Zamieszczone przez kable
VCDS 10.6
Zwiń
X
-
Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
-
-
kross12
-
Kazdy kabel jest z programem - jak juz ktos wczesniej napisal kabel robiony jest pod program i inny uszkodzi kabel. Bez senu bylo by sprzedawanie kabli bez programu, oprocz ADAKO gdzie program jest do sciagniecia.
Jaka jest cena za ten kabel?
25 czy 50?
Moim zdaniem 50 ale czemu tam jest 25 napisane?Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Komentarz
-
-
kross12
-
kross12
no jak przecież w tytule jest napisane "Wholesale - 2pcs Vag Com 106 vcds VAG 10.6 vag-com 10.6 newest vag cables obd25"
a poniżej US "$21.95 ~ 25.65 / Piece"
Czyli koleś sprzedaje po 2szt. przesyłka za free
Komentarz
-
Zamieszczone przez agralaKazdy kabel jest z programem - jak juz ktos wczesniej napisal kabel robiony jest pod program i inny uszkodzi kabel. Bez senu bylo by sprzedawanie kabli bez programu, oprocz ADAKO gdzie program jest do sciagniecia.
25 czy 50?
Moim zdaniem 50 ale czemu tam jest 25 napisane?
lianqing2010 - sam u niego zamówiłem wszystko ok płytka CD 10.6.2+
Komentarz
-
-
Prośba o pomoc. Chętnie partycypuję w zakupie takiego kabelka. Sam tego nie załatwię bo nie jestem anglokomunikatywny. Jeśli ktoś załatwia przesyłkę to jak wspomniałem z przyjemnością obniżę koszt swoim udziałem.Było:
126p 1980
Polonez Caro 1,5GLE 1991
Fiat Uno 1,4 1995
Polonez 1989 1,4Rover (SWAP)
Fiat Palio Weekend 1,2 HL 1999
Toyota Camry 3,0GX V6 1992
Renault Scenic 1,9 dTi 2000
Ford Fiesta 1,3 1998 (Pysi ;-)
Jest:
Skoda Octavia 1,2TSI Mint 2011
Mondeo 1,8Ghia 1998 (młodego)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez setuniaProśba o pomoc. Chętnie partycypuję w zakupie takiego kabelka. Sam tego nie załatwię bo nie jestem anglokomunikatywny. Jeśli ktoś załatwia przesyłkę to jak wspomniałem z przyjemnością obniżę koszt swoim udziałem.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez caveman_Zamieszczone przez agralaKazdy kabel jest z programem - jak juz ktos wczesniej napisal kabel robiony jest pod program i inny uszkodzi kabel. Bez senu bylo by sprzedawanie kabli bez programu, oprocz ADAKO gdzie program jest do sciagniecia.
25 czy 50?
Ile czsu czekales?
Jak z clem - ominelo?Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez agralaZamieszczone przez caveman_Zamieszczone przez agralaKazdy kabel jest z programem - jak juz ktos wczesniej napisal kabel robiony jest pod program i inny uszkodzi kabel. Bez senu bylo by sprzedawanie kabli bez programu, oprocz ADAKO gdzie program jest do sciagniecia.
25 czy 50?
Ile czsu czekales?
Jak z clem - ominelo?
Moja aukcja dotyczyła jednej szt. - http://www.dhgate.com/super-2010-hex...803c56ca5.html , ta którą ty podałeś dotyczy 2 szt. za 51$
czas - około 1,5 tygodnia
cło - deklaracja celna wypełniona przez niego "GIFT wartość 10 $" :diabelski_usmiech także jedyny koszt w moim przypadku to koszt kabelka. :lol:
Komentarz
-
Komentarz