Nigdy Tychy nie zatrzymały mnie w korku. Zawsze z Pszczyny ruszam z McDonka juz prawie przed zmrokiem lub juz po ciemku. SK w nocy, A w nocy do świtu (jak dobrze idzie to Mureck - Lenart - Ptuj jeszcze częściowo po ciemku). I tylko środek tygodnia, a nie weekend.
To dawno nie jechałeś przez Tychy. Teraz ul. Beskidzka czyli S1 jest w remoncie i nie daj Boże wjeżdżać tam w godzinach popołudniowych. W nocy nie ma problemu, rano - jeszcze ujdzie.
ruwado, na PAG chciałbym chociaż śmignąć .... już nawet nie myślę o TUCEPI czy innej PODGORZE :wink: Chciałbym kolejny raz jechać tunelem a potem po zjeździe z autocesty zobaczyć na zakręcie znak "Makarska Riviera"
Ale jadę do Karwii i modlę się, żeby nie lało przez cały tydzień :?
trzymam :kciukgora Przez kilka lat bywałem w jednym miesiącu wakacji w Cro z zoną i synem, w drugim zawoziłem ich do Karwii i jeździłem na soboty - niedziele do nich
Teoretycznie do MNE można na BiH i tunelu nie zaliczasz
Zamieszczone przez loyd
modlę się
Ja tam niewierzący jestem więc tradycyjnie już plany na MNE :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech loyd, Zima w PL była ciepła i sucha więc by bilans wyszedł na zero, w lato powinno być mokro i zimno. Czego oczywiście Ci nie życzę :!: :!: :!:
Ja jestem ciekawy co to wyjdzie z planów na tegoroczny wyjazd. Jak wszystko wypali to pewnie wybiorę się w okolice Crikvenicy. Tak czytam, że wszyscy jadą, to i chęci większe.
Witam Własnie kończe swoją przygodę w Chorwacji, która pomimo wielu przykrych incydentów uważam za udaną. Postaram się jak najszybciej strescić jej przebieg, jednak napewno nie ...
Teoretycznie do MNE można na BiH i tunelu nie zaliczasz
Zamieszczone przez loyd
modlę się
Ja tam niewierzący jestem więc tradycyjnie już plany na MNE :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech loyd, Zima w PL była ciepła i sucha więc by bilans wyszedł na zero, w lato powinno być mokro i zimno. Czego oczywiście Ci nie życzę :!: :!: :!:
hello,
wybieram się w 2-giej połowie sierpnia do MNE, o jakim tuenlu mówicie?
~~ pozdrawiam ~~
JaceK
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Black eleganzze in combi
President Johnny II ASC+ President MaryLand...
a mi sie chyba plany zmienią i zamiast we wrześniu bedę musial jechać w połowie sierpnia. jak myslicie ( bo nie chce jechac w weekend )czy jak zajadę w poniedziałek wtorek w połowie sierpnia to w ciemno znajdę kwaterkę bez problemu?
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
a mi sie chyba plany zmienią i zamiast we wrześniu bedę musial jechać w połowie sierpnia. jak myslicie ( bo nie chce jechac w weekend )czy jak zajadę w poniedziałek wtorek w połowie sierpnia to w ciemno znajdę kwaterkę bez problemu?
zależy gdzie będziesz jechał i jakie będziesz miał wymagania dotyczące kwatery. Im dalej na południe tym powinno być łatwiej. Ja w zeszłym roku w I połowie sierpnia szukałem w Kvarnerze i tez znalazłem (chyba najmniej rozwinięta baza turystyczna w całej CRO). Oczywiście wszystko tez zalezy od ceny, jaką jesteś w stanie zapłacić
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.