Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez PrimJaka droge przez węgry masz na mysli?
Droga wolniejsza, spokojniejsza, tańsza i bezkorkowa. W sam raz na nocleg.
Jak na raz to ciężko, chyba lepiej CZ-A-SLO-CRO.
Zamieszczone przez Alonzo_a pod Wiedniem w dół te ograniczenia i pachołki pościągali?
Benzyna w Wiedniu (jakby kogoś interesowało) praktycznie w tej samej cenie u nas. 1.34 Euro po 4,2 zł. = 5,62 z.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Primchcę przejechac jeddnym oddechem - noca CZ-A-SLO-CRO
właśnie taki mam pomysł... ;] - chce z Wawy wyjechać o 16-17:00, dojechać 20-21:00 odetchnąć 1-2h i ruszyć
Zamieszczone przez Rok z BagienBratysława Rajka Route 86 do końca przejazd rondami przez Słowenię Cakovec autostrada na Zagrzeb do celu.
Droga wolniejsza, spokojniejsza, tańsza i bezkorkowa. W sam raz na nocleg.
Jak na raz to ciężko, chyba lepiej CZ-A-SLO-CRO.
Zamieszczone przez Rok z BagienNie kojarzę tam robót, początkowo 5, potem 4, itd pasy na wyjeździe z Wiednia.
Benzyna w Wiedniu (jakby kogoś interesowało) praktycznie w tej samej cenie u nas. 1.34 Euro po 4,2 zł. = 5,62 z.
[ Dodano: Czw 21 Sie, 14 15:33 ]
endryu, dzięki!!
Komentarz
-
-
Prim, ja zawsze ruszam z drugiej strony Wisły (Karczew) do Tomaszowa Maz. Mamy zawsze tam postój u rodzinki. Z Tomaszowa wyjeżdżam w stronę granicy około 17 00 - 18 00. W Pszczynie postój w Mc na popas i....... nad Jadran. Rankiem (znaczy jak świta :szeroki_usmiech ) jestem albo na zjeździe na Mureck, albo już na granicy SLO - Cro.
Jednym strzałem pokonałem Karczew - Orebic i z powrotem też na raz.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
i tak macie blisko
ja z białegostoku ruszałem o 10 i spanko ok 1 już za zagrzebiem. 3h drzemki i prosto do celu na pag. w sumie bym nie spał bo dobrze sie jechalo tylko już żona krzyczała a że sie nie śpieszyło i to nie bylo co się szarpac. zobaczymy jak powrót wyjdzie.
ps. niebo teraz pięknie błyska zaciągnięte chmuramiBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
ruwado, Spac nie potrafia jak Ty jedziesz. Ja bym z moimi nigdzie nie zajechal, gdyby takie warunki zaczeli stawiac. Jezdzimy w nocy, zeby dzieci wlasnie spaly, albo jak wstana to, zeby ten odcinek byl juz w miare krotki.
Co do jazdy noca to zalezy. Czasem moge jechac cala noc, a czasem za cholere i okolo 2-giej jest zgon i przerwa do 5-6 rano :?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftCo do jazdy noca to zalezy. Czasem moge jechac cala noc, a czasem za cholere i okolo 2-giej jest zgon i przerwa do 5-6 rano
A tak na marginesie właśnie powrót z Orebica trafiłem na dobry dzień dla mojego organizmu - wyjazd około 20 30, lądem na około półwyspu i 9 00 rano Zwardoń. I wtedy jechało mi się chyba najlepiej ze wszystkich wyjazdów - widocznie to był mój dzień. Zmęczenie poczułem dopiero na drugi dzień po przyjeździe - po południu.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Szanowni Państwo. Czy w tym roku spotkaliście się z niemożliwością płacenia kartą Mastercard czipową, bez paska magnetycznego na niektórych bramkach autostradowych :?: Ja miałem (inni kierowcy też tak mieli-zaobserwowane naocznie) takie sytuacje na A2 w Zapre¹ić (w automacie ONLY CARD), w Zaèretje i na A1 w Donja Zdenèina (na tych dwóch z obsługą ręczną). Na tych bramkach mają tylko czytniki do kart magnetycznych (albo udają, że tylko takie mają) :idea: Nie przygotowali się na turystów :!:
Wszędzie w innych punktach płatności czipowej bez problemu.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
powiem Wam szczerze że jak się patrzę na te ceny i pogodę w cro to coraz bardziem myślę o egipcie :? ..ceny w sharmie w tym roku są naprawdę fajne w dobrych hotelach , biorąc pod uwagę opcję 10-dniową..
taniej może sharm wyjść... , i cieplutko...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SSleszekmw, też mi w tym roku Egipt przeszedł po głowie...
Icmeler, Alacati, Kusadasi, naprawdę niewiele różnią się od Cro, a pogoda 100% pewna w sezonie
oczywiście trochę więcej syfu, ale... i tak znacznie lepiej, niż w Egipcie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bubaja ze swojej strony bardziej poleciłby Turcję, byłem 5 razy...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SSBuba, no_fear, zmartwię Was :wink: . 13 noclegów po 45euro+dojazd 1800zł (winiety+benzyna+autostrady), reszta poszła na miejscu... Żona liczyła, a ona to potrafi :szeroki_usmiech . Skoro jej wyszło tyle to tak było (za większość płaciliśmy kartą więc łatwo zliczyć było)
Ja (my) w ubiegłym roku za nie całe 3 tygodnie 2+1+teściowa :lol: wyszło nie wiele więcej :wink:
Komentarz
-
Komentarz