Ja także rezerwowałem na booking.com kwatery w Baśka Voda,nie musiałem wcześniej dawać żadnej zaliczki,a płaciłem dopiero na miejscu i nie robiono problemu,czy będzie to w euro czy też w kunach :szeroki_usmiech .A zakupy najczęściej robiliśmy w marketach Konzum :wink: .Biura podróży już dawno odpuściłem :P ,zawsze szukam czegoś na własną rękę
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez damian1975Ja także rezerwowałem na booking.com kwatery...zawsze szukam czegoś na własną rękę...
na własną rękę to w ciemno raczej :wink:
tym tokiem rozumowania to przez biuro to też na własną rękę - przecież sam wybierasz konkretne biuro i konkretną ofertę :lol:
Komentarz
-
-
Dwa lata temu byliśmy w Zivogosce w "podróży poślubnej" można by powiedzieć w 2014 we wrześniu znów powrót do Zivogosce tym razem z rocznym dzieckiem . O dziwo ceny zostały z przed dwóch lat. Czyli 25 euro za dwie osoby (dziecko bez opłat) do dyspozycji duży balkon, pokój, kuchnia, łazienka ogólnie 40 metrów kwadratowych.
Ehh niech już ten czas leci do września...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez conan...w Zivogosce...25 euro za dwie osoby (dziecko bez opłat) do dyspozycji duży balkon, pokój, kuchnia, łazienka ogólnie 40 metrów kwadratowych...
mnie się wydawało, że w Tucepi (w pierwszym "rzędzie") za 35ojro to świetna cena (co prawda 3 dorosłe + 1 szkrab)
Komentarz
-
-
->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Alonzo_, Na forum cro.pl coś znajdziesz np. http://www.cro.pl/istria-i-bra-dwie-...ji-t43754.htmlO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SSZamieszczone przez AndjaIstria w porównaniu z Dalmacją jest zielona no i mniej km trzeba zrobić.
BTW, a czemu nie katamaran??????If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Dzieki za odpowiedz,ogladalem tą i inne fotorelacje na Cro.pl i poprostu trzeba samemu pojechac i zobaczyc Duzo osob twierdzi ze jak sie jedzie poza sezonem(czerwiec,wrzesien) to lepiej nie rezerwowac tylko na miejscu poogladac,ponegocjowac i brać.To napewno jest ok,tylko zeby po calej nocy nie chodzic kilka godzin i szukac kwater.
Jade z 1,5 rocznym dzieckiem i szukam czegos blisko plazy,chyba wybiore cos z :Trogir,Tucepi moze Brela.Szukam spokojniejszej miesciny.
Juz sie nie moge doczekacKondziu
OCP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aro_40ale Istria jest droższa w porównaniu z Dalmacją
Zamieszczone przez lu5aszJade z 1,5 rocznym dzieckiem i szukam czegos blisko plazy,chyba wybiore cos z :Trogir
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aro_40BTW, a czemu nie katamaran??????
[ Dodano: Pią 03 Sty, 14 14:07 ]
lu5asz, w Tucepi byłem w 2013r. bardzo spokojna miejscowośćPisał Sebastian
Komentarz
-
Komentarz