Zamieszczone przez Ferd
Skoda Rapid komercyjnie-wersja produkcyjna film
Zwiń
X
-
-
-
Zamieszczone przez grzeskDzięki bardzo
marlej108 są osoby, którym Rapid się podoba i im odpowiada i ja do nich należę dlatego temat tego auta mnie interesuje.
ps. Osoby, ktorym sie podoba Rapid przebywaja w domu bez klamek, prosze uwazaj... sanitariusze sa juz w drodze.... :P
ps.2 a tak serio mowiac - to Rowerek - skad Ty wziales te wszystkie przelozenia biegow???
Komentarz
-
-
A ja się wczoraj przyjrzałem Rapidowi i powiem tyle, że styliści odwalili kawał dobrej roboty, ale księgowi z*ebali sprawę. Samochód ładny, wnętrze mimo podobnych wymiarów wydaje się mniejsze od Octy. Rażą w oczy cienkie jak papier drzwi (Fabia ma ładniejsze) powszechna ponura czerń i niezbyt solidnie wyglądające plastiki deski rozdzielczej. No i to ochydne podstawowe radio. Reasumując - jest to samochód do przemieszczania się. Bez specjalnej przyjemności z jazdy. I chyba dobra alternatywa dla dwuletnich kompaktów czy też nowej Dacii.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108
Boze, kolejny gosc bez poczucia humoru... :twisted:
ps. Osoby, ktorym sie podoba Rapid przebywaja w domu bez klamek, prosze uwazaj... sanitariusze sa juz w drodze.... :P
ps.2 a tak serio mowiac - to Rowerek - skad Ty wziales te wszystkie przelozenia biegow???
Do tego w temacie O3 doszli Ci jeszcze kibice i temat zrobił się śmieciowy bo ostatnio mało jest o aucie a więcej pseudo żarcików, które już śmieszne nie są.
Zamieszczone przez WaltReasumując - jest to samochód do przemieszczania się. Bez specjalnej przyjemności z jazdy. I chyba dobra alternatywa dla dwuletnich kompaktów czy też nowej Dacii.
Pozdrawiam i wracajmy do tematów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108ps.2 a tak serio mowiac - to Rowerek - skad Ty wziales te wszystkie przelozenia biegow???
A tak serio to z niemieckiej strony skody :wink:
Wybierasz sobie model, wchodzisz w "Technische Daten" i w zakładkach masz praktycznie wszystko zaczynając od masy, przez średnicę tarcz hamulcowych, kończąc na przełożeniach skrzyni biegów.
Tak powinna wyglądać strona internetowa producenta samochodów. Wszystkie informacje w jednym miejscu :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rowerekZamieszczone przez marlej108ps.2 a tak serio mowiac - to Rowerek - skad Ty wziales te wszystkie przelozenia biegow???
A tak serio to z niemieckiej strony skody :wink:
Wybierasz sobie model, wchodzisz w "Technische Daten" i w zakładkach masz praktycznie wszystko zaczynając od masy, przez średnicę tarcz hamulcowych, kończąc na przełożeniach skrzyni biegów.
Tak powinna wyglądać strona internetowa producenta samochodów. Wszystkie informacje w jednym miejscu :wink:
Ps. ah te Niemce - zawsze precyzyjne (przynajmniej w teorii ;-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Waltale księgowi z*ebali sprawę.) i niby jakiś tam większy prestiż marki (chociaż mnie osobiście to śmieszy jak ktoś mówi że jeździ Audi czy mercem a ty tylko skodą a po kilku chwilach wychodzi że moja skoda ma 2 lata a jego auto 10 i zaczyna się sypać...) idzie kupuje VW. Ot i cała filozofia moim skromnym zdaniem.
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
[quote="grzesk"]Zamieszczone przez marlej108Mam poczucie humoru ale może dziś trochę mniejsze.
Pozdrawiam i wracajmy do tematów
ps. co do Rapida, to podejrzewam ze sprzedaz dalej kiepsko (choc udalo im sie pozyskac klienta flotowego - tak mi napisala Skoda w mailu wczoraj - niby wielki sukces - ktoremu wlasnie sprzedali Rapidy - ale nie chwala sie ile). Wiec jak naprawde chcesz kupic to takie sobie wozidlo, to serio poczekaj jeszcze troche. A po drugie - serio jak juz bedziesz wiedzial ktora wersje chcesz kupic - i bedziesz znal jej cene to rozejrzyl sie na rynku aut nowych co za te pieniadze mozesz dostac u konkurencji - moze sie zdziwisz i jeszcze nawrocisz :-))) Pozdro i powodzenia w zakupach :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsZamieszczone przez Agamek12no i po kiego wała te "inwektywy" pt. Wieśwagen?
A co do bardzo "dobrej" :diabelski_usmiech sprzedaży Rapida i porażki sprzedażowej jego bezpośredniej konkurencji: niech wieszczęcy niesamowitą sprzedaż wejdą (i nie pouczam!!!) na stronę http://carmarket.com.pl/statystyki.php i porównają dane za 12/2012 dla Rapida (sprzedawanego już "długo") oraz Peżota 301 ("świeżynki", która nie miała jeszcze w PL oficjalnej i nagłośnionej premiery) i Citroena C-elize (promowanej w TV od zaledwie kilku dni)...
Ja tam źle nie życzę, ale niech te wyniki wpłyną na obniżenie ceny Rapida, bo inaczej "cała para w gwizdek"... Ten samochód nie jest autem na tyle dobrym, żeby być znacząco droższym od bezpośredniej konkurencji (tak uważam ja, skromny potencjalny kupiec)...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108blackrs, wiem ze sie czaisz na mojego Golfika.... dlatego boje sie go opisywac, zeby nie bylo jak rok temu ze tu opisalem O2 i sie skusiles...
ale że ty jeszcze superba nie kupiłeś...BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PhiluMarlej, możesz opisywać swojego Bziuka, to na wiosnę może ja się skuszę. :szeroki_usmiech
A wracajac do Rapida to wlasnie ten "sukces" Skody - 75 Rapidow dla grupy Zywiec wlasnie sprzedali wiec statystyka sprzedazy w styczniu za te modele urosnie. Swoja droga za tydzien beda wyniki sprzedazy za styczen dostepne.
Komentarz
-
Komentarz