Zamieszczone przez AdamB
ops:

:szeroki_usmiech
:szeroki_usmiech
. To była pierwsza tak daleka podróż mojej O2. Wyjazd zaliczam do udanych. Autko zrobiło kawał dobrej roboty :lol: . Nie zawiodło, a zaskoczyło swoją elastycznością i osiągami po mimo 3 pasażerów na pokładzie, bagażów ważących ponad 250 kg i pełnego zbiornika paliwa. Auto tak siadło, że ledwo palec wszedł mi w tylne nadkole
. Dzięki temu mogłem zobaczyć jak auto będzie wyglądało po zrobieniu gleby :lol:
. Przejeżdżając Czechy, Austrię, Słowenię i Chorwację spotkałem tylko dwóch kierowców którzy cisnęli swoje auta do oporu. Kultura na drogach i przestrzeganie przepisów jest na najwyższym poziomie . W <CZ > pierwsze auto, które zmusiło mnie do zjazdu na prawy pas przy 190 km/h, to Audi RS6 (C7-Avant) wersja standardowa (580KM) i Audi A4 (B7-Avant) 2.0 T (200KM) które goniło cały czas RS6. Przez chwilę na autostradzie zrobiło się tłoczno na lewym pasie i przez 2-3 min jechałem równo 170-180 km/h (10m) za A4 które jechało 10m za RS6. Po chwili było już pusto i kierowca RS6 na łuku wcisnął pedał do oporu i wystrzelił jak rakieta z 220 km/h!. Po ok. 10 sekundach nie było go już nigdzie widać :lol: .
Komentarz