Potwierdzam, piasek Cro jest do dupy, to jest taki drobny żwirek. Wchodzi dosłownie wszędzie a w połączeniu ze słoną wodą klei się niemiłosiernie. Wszytko, nawet puszka z piwem upinkoli się od tego gunwa. Woda wygląda jak ta nad Jeziorem Żywieckim. Wolę kamerdolce :-)
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
namo
-
Jeśli chcesz jechać z dziećmi to wybierz to miejsce, nie pożałujesz. Moja córa była już w CRO 3 razy i wydaje mi się, że w to miejsce jest najlepsze dla dzieci, z tych które odwiedziłem. Jak będę w domu wrzucę Ci zdjęcia dalszej części plaży, tej z ruinami. Tam kamienie są jeszcze drobniejsze.
Druga sprawa, dojazd jest bardzo dobry. Ja od siebie dojechałem w trochę ponad 10h.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez namoPotwierdzam, piasek Cro jest do dupy, to jest taki drobny żwirek. Wchodzi dosłownie wszędzie a w połączeniu ze słoną wodą klei się niemiłosiernie. Wszytko, nawet puszka z piwem upinkoli się od tego gunwa. Woda wygląda jak ta nad Jeziorem Żywieckim. Wolę kamerdolce :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xcracerMało tego... w dzień przyjazdu, po krótkiej drzemce wyszliśmy na plażę około godziny 14 i oprócz nas w zasięgu wzroku były może 3-4 osoby. Cisza i spokójOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Mi w tym roku bardzo podrasowała ta plaża - na razie najlepsza na jakiej byłem w Cro.
w szczycie sezonu - miejsce w miarę cywilizowane - pewnie niektórzy z Was tam byli i ja znają.
O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBale znajomi chcieli coś bardziej cywilizowanego.
[ Dodano: Czw 15 Sty, 15 23:16 ]
Zamieszczone przez JerzyM73Mi w tym roku bardzo podrasowała ta plaża - na razie najlepsza na jakiej byłem w Cro.
w szczycie sezonu - miejsce w miarę cywilizowane - pewnie niektórzy z Was tam byli i ja znają.
https://plus.google.com/photos/10462...95215361?hl=plpozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrimJa chyba sobie jeszcze w tym roku Włochy odpuszczę... .........Jak pogodowo? Jakie macie doświadczenia? Oczywiscie pomijając zeszły rok - traktuje pogodę w zeszłym roku jak dzisiejszy kurs CHF - wypadek przy pracy
Ja rozglądam się coby blisko i autem ale co nie obejrzę na fotach w necie i poczytam to duch południowego Cro gdzieś mi szepcze " nie kombinuj wracaj gdzie ci się podoba , jeszcze jest co zobaczyć"
Słuchać te cholerę czy nie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez xcracerMało tego... w dzień przyjazdu, po krótkiej drzemce wyszliśmy na plażę około godziny 14 i oprócz nas w zasięgu wzroku były może 3-4 osoby. Cisza i spokój
Co do powtórnego wyjazdu...wręcz przeciwnie. W naszej rodzinie pojawiło się ostatnio sporo maluchów więc na pewno wybierzemy się kiedyś w to miejsce dużą paczką
[ Dodano: Pią 16 Sty, 15 07:58 ]
Zamieszczone przez AdamBxcracer, a była tam chociaż jakaś rozsądna knajpka ???? Poprzednim razem jak byliśmy w Cro to w takiej okolicy stanęliśmy , myślę że nie daleko tego miejsca. Chciałem nawet na takim zadupiu zostać, ale znajomi chcieli coś bardziej cywilizowanego.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xcracerWbrew pozorom to nie jest zadupie . Zerknij sobie na mapę.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrimJa chyba sobie jeszcze w tym roku Włochy odpuszczę... Zastanawiam sie nad pierwsza połowa czerwca w CRO... Jak pogodowo? Jakie macie doświadczenia? Oczywiscie pomijając zeszły rok - traktuje pogodę w zeszłym roku jak dzisiejszy kurs CHF - wypadek przy pracy
[ Dodano: Pią 16 Sty, 15 08:02 ]
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez xcracerWbrew pozorom to nie jest zadupie . Zerknij sobie na mapę.
Komentarz
-
Komentarz