mi czy można jakoś wzmocnić dźwięk "pykania" włączonego kierunkowskazu ?
W OII jest strasznie cichy i żonka potrafi pół miasta na kierunku przejechać.
Panowie (i Panie )
Czy ktoś się orientuje - czy można "coś" włączyć, aby z pozycji kierowcy blokować możliwość otwarcia od środka tylnich drzwi?
Wiem, że można to zrobić blokadą mechaniczną w drzwiach, ale chodzi mi o to, aby to robić on-line razem z np. standardową blokadą opuszczenia tylnich szyb (przycisk na drzwiach kierowcy).
Jak przewożę dzieci z tyłu - muszę zawsze sam wysiąść i otworzyć im drzwi z zewnątrz (a tak odblokowałbym przycisk i mogą sobie wychodzić............. :diabelski_usmiech 8) )
mottom, masz między fotelami przycisk do blokowania drzwi, a jak zapominasz to możesz to zrobić na Maxi-docie i automatycznie po przekroczeniu 15 km/h ryglują się drzwi. Otwierają się automatycznie po podwójnym pociągnięciu klamki lub jak wyciągniesz kluczyki ze stacyjki.
mottom, masz między fotelami przycisk do blokowania drzwi, a jak zapominasz to możesz to zrobić na Maxi-docie i automatycznie po przekroczeniu 15 km/h ryglują się drzwi.
ryglują się (żeby nikt z zewnątrz nie otworzył i np. nie ukradł leżącej na siedzeniu torebki), ale !!!! dwukrotne szarpnięcie wewnętrznej klamki (dziecko robi to w ułamku sekundy) - i dane drzwi się otwierają :diabelski_usmiech :roll: - przy dużej prędkości horror!!
jak zamkniesz pilotem to od wewnątrz nie otworzysz.
No ale ...
włączy się alarm i rozbroi się po przekręceniu kluczyka.
Wniosek z tego, że mechanicznie się da.
[ Dodano: Nie 07 Sie, 11 09:25 ]
Dostałem ostatnio pytanie, czy można zlikwodować taki efekt przy starcie:
Komentarz