Zamieszczone przez abstinent
Bilans pierwszego przymrozku...
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez BigA moje 2 auta, czyli Octavia II 1.6 MPI Elegance oraz Renault Clio II ph III 1.2 16V odpalaja w 20 stopniowe mrozy bez najmniejszych probemów
tak na prawdę to są sprawdziany dla naszych akumulatorów, jak długo i ile zimna wytrzymają
mowa oczywiście o autach spod chmurki, bo reszta się tutaj nie liczysaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez BigA moje 2 auta, czyli Octavia II 1.6 MPI Elegance oraz Renault Clio II ph III 1.2 16V odpalaja w 20 stopniowe mrozy bez najmniejszych probemów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osBP wydaje się byc normalna stacja....wczoraj kolega zatankował własnie na BP, a dzis miał problemy.......
P.S.
Zawsze tankuję na jednej i tej samej stacji i z tego samego dytrybutora. Wyjatkiem jest sytuacja gdy jestem w trasie co nie zdara sie zbyt często. Ale nawet wtedy szukam stacji Shella i zawsze tankuje tylko tam i tylko V-power.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigV-power
[ Dodano: Pią 03 Lut, 12 19:52 ]
Zamieszczone przez BigZawsze tankuję na jednej i tej samej stacji i z tego samego dytrybutora.
Zamieszczone przez BigWyjatkiem jest sytuacja gdy jestem w trasie co nie zdara sie zbyt często.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez abstinentja też tylko BP
ja tylko BP, tylko zwykły gnój, ta sama stacja (czasami drugie BP ale to rzadko), tylko jeden dystrybutor (nr.3)chyba że zrąbany albo zajęty bo tam wlewają to jeszcze drugi mam :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Nie ma co narzekać :szeroki_usmiech Problem z jazdą to będzie miał właściciel Tico z tego reportażu: http://www.tvnwarszawa.pl/informacje...ej,401865.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkoda-23, bez łaski
[ Dodano: Pią 03 Lut, 12 06:20 ]
Zamieszczone przez WIELKIBONGOobawiam się że to coś poważniejszego
okazało się że to był taki mały foszek :diabelski_usmiechNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez szkodaja z dziewiątki leję
[ Dodano: Pią 03 Lut, 12 21:29 ]
Zamieszczone przez WIELKIBONGOokazało się że to był taki mały foszek :diabelski_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Nie ma co narzekać :szeroki_usmiech Problem z jazdą to będzie miał właściciel Tico z tego reportażu: http://www.tvnwarszawa.pl/informacje...ej,401865.html
Ten to chyba zamiast ze skrobaczką będzie musiał z dłutem i młotkiem przyjść :lol: . Ale gdyby takie coś moją krowę spotkało, to... :evil: :evil: :evil::
: Beżowa Turbokrowa MORE Power :twisted:
:
: Było 177KM/264Nm powered by Skoda Auto
: Jest 218KM/309Nm powered by Rogalotti
:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greg44A powiecie mi co może być przyczyną przy pierwszym odpaleniu, że silnik załapuje na chwile, sekundę może pół i gaśnie. Dopiero lekkie dodanie gazu uruchamia silnik, świece, paliwo, czy coś jeszcze, dodam, że akumulator nowy.
Komentarz
-
-
następny "ochlapany" : http://www.tvnwarszawa.pl/informacje...ze,402860.htmlO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
No i odpaliłem, najpierw podładowałem aku tak 30min i dawaj :diabelski_usmiech
W porównaniu do ostatniego ciekawego odpalania dzisiaj pięknie było
Później hardcorowa wymiana żarówki stopu(chyba przez ładowanie poszła, albo zbieg okoliczności, przed ładowaniem sprawdzałem temp i nic nie pokazało)
A jeśli chodzi o ogrzewanie w OII to porażka totalna :x
Praktycznie przez pierwsze 22km nie doszło do 90st
Fakt, bawiłem się dmuchawą bo już tak pizgało że...
Jak silnik załapał 90, dałem na 4-5 kresek dmuchawę to zaraz spadało do 70, nawet do 60 jak dłużej chodziło na 5 kresekach
Optymalnie to są 3 kreski, ale to jest tak do ok -13(droga powrotna)
Poniżej to już nie wyrabia
Szyby z tyłu całą drogę do Katowic były pozamarzane :diabelski_usmiech
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EGliOI8pL-0&feature=youtu.be[/youtube]
Komentarz
-
-
No a moja babcia dziś przy minus 16stC zapaliła, ale rozrusznik kręcił słabiej niż przy minus 24sC - czyżby miała dość tej cholernej zimy? Do tego odkryłem pod autem plamę (fi 5cm) płynu chłodzącego :cry: Czyżby jakaś je.ana awaria??? Okolice pompy wody i widoczne połączenia węży suche, a na osłonie dolnej mokro...Podłożyłem między silnikiem a osłonami karton i zobaczę czy złapie jakieś plamy...
Komentarz
-
Komentarz