odpowiada napięciu na wyjściu bordnez. 127 to 12V im mniej tym niższe napięcie na danym wyjściu
triki sztuczki porady, tips and tricks
Zwiń
X
-
Ja ustawilem na 30 i tak jest wystarczająco by podswietlić ale nie ciagnać za sobą łuny światła i uprzykrzać życie tym z tyłu
Dodatkowo w drugiej parze funkcji dla CH/LH wpisałem 127, dzięki temu jak podchodzimy do bagażnika mamy jaśniej by w nic nie wdepnąć
Taptap XZ3C
MY16 Ambition z Amazing
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miwiej Zobacz wpis
Dodatkowo w drugiej parze funkcji dla CH/LH wpisałem 127, dzięki temu jak podchodzimy do bagażnika mamy jaśniej by w nic nie wdepnąć
Wczoraj zmieniłem ledy na ori od rapida bo poprzednie mi się po 3 latach poprzepalały.
Komentarz
-
-
-
Witam
Jestem przed zmiana lampek zwyklech na LED z rapida.
Czytam wszystkie posty i mam troche metlik w glowie.
Moge prosic o skrypt zgodnie z doswiadczeniami klubowiczow - jakie najlepiej ustawic wartosci zeby Ledy swiecily przyzwicie i wszystko dzialalo jak powinno - najlepiej jak w fabrycznym rapidzie.
Bede wdzieczny za pomoc.
Pozdrawiam
Adam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamson30 Zobacz wpisWitam
Jestem przed zmiana lampek zwyklech na LED z rapida.
Czytam wszystkie posty i mam troche metlik w glowie.
Moge prosic o skrypt zgodnie z doswiadczeniami klubowiczow - jakie najlepiej ustawic wartosci zeby Ledy swiecily przyzwicie i wszystko dzialalo jak powinno - najlepiej jak w fabrycznym rapidzie.
Bede wdzieczny za pomoc.
Pozdrawiam
Adam
Komentarz
-
-
Koledzy, czy ktoś już robiła jakieś modyfikacje - kodowania w octavii o3 po lifice
Interesuje mnie co konkretnie da się zakodować.
Nie znalazłem na forum takiej listy, więc będę wdzięczny za informacje co da się zakodować w O3 FL
dzięki!OCTAVIA 3 ELEGANCE 2,0 TDI (150KM) DSG + AMAZING+ kiera trójramienna +AMUNDSEN.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ahiasz Zobacz wpisCzy ktoś we Wrocławiu pomoże przy włączeniu ściemniania LED-a przy włączonym kierunkowskazie. A może ktoś z Wrocławia lub okolic mógłby mi to zrobić za dobre zimne przysłowiowe piwko ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gruto Zobacz wpisteż się podpinam ....chętnie uruchomię ukryte rzeczy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GrzesWroc
Niestety chętnego do pomocy nie ma we Wrocławiu
tapatalka
PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Adrian Zobacz wpisPanowie mam kabelek do sprzedania. Za 90pln+kw.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Witam. bede najprawdopodobniej we Wrocławiu na weekend tj. 2 badz 3 grudnia to moge Wam cos ogarnac pytanie tylko co potrzebujecie dokladnie. Wiecej na priv [email protected]
Komentarz
-
-
GrzesWroc
przyjedź na spot, pogadamy ---> SPOT
mam kabelek do rocznika MY2014 i w swoim ELEGANCE ogarnąłem dużo, jednak wszystko zależy od wersji
gruto Twojego auta nie ogarnę, zbyt nowy i nie dam rady swoim starym kabelkiem, sprawdzałem, próbowałem i lipa
Ahiasz nie znam rocznika Twojego auta ale możesz sam określić czy się mieścisz w MY2014 czy też nie
wszyscy na spocie mile widziani
Komentarz
-
-
Mam problem z adaptacją: Permanently Disable Start-Stop.
Używam VCDS 17.1.3 ale nie znalazłem linii – IDE08348 -Start/Stop. W VCDS 15.7 jest taka linia ale nie działa.
Znalazłem 2 sposoby:
1. Available with VCP (Vag Can Pro) as an OCF (One Click Function) Works with VCDS as below
·Go to Module 19 (Can Gateway)
·Adaption
·Go to Kanaal: Start_stop_voltage_limit (każda inna nazwa ze start/ stop – IDE08348 -Start/Stop)
·change to 12.1V ( standaard is 7.6V)
The Start-Stop will show as disabled because the energy requirement from the car is too high, which is not an error but a valid reason for SS to be disabled.
2. Znalazłem coś takiego - potrzebna zmiana wartości z -50 na 50:
Robił ktoś już sposobem nr 2?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gustaw78 Zobacz wpisKoledzy, czy ktoś już robiła jakieś modyfikacje - kodowania w octavii o3 po lifice
Interesuje mnie co konkretnie da się zakodować.
Nie znalazłem na forum takiej listy, więc będę wdzięczny za informacje co da się zakodować w O3 FL
dzięki!
OCTAVIA 3 ELEGANCE 2,0 TDI (150KM) DSG + AMAZING+ kiera trójramienna +AMUNDSEN.
Komentarz
-
Komentarz