rafiki, Czyli 15.7.0 już obsługuje auta z 2016 ? Czy dopiero 15.7.3 ? I czy jest juz PL wersja ?
VCDS 10.6
Zwiń
X
-
Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
-
-
WM66, oczywiście, że jest 15.7.3 PL Wszędzie widziałem informację, że do 15.7.2 obsługują auta do modelu 2015. Mam 15.7.0, ale nie mam pod ręką auta MY2016 żeby sprawdzić. Stawiam, że obsłużyć to obsłuży, może jedynie mieć ubogie labele zależnie od zmian MY2016
Komentarz
-
-
rafiki, Tak tak widziałem PL za 2k złociszy Ale chodziło mi o wiesz taką do 200zł jak za wersję eng :P Właśnie u mnie będzie MY2016 i nie wiem jak będzie z tym 15.7.0 bo nie chce kupić a potem będzie ze nie obsługuje albo że będzie tylko kilka opcji...Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
dawcio, Teraz mam do O2 po Polsku i jakoś już się przyzywczaiłem Dlatego też chciałbym do O3 w wersji PL... Wiesz kto może to ogarnąć ? Spolszczyć. rafiki, No jakoś nie pomyślałem żeby dopisać że PL szukam.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
dawcio, ok, jak dorwę kabel nie PL to się odezwę, chyba że będzie PL to się nie odezwę :szeroki_usmiech hehe
tak tak za 2k to widziałem że jest PL, ale szkoda mi kaski żeby tyle wydać na kabelek...Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
dawcio, ok, dzięki.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Enriquez, Tak już wiem Ale dzięki też za info. DJ MŁODY, Odezwę się na PRIV tak koło piątku to się jakoś dogadamy to podjadę.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
eaglemirek, podzieliłem temat - wszelkie bzdurne dyskusje poleciały do OT http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...561594#1561594Paweł
Komentarz
-
Komentarz