Jeszcze mi zostały do załatwienia trzy ładne fotki po bieżącym...
Jak nie doszły to juz nie dojdą :wink:
Doszły, doszły i to najbardziej wkurza, że przekroczenie mam 12 i 14 km/h... Jakaś masakra. Trzecie ewidentne, zapłacę, ale 12km/h - jaja sobie robią.
ps.
We Władku byłem w zeszłym tygodniu. Nawet się kąpałem, a raczej zanurzyłem na chwilę w wodzie. Polecam - bardzo odświeżające :lol: od razu chce się wybierać południowy kierunek.
Niestety ja już wiem, że nigdzie w przyszłym roku nie pojazdę, bo po tych wakacjach został mi jeszcze jeden prezent...
Doszły, doszły i to najbardziej wkurza, że przekroczenie mam 12 i 14 km/h
Ale z DE czy z PL?
Zamieszczone przez Majowy
Niestety ja już wiem, że nigdzie w przyszłym roku nie pojazdę, bo po tych wakacjach został mi jeszcze jeden prezent...
Jaki?
Dobrze sie domyślam? :szeroki_usmiech Ale może się w końcu spotkamy nad Bałtykiem Chociaż jeszcze sam nic nie planuję bo to jednak za wczesnie 8)
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Travarica to też Rakija :!: i chyba tak samo popularna jak śljivovica czy lozovaća. Smak bardzo się różni w zależności od ziół jakie dodano. Osobiście 3 razy kupowałem travarice z różnymi ziołami i mnie to nie podchodzi ze śliwek najlepsza
W tym roku z MNE przywiozłem sobie między innymi koprive (z pokrzywy) ale jeszcze jej nie degustowałem :!:
Dobrze się domyślasz :szeroki_usmiech A nad nasze morze zapraszam i to niekoniecznie latem. Ja lubię nasze morze teraz, kiedy jest pusto na plaży. Oczywiście nie mówię o kąpaniu, bo to raczej nie przy tych temperaturach, ale odpocząć można lepiej teraz niż latem.
Ruszę trochę temat bo ucichło: Kto wybiera się w wakacje do CRO? Są już jakieś ekipy czy raczej wszyscy solo ?
Bo ja rozważam CRO ale wolałbym w towarzystwie spędzać urlopik..
ja Czarnogora ( może tym pociągiem do Baru ) na tydzień a drugi do cro ale jeszcze nie wiem gdzie. jakoś początek sierpnia będę leciał. Co do cro to się zastanawiam co wybrać byłem w Vodice i bardzo mi się podobało. Ogólnie jak przejeżdżałem to wpadły mi w oko okolice Primostenu i chyba będę tam celował.
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Ja teznwracam do Cro.Ostatnio bylem w okolicach Omisu i fajnie bylo.Teraz chce zjechac troche nizej.Moze macie jakies namiary.Jade z 1,5rocznym dzieckiem wiec plaza blizko kwatery to jest to.
orzel720, Ruszyłeś i jak widać skutecznie
Moje plany wakacyjne na 2014 rok bez zmian. Cro tylko przejazdem do MNE :P Prawdopodobnie ponownie będę celował w okolice Petrovac (dobra miejscówka na wypady, a miejsc wartych odwiedzenia w MNE jest więcej niż w CRO :!: )
Termin jeszcze nie ustalony bo i tak wyjazd w "ciemno" ale będzie to na pewno 14 dni w miesiącach lipiec, sierpień ze względu na pracę żony :!:
Komentarz