wojcian, Ja dzisiaj byłem w salonie i otrzymałem ofertę przy RS rabat 7,5k ale będę wywierał presję na 10k :diabelski_usmiech Może się uda. Z czasem oczekiwania 3-4 miesiące.
wojcian, Tak też zrobię, do kilku dzwoniłem to wszyscy prawie tak samo mówią. No oby nie było to więcej chociaż mała na to nadzieja. No zobaczymy jak to wyjdzie.
spokojnie dyszke ugrasz, można powalczyć o więcej 8) spróbuj tutaj, mówiąc wprost że oczekujesz konkretnej oferty na konkretną konfigurację... nie powinieneś się zawieść
antek, Jutro jeszcze podjadę do salonu u mnie i zobaczę ile max da radę wyciągnąć, jak nie będą chcieli ulec to zapytam tam gdzie podałeś linka. Konfiguracja oczywiście zrobiona Dzięki za linka.
ruwado, Pisałem już do danielcio - Kraków - dał mi ofertę która mnie zadowoliła :diabelski_usmiech i na 99% się zdecyduję u niego zamówić autko tak samo czas oczekiwania: cytuję "auto do 2 miesięcy by było" to mnie już w pełni zadowoliło :diabelski_usmiech Ale jeszcze w poniedziałek muszę sprawdzić jedno autko bo jest w 99% w takiej konfiguracji jak mnie interesuje, więc po rozmowie telefonicznej zdecyduję.
Moja O3 1,4tsi czerń magic perła elegance + amazing + chrom + oświetlenie skarpetek zamówiona 16.03.2015 z zastrzeżeniem odbioru nie wcześniej jak pierwszy tydzień lipca. Potwierdzenie od dilera - produkcja 24 tydzień, silnik 150PS, a co więcej ?, to będzie można porównać do nowego cennika który według niego ma się ukazać w przyszłym tygodniu.
Zamówienie 27.03
Produkcja 19.05
Odbiór - mam nadzieję, że do 3.06
czyli jedna z ostatnich MY2015.
Az\ż jestem ciekawy co się dokładnie zmieni w MY2016 z tego co się orientuję to nie będzie już wyposażenia elegance a za niego będzie style, może ktoś to potwierdzić?
Az\ż jestem ciekawy co się dokładnie zmieni w MY2016 z tego co się orientuję to nie będzie już wyposażenia elegance a za niego będzie style, może ktoś to potwierdzić?
Tak, od MJ 2016 zamiast Elegance jest Style
Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Tak ma być style, zamówiłem początkiem maja i już mam mieć wersje style, z informacji ma być w standardzie trójramienna kierownica, radio z większym kolorowym wyświetlaczem - radio ma być podobno bez CD, reszta chyba bez zmian
Zamówienie – 15 kwietnie
Wyprodukowane – 20 maja
W kraju (magazyn centralny) – 22 maja
U dealera – 29 maja, odbiór także 29 maja
Octavia Combi 2.0 TDI 150 KM z DSG, wersja ELEGANCE + AMAZING + AMUNDSEN
Zamówienie – 15 kwietnie
Wyprodukowane – 20 maja
W kraju (magazyn centralny) – 22 maja
U dealera – 29 maja, odbiór także 29 maja
Octavia Combi 2.0 TDI 150 KM z DSG, wersja ELEGANCE + AMAZING + AMUNDSEN
Też zamawiałem 15-IV tylko 1,8 tsi dsg Elegance + amundsen i produkcja wg salonu w przyszłym tygodniu (mam nadzieje odebrać 19 - urodziny :szeroki_usmiech )
Komentarz