Zamieszczone przez loyd
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ruwadoNigdy Tychy nie zatrzymały mnie w korku. Zawsze z Pszczyny ruszam z McDonka juz prawie przed zmrokiem lub juz po ciemku. SK w nocy, A w nocy do świtu (jak dobrze idzie to Mureck - Lenart - Ptuj jeszcze częściowo po ciemku). I tylko środek tygodnia, a nie weekend.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydI w ogóle jakaś masakra - wakacje bez tunelu zimno-ciepło
[ Dodano: Sob 17 Maj, 14 22:11 ]
Zamieszczone przez Tobi77To dawno nie jechałeś przez Tychypozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadodo MNE bym tunel przejechał.
Zamieszczone przez loydmodlę się
loyd, Zima w PL była ciepła i sucha więc by bilans wyszedł na zero, w lato powinno być mokro i zimno. Czego oczywiście Ci nie życzę :!: :!: :!:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekZamieszczone przez ruwadodo MNE bym tunel przejechał.
Zamieszczone przez loydmodlę się
loyd, Zima w PL była ciepła i sucha więc by bilans wyszedł na zero, w lato powinno być mokro i zimno. Czego oczywiście Ci nie życzę :!: :!: :!:
wybieram się w 2-giej połowie sierpnia do MNE, o jakim tuenlu mówicie?
Komentarz
-
-
a mi sie chyba plany zmienią i zamiast we wrześniu bedę musial jechać w połowie sierpnia. jak myslicie ( bo nie chce jechac w weekend )czy jak zajadę w poniedziałek wtorek w połowie sierpnia to w ciemno znajdę kwaterkę bez problemu?BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsa mi sie chyba plany zmienią i zamiast we wrześniu bedę musial jechać w połowie sierpnia. jak myslicie ( bo nie chce jechac w weekend )czy jak zajadę w poniedziałek wtorek w połowie sierpnia to w ciemno znajdę kwaterkę bez problemu?If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Komentarz