Enriquez, endryu, dzięki, działa bajjt 11 bit 0
VCDS 10.6
Zwiń
X
-
Enriquez, Cholera Przydałoby mi się to... Bo parkowanie robię na styk :diabelski_usmiech żeby garaż się zamknąłZałączone plikiStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
Komentarz
-
-
spj, No właśnie u mnie to jest na styk, muszę się oprzeć o gąbki żeby się dało zamknąć bramę, jeszcze będę musiał z salonu dorwać 2x taką gabkę i będzie lepiej.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Maicroft, A daj spokój, szeroki w ch.... a długość ma 4,7m ... Nie wiem jak można zrobić tak garaż, no ale cóż ludzie rózne pomysły mająStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Enriquez, No pewnie że mam kamerkę i większego problemu nie ma, bo bez to sobie nie wyobrażam tam parkować...Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Trudno powiedzieć. Na pewno obok VCDSa jest to tani, legalny sprzęt.
Musisz doliczyć sobie 120 PLN rocznie abonamentu na aktualizacje. Generalnie support jest totalnie do dupy - najszybciej poprzez niemieckie forum, albo teraz wprowadzili system ticketów. Na początku byłem mega wkur....y na to mienie w poważaniu klientów. Na szczęście niemiecki reseller/twórca forum dużo pomaga. Co śmieszne aktualne instalki można znaleźć właśnie tam a nie na oficjalnej stronie VCP.
Co do merytoryki - nie spodziewaj się cudów. Kabel jak kabel. Ma trochę większe możliwości niż VCDS z racji tego, że twórcy mają w dupie jakieś zabezpieczanie się przed głupotą użytkowników jak robi to wszystkobojący się VCDS. Poza tym nowe procedury są żywcem przenoszone z Odisa czy VASa. Jak im się chce to wrzucą coś ekstra jak chociażby możliwość włączenia VIM w MQB czy kodowania ABS (ABS akurat można gdzieś wytrzasnąć kalkulator akurat). Tak, że - kabel jak kabel. Do działalności myślę OK.
Jeżeli masz VASa, to jest to kolejne uzupełnienie posiadanego arsenału.
Idealnie byłoby mieć GeKo z Odisem Online, ale to już wyższa szkoła jazdy i nie jest to tanie, choć nie niemożliwe. Ktoś tu ma o ile kojarzę.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
A czy vag can pro różni sie skutecznością od vcds-a? Pytam bo ostanie kodowalem kilka rzeczy w aucie przy pomocy tego pierwszego. Włączyłem miedzy innymi coming home uruchamiane manetka od kierunkowskazów co podobno było niemożliwe w moim samochodzie. I teraz nie wiem czy ktoś wcześniej mi złe powiedział czy jednak vag can pro ma większe możliwości.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez micho_mWłączyłem miedzy innymi coming home uruchamiane manetka od kierunkowskazów co podobno było niemożliwe w moim samochodzie. I teraz nie wiem czy ktoś wcześniej mi złe powiedział czy jednak vag can pro ma większe możliwości.
Komentarz
-
-
Panowie szybkie pytanko, czy da się wyłączyć zimną diagnozę żarówek? Szczególnie chodzi mi o tablicę rejestracyjną. Ew. czy da się jakoś zakodować że są tam ledy?Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Podpowiesz jak to sprobowac zrobic VCDSem A jesli nie vcdsem to czym probowac? Mam dostep do VAG-CAN pro i ew. jak sie uda to do VAS-aBudowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
micho_m, ODIS->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Enriquez, zaraz poszukam Dzięki. Tylko powiedz mi czy mam szukać kodowania na ledy czy wyłączyć całkiem zimna diagnozę?Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Panowie nabyłem u chinczyka polecany na forum vcds 15.7.0
Problemem jest jednak instalacja softu, moj służbowy antyvirus nie moze zostac wyłączony/usunięty bo ma blokade kodem i podczas instalacji tudzież przeniesienia zainstalowanej na innym kompie wersji VCDSa usuwa mi pliki dll i ani nie odpala sie program ani nie moge zainstalowac poprawnie sterownikow kabla. W poprzednich wersjach nie bylo tego problemu (mam zainstalowany cały czas VCDS 11.6). Jakieś pomysły? System Win 7 Pro 64bit
Komentarz
-
Komentarz