Zamieszczone przez lubek24
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Do centrali skody w końcu dotarło, że problem robi coraz poważniejszy. Dealerzy dostali info o opóźnieniach w produkcji i nawet jest info o wydłużonym czasie produkcji w nowych cennikach. Mówią, że skoda przeliczyła się z możliwościami produkcyjnymi i nie liczyli na taką popularność wersji RS.
Konkretnych terminów nadal nie są w stanie podać... ehh. To czekanie mnie dobija. :evil:
Komentarz
-
-
Himenek, w Polsce na pewno nie stoją, bo to drogie auto i dealerowi szkoda topić kasy. Są jednak bogatsze kraje gdzie 120t zł nie robi specjalnego wrażenia, a jak ktoś pragnie to może sobie przywieźć "gotowca". Do wzięcia od ręki jest 8 sztuk z placu, 4 w NRD. 3 są w Austrii. Wszystko zależy jak komu zależy i na czym
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Himeneka co ma nasz VAT do produkcji na CAŁĄ EUROPĘ?
Zamieszczone przez JacekRSPoziom zamówień jest tak zwykły jak i jest zwykła cena, zwłaszcza na ich kieszeń.OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lubek24ehhh współczuje Wam, ja się już naczekałem, auto jest już dziś u dealera, jutro jadę obejrzeć Moją Kurę, rejestruję 1 kwietnia by odliczyć 50% Vat. Oczywiście jutro zadebiutuję w showroomie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RalfpZamieszczone przez lubek24ehhh współczuje Wam, ja się już naczekałem, auto jest już dziś u dealera, jutro jadę obejrzeć Moją Kurę, rejestruję 1 kwietnia by odliczyć 50% Vat. Oczywiście jutro zadebiutuję w showroomie
Swoją drogą dziś liczyłem opłaty za wprowadzanie gazów ( taki raport środowiskowy co się składa o Urzędu marszałkowskiego do 31.03. każdego roku ) i wyszło mi, że przez rok wypaliłem 2300 litrów paliwa. Średnio licząc za 98Pb odliczyłbym 2800 pln z vat. To przy 50% odliczeniu i tak się opłaca.O3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lubek24Zamieszczone przez RalfpZamieszczone przez lubek24ehhh współczuje Wam, ja się już naczekałem, auto jest już dziś u dealera, jutro jadę obejrzeć Moją Kurę, rejestruję 1 kwietnia by odliczyć 50% Vat. Oczywiście jutro zadebiutuję w showroomie
Swoją drogą dziś liczyłem opłaty za wprowadzanie gazów ( taki raport środowiskowy co się składa o Urzędu marszałkowskiego do 31.03. każdego roku ) i wyszło mi, że przez rok wypaliłem 2300 litrów paliwa. Średnio licząc za 98Pb odliczyłbym 2800 pln z vat. To przy 50% odliczeniu i tak się opłaca.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cobra2002mufel jak tam z twoim terminem produkcji....pytales dealera ??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mufelZamieszczone przez cobra2002mufel jak tam z twoim terminem produkcji....pytales dealera ??Octavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
Wyprodukowana 07.04.14
Odebrana 18.04.14
Komentarz
-
-
Witam. Jestem tu nowy. Czytam o tych terminach a serce się kroi...
Ja swoją Oktavie zamówiłem 5 lutego. Wczoraj się dowiedziałem że jest na 20 tydzień. To i tak lepiej bo wcześniej była na 26 tydzień.
Trochę lipa bo myślałem że w kwietniu już będzie a tu takie rzeczy się dzieją że pewnie wyjadę nią dopiero w czerwcu
Ale czekać trzeba
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maciek071Zamieszczone przez mufelZamieszczone przez cobra2002mufel jak tam z twoim terminem produkcji....pytales dealera ??
Komentarz
-
-
Dziś oglądałem w serwisie swoją O3, ale przy okazji zapytałem sprzedawcę o co biega z RS-ami. Reasumując krótko, dostali wczoraj pismo aby nie brać zamówień na RS chyba że ktoś się uprze i będzie czekał do 2015. Powiedział że w tym samym czasie co ja inny klient zamówił u niego RS-a i do tej pory nie ma informacji o dacie produkcji. Dostali również zalecenie aby na żądanie zwracać zaliczki jak ktoś rezygnuje z zamówienia.
przykro mi Panowie, że spotkała Was ta nie miła niespodziankaO3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lubek24Dziś oglądałem w serwisie swoją O3, ale przy okazji zapytałem sprzedawcę o co biega z RS-ami. Reasumując krótko, dostali wczoraj pismo aby nie brać zamówień na RS chyba że ktoś się uprze i będzie czekał do 2015. Powiedział że w tym samym czasie co ja inny klient zamówił u niego RS-a i do tej pory nie ma informacji o dacie produkcji. Dostali również zalecenie aby na żądanie zwracać zaliczki jak ktoś rezygnuje z zamówienia.
przykro mi Panowie, że spotkała Was ta nie miła niespodzianka
Komentarz
-
-
Gdyby było w hatchbacku to bym nie brał combi bagażnik i tak jest wielkiO3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
Komentarz
-
-
Panie i Panowie ,ponawiam moją propozycje :
może ktoś bardzo zainteresowany RS-em chce za mnie wskoczyć do kolejki , odstąpie miejsce na super tajnej liście priorytetowej za butelką dobrej whisky W poniedziałek odbieram zaliczke i będzie pozamiatane.
Jak ktoś chętny pisać na priva.zamówiona 22.11: O3 RS TSI DSG ,planowana produkcja - ch.. wie kiedy zaliczka zwrócona 28.03. - od 4.04 szczęśliwy właściciel białego A5 Sportback
Komentarz
-
-
jamajka kolejny co ni wytrzymał , ja czekam do końca maja , jak nie bdzie auta na placu po 7 miesiącach czekania zdecydowałem się na inne, ale tego tak nie zostawię i już poczyniłem pierwsze kroki żeby zainteresować program "turbo kamera".Jest zainteresowanie aby to pokazać w programie. Zrobienie Skodzie koło dupy za takie opóźnienia i ściemnianie to i tak najmniejszy wymiar kary.RS Stage 2 335/450
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamwojamajka kolejny co ni wytrzymał , ja czekam do końca maja , jak nie bdzie auta na placu po 7 miesiącach czekania zdecydowałem się na inne, ale tego tak nie zostawię i już poczyniłem pierwsze kroki żeby zainteresować program "turbo kamera".Jest zainteresowanie aby to pokazać w programie. Zrobienie Skodzie koło dupy za takie opóźnienia i ściemnianie to i tak najmniejszy wymiar kary.
Komentarz
-
Komentarz