Coś powoli zaczyna się dziać z dodatkowymi pakietami do Rapida. Wszedłem dziś z ciekawości na konfiguratora i zauważyłem kilka zmian. Po pierwsze gdzieś wcieło im O2. W Rapidzie w wersji Ambition pojawił się pakiet roboczej nazwie "Ambition package" za 0 zł (wynika, że to błąd i jeszcze konfigurują). Nie ma jeszcze do niego opisu ale po jego zaznaczeniu wyłączają się takie pozycje do wyboru jak:
- Czteroramienna skórzana kierownica z małym pakietem skórzanym,
- Fotel pasażera z regulacją wysokości,
- Pakiet sportowy DYNAMIC,
- Czujnik parkowania z tyłu,
- Elektrycznie sterowane szyby tylne,
- Dwa dodatkowe głośniki z tyłu,
- Przygotowanie pod niefabryczne radio 1 DIN.
Czyżby te pozycje, może poza ostatnią wchodziły w skład tego pakietu?
Dla wersji Elegance wyłączone są:
- Wielofunkcyjna czteroramienna skórzana kierownica obsługująca radio i telefon, z małym pakietem skórzanym,
- Climatronic - klimatyzacja automatyczna z filtrem powietrza,
- Pakiet zimowy,
- Przygotowanie pod telefon GSM I (antena, instalacja),
- Przygotowanie pod telefon GSM II ( Bluetooth, MAXI-DOT, bez uchwytu pod telefon, bez obsługi głosowej),
- Przygotowanie pod telefon GSM II (Bluetooth, MAXI-DOT, bez uchwytu),
- Obręcze kół ze stopów lekkich DIONE 7J x 16" - 4 szt.,
Ciekawe czy tak będzie, bo to co widzę to przypomina to co na czeskiej stronie wyczytałem, że dodają pakiety do poszczególnych wersji mniej więcej z takim wyposażeniem jak u nas się zablokowało w konfiguratorze.
To samo się tyczy inny samochodów, gdzie pojawiają się nowe pakiety i nowe ceny obecnych np. Pakiet SOUND do Roomstera za 350 zł !!
Ciekawe ile z tego to błędy konfiguratora a jeśli te pakiety w Rapidzie będą to ile one będą kosztować.
Pozdrawiam
- Czteroramienna skórzana kierownica z małym pakietem skórzanym,
- Fotel pasażera z regulacją wysokości,
- Czujnik parkowania z tyłu,
- Elektrycznie sterowane szyby tylne,
- Dwa dodatkowe głośniki z tyłu,
- Przygotowanie pod niefabryczne radio 1 DIN.
Czyżby te pozycje, może poza ostatnią wchodziły w skład tego pakietu?
Dla wersji Elegance wyłączone są:
- Wielofunkcyjna czteroramienna skórzana kierownica obsługująca radio i telefon, z małym pakietem skórzanym,
- Climatronic - klimatyzacja automatyczna z filtrem powietrza,
- Pakiet zimowy,
- Przygotowanie pod telefon GSM I (antena, instalacja),
- Przygotowanie pod telefon GSM II ( Bluetooth, MAXI-DOT, bez uchwytu pod telefon, bez obsługi głosowej),
- Przygotowanie pod telefon GSM II (Bluetooth, MAXI-DOT, bez uchwytu),
- Obręcze kół ze stopów lekkich DIONE 7J x 16" - 4 szt.,
Ciekawe czy tak będzie, bo to co widzę to przypomina to co na czeskiej stronie wyczytałem, że dodają pakiety do poszczególnych wersji mniej więcej z takim wyposażeniem jak u nas się zablokowało w konfiguratorze.
To samo się tyczy inny samochodów, gdzie pojawiają się nowe pakiety i nowe ceny obecnych np. Pakiet SOUND do Roomstera za 350 zł !!
Ciekawe ile z tego to błędy konfiguratora a jeśli te pakiety w Rapidzie będą to ile one będą kosztować.
Pozdrawiam
Komentarz