krzynol, a jak sprawa wygląda z alternatorem ? sprawdzałem u Plichty i są trzy typy 75A, 90A i 120A były montowane w zależności od wypasu autka. Dokładają coś co żre tak dużo prądu czy nie należało by wstawić mocniejszy, tylko tak pytam :P
Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
DAREKGDA, Ha właśnie też coś widziałem na tabliczce ale nie chciałem robić siary, jak serwis Plichta twierdzi 120 to chyba wie co gada :lol:. Już myślałem że mam zwidy a tak do sprawy fakt faktem, iż zakładali różne moce i dokładając coś co jest głodne na prąd to czy mniejszy alternator podoła czy odbije się na aku.
Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Może montowali co im pod rękę wpadło :lol: a jaką masz wersje wyposażenia.
Ja mam odmrażanie szyby przedniej i od razu leci ciepłe powietrze no tak po 30s czy jest to ten podgrzewacz czy coś innego bo już sam :niewiem.
może masz, trzeba rzucić okiem
ogrzewanie przedniej szyby nie ma z tym nic wspólnego
Krzychu to na jakiej zasadzie działa odmrażanie przedniej szyby, chodzi mi o ten przycisk nad ogrzewaniem tylnej szyby. To oznacza, że są dwie nagrzewnice elektryczne na szybę i na kabinę.
A ja mam ręczną klimę i mam dogrzewanie elektryczne i to skuteczne
To tak jak ja.Tylko ja mam ten klimacośtam.........Sprawdziłem dzisiaj specjalnie to ustrojstwo, faktycznie leci po 500 m takie............letnie powietrze. Musi to działać też jakoś dodatkowo na podgrzewanie płynu, gdyż ja na dystansie dom - supermarket E'Leclerk, mam na wskaźniku temperatury 80 st. (3,8 km) przy dzisiejszej temperaturze -6 st. C. (samochód trzymany w garażu). Wracając z zakupów muszę zmniejszać temperaturę, bo jest mi z kolei za gorąco. Jest to IMHO wynik baaaardzo przyzwoity jak na samochód z silnikiem od p. Rudolfa Diesla.
Krzychu to na jakiej zasadzie działa odmrażanie przedniej szyby, chodzi mi o ten przycisk nad ogrzewaniem tylnej szyby. To oznacza, że są dwie nagrzewnice elektryczne na szybę i na kabinę.
na takiej, że nadmuchy wszystkie się ustawiają na szybę i wentylator na wyższe obroty
ale ciepła to nie wyprodukuje...
Zamieszczone przez Dzida
Tylko ja mam ten klimacośtam.........Sprawdziłem dzisiaj specjalnie to ustrojstwo, faktycznie leci po 500 m takie............letnie powietrze. Musi to działać też jakoś dodatkowo na podgrzewanie płynu, gdyż ja na dystansie dom - supermarket E'Leclerk, mam na wskaźniku temperatury 80 st. (3,8 km) przy dzisiejszej temperaturze -6 st. C.
ja mam po 10s letnie, a po minucie gorące
i wydaje mi się, że ta elektryczna nagrzewnica oddziaływuje na nagrzewnicę wodną
i się szybciej silnik nagrzewa, także Dzida, coś w tym jest
i wydaje mi się, że ta elektryczna nagrzewnica oddziaływuje na nagrzewnicę wodną
i się szybciej silnik nagrzewa, także Dzida, coś w tym jest
Nagrzewnica elektryczna jest zaraz koło nagrzewnicy kabiny i mysle ze w jakis sposób jedna nagrzewa drugą, i stad zjawisko szybszego grzania sie silnika
Nie i nigdy nie było ale ja mam 140A :shock: tak samo wg kodu wyszło no tempomat a mam poduszki 4 a jest 8 i po vin też pokazuje 8 a kod 4 i wiele innych rzeczy się nie zgadza np elektryczne szyby jest przód a mam tył głośniki 4 a jest 8 podłokietnik tył brak a jest dodam autko z bardzo pewnych rąk.
Komentarz