Zamieszczone przez Chris11
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez yuby123Zamieszczone przez Chris11A to ciekawe... Ja zamawiałem 6. maja i od razu miałem informację, że termin produkcji to 36 tydzień.
Może bajerowali Cię od początku.
Czujników zabraknie, opon, tempomatów, lamp xenon i innych dupereli.
Czekajcie cierpliwie na telefon typu: no wicie, rozumicie.....wypadł z produkcji.Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Komentarz
-
-
Witajcie. Ja w końcu odebrałem swoją skodę.
Zapraszam do showrom'u :-)Jeżdżę:
Octavia III, elegance, 1.4 TSI, DSG, kombi, Biel candy, amazing, KESSY, DAB, CANTON, SUNSET, Skóra naturalna + tkanina, Aktywny tempomat, Lane Asist, Driver set up, elektryczna klapa bagażnika, sportowe zawieszenie + XDS, elektryczny fotel kierowcy, podgrzewane fotele przód, gniazdo 230V i inne...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Chris11A to ciekawe... Ja zamawiałem 6. maja i od razu miałem informację, że termin produkcji to 36 tydzień.
Może bajerowali Cię od początku.
Wciskaja bajery, a potem glowia sie co powiedziec klientowi jak termin sie przesunie. Pol biedy jak na wczesniejszy tydzienDiagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Po moim telefonie do SAP i poinformowaniu ich, że nie raczyli odpowiedzieć na dwa maila, zajęto się moją sprawą.
Efekt jest taki, że poznałem datę produkcji 35 tydzień (zamówienie 7.03.2014), ale nie znają przyczyn przesunięcia. Mam otrzymać szczegółowe wyjaśnienia.
Jednym słowem od zamówienia samochodu do realizacji minie 6 miesięcy! Skoda bije rekordy absurdu, jeśli chodzi o jakość obsługi klienta, który złożył zamówienie samochodu.
Dziś dzwonił do mnie jakiś regionalny przedstawiciel, czy jakoś tak i dołoży jeszcze dwa tygodnie, czyli produkcja między 35 a 37 tygodniem, ale nie ma jeszcze zamrożonej daty, więc wszystko się może zdarzyć.
Zacząłem też negocjacje co do jakieś rekompensaty. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasat23Po moim telefonie do SAP i poinformowaniu ich, że nie raczyli odpowiedzieć na dwa maila, zajęto się moją sprawą.
Efekt jest taki, że poznałem datę produkcji 35 tydzień (zamówienie 7.03.2014), ale nie znają przyczyn przesunięcia. Mam otrzymać szczegółowe wyjaśnienia.
Jednym słowem od zamówienia samochodu do realizacji minie 6 miesięcy! Skoda bije rekordy absurdu, jeśli chodzi o jakość obsługi klienta, który złożył zamówienie samochodu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Chris11Zamieszczone przez yuby123Właśnie mnie Pan Diler poinformował iż moja skoda będzie produkowana w 30 tygodniu w związku z powyższym około 5 sierpnia będzie do odbioru
Mam nadzieje że sie nic nie zmieni :P !!!!!!!!!!zamówiona: 26.06.2014
produkcja:23.07.2014
zarejestrowana:04.08.2014
odbiór:07.08.2014
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ryjeksZamieszczone przez Chris11Toć to jakiś cudotwórca, jeśli wyprodukują je w 4 tygodnie po złożeniu zamówienia.
?? nie rozumiem, jestem "świeży" - zamówiłem 26.06zamówiona: 26.06.2014
produkcja:23.07.2014
zarejestrowana:04.08.2014
odbiór:07.08.2014
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez yuby123Zamieszczone przez ryjeksZamieszczone przez Chris11Toć to jakiś cudotwórca, jeśli wyprodukują je w 4 tygodnie po złożeniu zamówienia.
?? nie rozumiem, jestem "świeży" - zamówiłem 26.06
Komentarz
-
-
U mnie było tak samo.
Ktoś zrezygnował, a zamówienie nie zostało wycofane. Dealer zmodyfikował pod moją konfigurację.
Zamówiłem 10.04, a odebrałem 28.05.Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Komentarz
-
-
Witam Serdecznie na wstępie chciałem się przywitać jest to mój pierwszy wpis na tym forum choć czytam je już od dłuższego czasu.
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem mojej perełki.
I tak zamówiona 03.03.2014 odebrana 25.06.2014 rok modelowy 2015 warto było czekać,
kierownica trójramienna spłaszczona robi piorunujące wrażenie, i co najważniejsze mam komplet czujników parkowania z przodu i z tyłu samochód zjechał z produkcji 09.06.2014
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z auta i z rabatu który udało mi się wynegocjować za to mniej z czasu oczekiwania.Octavia 3 AMBITION 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(Czarna perła)+ amazing +(kierownica trójramienna spłaszczona ) + GSM
Komentarz
-
-
Witam wszystkich serdecznieSzukam wsparcia psychicznego :roll: Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6) zamówiona 12.03.2014 termin produkcji przesunięty już 4 raz ... miał być w 22 tygodniu (koniec maja) potem w 24/25 tygodniu (polowa czerwca) następnie 27 tydzień (początek lipca) kolejny raz 29/30 tydzień (koniec lipca początek sierpnia) a teraz się dowiedzieliśmy że wskoczył na 35 tydzień czyli koniec sierpnia. Jesteśmy powoli załamani i zdegustowani ... nie rozumiem czemu takie przesunięcia. Czy ktoś z was wie i też tak jak my czeka załamany.
Karola
Komentarz
-
-
Wydaje mi się, że terminy produkcji zależą chyba od dealerów... są lepsi i gorsi. Ja zamówiłem samochód 16.04.2014 r. (O3 liftback, race blau, 1.4 tsi, Elegance, Amazing, alarm, chrom, 3 ramienna kierownica itp.) Samochód dwa dni temu tj. 8 lipca był u dealera. Co więcej wstępnie chciałem auto odbierać we wrześniu i wspomniałem, że nie śpieszy mi się z produkcją, mają wycelować zamówienie tak, żeby auto było na pierwszy tydzień września. No ale jak auto jest to odbieram
Nie ogarniam tym samym jakim cudem nie ma aut o podobnej specyfikacji zamówionych przed moim?!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahWydaje mi się, że terminy produkcji zależą chyba od dealerów... są lepsi i gorsi. Ja zamówiłem samochód 16.04.2014 r. (O3 liftback, race blau, 1.4 tsi, Elegance, Amazing, alarm, chrom, 3 ramienna kierownica itp.) Samochód dwa dni temu tj. 8 lipca był u dealera. Co więcej wstępnie chciałem auto odbierać we wrześniu i wspomniałem, że nie śpieszy mi się z produkcją, mają wycelować zamówienie tak, żeby auto było na pierwszy tydzień września. No ale jak auto jest to odbieram
Nie ogarniam tym samym jakim cudem nie ma aut o podobnej specyfikacji zamówionych przed moim?!Karola
Komentarz
-
Komentarz