namo, rozwiń temat :wink:
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
namo, fajnie tylko trzeba najpierw do niej dojechać. A to już nie jest tak łatwe jak A1. Gdyby chociaż za Żywcem ten tunel zrobili tak, aby S69 była w jednym kawałku... A tak. Zresztą przejazd od Katowic do Bielska to męczarnia. Jak Będzie S1 do Bielska i S69 w jednym kawałku toPisał Sebastian
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez namoNie jeździjcie przez Czechy, to jest jakaś parodia autostrad, nie chodzi mi o remonty. W moim sercu tylko Słowacja.
BTW, tyle się czyta o słowackich policjantach, żew to Twoje lecenie z ogniem to raczej brzmi groteskowo. Nie mówię że ja śmigam po Czechach, ale nie narzekam - 130 moge ganiac i to mi starczy.If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
SS, Dokad jedziesz ??
Jezdzac na okolo mialem jakies 80-90km wiecej.
Jak Slowacy skoncza D1 od Zwardonia, to nawet meczac sie przez Wegierska Gorke i tak bedzie szybciej niz przez Czechy
BTW. Czestochowa-BB to jakies 1:20-1:30 nad ranem, wiec do Zywca to 10minut dluzej, bo i tak pewnie wyjezdzasz nad ranem. Nie bedzie co dyskutowac jak A1 zacznie sie w Czestochowie, wtedy bedzie zdecydowanie szybciej.
Komentarz
-
-
hubi82, może i ja się wybiorę..na razie czekam na prognozy pogody.
a nie myślisz jechać z rzeszowa autostradą na kraków katowice brno..?
przez słowację jeżdżą ostatnio na bardejov ludzie.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
w słowacji na pewno sa mijanki , co prawda we wrzesniu będzie więcej luzu ale podobno można sporo postac , poza tm policja itd.
no trzeba nadrobić i większe opłaty , ale spokój..
nie wiem gdzie są jakies dokładne mapy , podobno google map nie są za dokładne.
do nadrobienia około 150km ale za to więcej świętego spokoju .O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
hubi82, leszekmw, Jeżeli lecicie od Lublina to zakładam że na Barwinek. Wracałem w zeszłym tygodniu z MNE. Barwinek - Koszyce- Budapeszt. Od Barwinka do Presova droga tragiczna. Mijanki, dziury, uskoki. Proponuję ten odcinek zostawić sobie jak jest jeszcze jasno. Dalej idzie jak po maśle.
Co do policji to na Słowacji nigdy nie miałem z nimi problemu. Z resztą nie mieliby się o co czepić. Ostatnio nawet ich nie spotkałem.Octavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299
_______
Piotr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robert70Wracałem w piątek z Istrii Maribor i Wiedeń bez problemowo, natomiast w Brnie już nie było kolorowo ale przynajmniej się jechało a Ołomuniec to koszmar około 1,5 h w plecyIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
aro_40, na autostradzie w Czechach są "zwężenia" tzn zjazdy na przeciwny pas. I jedziesz 10km taką drogą i nie wyprzedzisz bo masz jeden pas oddzielony od drugiego pachołkami. Jezdnia w przeciwnym kierunku jest zamknięta. Ograniczenie na zwężce do 80km/h. Są takie dwa lub trzy miejsca O Ołomuńcu nic nie napiszę bo nie miałem tam "przygód". Kojarzę tylko, że kiedyś omyliłem,przegapiłem zjazd i wtedy to była jazdaPisał Sebastian
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aro_40Zamieszczone przez robert70Wracałem w piątek z Istrii Maribor i Wiedeń bez problemowo, natomiast w Brnie już nie było kolorowo ale przynajmniej się jechało a Ołomuniec to koszmar około 1,5 h w plecyO2 FL 1,6 Mint "MAŁA CZARNA" LPG - LandiRenzo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robert70odkryłem, że bardzo mi smakują knedliczki z gulaszemPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez robert70odkryłem, że bardzo mi smakują knedliczki z gulaszemO2 FL 1,6 Mint "MAŁA CZARNA" LPG - LandiRenzo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robert70Zamieszczone przez aro_40Zamieszczone przez robert70Wracałem w piątek z Istrii Maribor i Wiedeń bez problemowo, natomiast w Brnie już nie było kolorowo ale przynajmniej się jechało a Ołomuniec to koszmar około 1,5 h w plecy
dobrze, że grzebią cos w tych drogach, to moze za rok bedzie lepiej
Dla wszystkich pozdrowienia z TribunjaIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
namo
Komentarz